Şimdi Ara

c# ve matlab bilen arkadaşlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "İşletmedeki herhangi bir problemi veya rutin bir işlemi ele alarak, form sayfası (kullanıcı ara yüzü) bulunan, C#, MATLAB ve/veya bildiğiniz bir programlama dilinde bir program yazınız ve bu programın işlevini açıklayınız. Burada belirlenen program İŞLETMENİN BİR PROBLEMİNİ ÇÖZMEYE YÖNELİK OLMALIDIR."
    Arkadaşlar bir işletme yani fabrika için siz olsaydınız hangi sorunu çözmeye yönelik program yazardınız fikriniz var mı mantığını kuramadım?



  • Bunu bir işletmeye sor.

    Örneğin bir öğretmen için sınav soruları hazırlayıp sisteme gireceği, Bu sistem soruları ve cevapları karıştırıp 4 tane a b c d diye grup üretecek ve cevap anahtarı. Belki webcam ile de optik okuyucu yaparsın.

    Soru ve sorun çok.

    2.si soru sormayı önemse ya da öğren. sorunun matlab veya c# bilmek ile ne alakası var. Sana bir işletmeyi tanımak ve bir sorununu kesfetmek, ona çözüm getirmeyi denemen söylenmiş.

    Örneğin emlakcılar. gün içinde 100 tane kişiye ev gezdiriyorlar. kime hangi evleri gösterdiler. adam nasıl bir ev arıyordu bunu kafada tutmak zor. Bunları kaydeden bir uygulama olabilir. misal mobil app.

    milyar tane örnek bulunur. Küçük esnaf için basit fatura kesme programı. Faturayı elle dolduracak. Program onu yazacak. ama designer de olacak ve ücretsiz olacak. çözdüğü sorun. kolay kullanım ve maliyetsizlik olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 20 Haziran 2017; 17:53:35 >




  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Başta söylemiştim fabrikayla alakalı bir sorunu çözmeye yönelik kod yazılması gerektiğini.Kod yazmayı bilip bilmediğini mühendislik için işletme örneğinde sormuşlar işte. Alakası da bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamed

    Başta söylemiştim fabrikayla alakalı bir sorunu çözmeye yönelik kod yazılması gerektiğini.Kod yazmayı bilip bilmediğini mühendislik için işletme örneğinde sormuşlar işte. Alakası da bu.

    Forumda fabrikatore denk gelme şansın şu an benim almadığım bilete piyango cikmasi ihtimali kadar. O zaman ikimize de iyi şanslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Fabrikatöre gerek yok dostum biraz program yazmayı bilip sorun çözmeye odaklı olmak yeterli, yazılım bilen arkadaşlar mesaj attı sorunu çözdük sen dert etme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floraeng -- 23 Haziran 2017; 19:57:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.