Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
55
Favori
301.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim emektar 253s arıza yaptı, değiştirmeye geldiler, 255s getirmişler. ZTE sordum arkadaşa, 2017 sonuna kadar gelmiş ZTE, 2018 de hiç göndermediler dedi. Bilginiz olsun.
  • John Voxville kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ellerinde yokmuş arada arayıp gelip gelmediğini kontrol edeceğim zira HG255S beni sinir etmeye başladı 5ghz i kapatıp 2.4 ghz le devam ediyorum bir nebze daha iyi
  • pincik P kullanıcısına yanıt
    Gelmesini bekleyeceğim yada mayısta kontratım bitiyor yeni bir ss ye geçebilirim.
  • ZTE H267A arka sayfada yazılanlara bakarsak ağ kısmında problem var gibi ,hg255s ağ - portlarda iyi çalışıyor wifi problemi var.

    https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg255s-wifi-errors-slow-throughput--131523340

    solde düzgün çalışan cihaz yok anladığım kadarıyla. bir önceki hg253s gigabit portlu ama 5ghz yok 2.4ghz de wifi sinda hata yok ama kapsama düşük anladığım kadarı ile.

    şimdi ağ ve portlar düzgün çalışması daha önemli hg255s wifi kapatıp poertlara ap- router ext kablolu şekilde takılabilir.

    veya

    devre dışı bırakıp yeni router takamak gerek bunu da sol yokuşa sürüyor.




  • gunhan G kullanıcısına yanıt
    derken cat8 bile çıktı yerli üretim.
    http://hescs.com/tr_html/products.php?sec=1&subsec=2


    cat6a bile 10-gigabit üstüne gerek yoktur ev kulanımı için.

    cat6 hcs hertürlü işinizi görür yerli kablolar daha kalitelidir.
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende de 253s vardı. Ocak sonu 5g router istiyorum diye SOL MH'lerini aradım. Kayıt açtılar ve ertesi günü Digital vadi arayıp geliyoruz dediler. Geldiklerinde 255s getirmişlerdi bende ZTE istediğimi belirtince herkes o routeri istediği için stoklarda tükendiğini ve ne zaman geleceğinin belli olmadığını, kendisinin dahi o routeri kullandığını söyledi. Ama araçta az kullanılmış kutusuz bir ZTE olduğunu istersem takabileceğini söyledi. Hemen kabul ettim ve ZTE takıldı. 2 aydır ne 5g de nede 2.4g de hiç bir sıkıntı yaşamadım...
  • Raci87 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende ZTE istedim ancak ellerinde olmadigini ve artik gelmeyecegini soyledi. Bilemiyorum ne kadar dogru ve gercekten sadece belli bir adet mi geldi ? Ben sahsen Tp-link RE200 wi-fi extender aldim ve sorunumu cozdum artik. Modemin kendisi cok yetersiz sinyal seviyesi oldukca zayif ancak baglanti ve ping bazinda bir problem yasamiyorum . Sanirim SOL belli araliklarda bu modemleri degistiriyor kontrat yeniledikce yeni modem talep etmek en mantiklisi. Aslinda uydunet en mantiklisi ama onunda alt yapisi heryerde bulunmuyor, yoksa modem netmaster oldukca basarili ve fiyatlari fena sayilmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SoldiersOfAtaturk

    Konuya hiç yazan yok arkadaşlar. Modemden alıp memnun kalmayan var mı :)

    Bu modemi 4 aydır kullanıyorum. Rahatlık varmış. 2.4G-5G sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuci kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. HG255S faciasından sonra ilaç gibi geldi.
  • 3-4 aydır da ben kullanıyorum, memnunum bi sıkıntı yok...
  • Bugün itibariyle SOL aboneliğim bitti. Haftaya VODAfiberMAX 100/100 bağlanacak. Sanıyorum yine hg255s takılacak. Yani uğraşlarım sonucu aldığım ZTE' me veda edeceğim. Benzer sorunları yaşarsam;

    https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c50-ac-1200-mbps-kablosuz-dual-band-access-point-ve-router-p-BD805549



    f/p ürününü alıp kullanacağım. Vodafone kullanıcı adı ve şifreyi veriyor diye okumuştum. Öyle olursa routeri değiştiririm. Olmazsa LANdan bağlantı yapıp kullanacağım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum benim de birkaç gün içinde superonline sözleşmem bitiyor ve Vodafone fiber max geçeceğim. Yalnız Vodafone geçişte zaten ücretsiz modem veriliyor. Sitesinde belirli modemler yazıyor onlardan birini getiriyorlar heralde. Superonline modemimi tekrar onlara iade edicem elimde modem kalmayacak Vodafone ilaç gibi geldi bu sebeple

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler bu modem normal telefon kablosuyla vdsl hatta kullanilamiyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abyss_ati

    Ya beyler bu modem normal telefon kablosuyla vdsl hatta kullanilamiyormu?

    Hayır, kullanılamıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de ZTE H267A modeli birkaç aydır kullanıyorum. Yaklaşık 5-6 senedir superonline fiber kullanıcısıyım ancak geçtiğimiz Kasım ayında ev internetini kendi üzerime alınca arkadaşlar prosedür gereği modemi değiştirmek zorunda olduklarını belirtti. Eski modemim HG253 (S olmayan) modeldi ancak arkadaşlar ZTE H267A getirip kurdular. O zamanlar pek araştırmamıştım ancak zte için huawei'ye göre iyi deniyor (en azından bu konuda).
    Ancak, gelelim asıl konuya. Dün öğlen 12 den (7 Nisan 2018) başlayan ve şu an yazarken de devam eden, anlık internet kopmaları yaşıyorum. Aradım, bölgesel bir arıza sandım ancak altyapı sorunu bulunmuyor dendi. ZTE modeme birkaç ayar çektik telefondaki arkadaş ile. Sonra başka arkadaş dahil oldu wan port temizlemesi vs vs. modemi fabrika ayarlarına döndürdük ama nafile. Dünden beri internetim sapıttı 10-15 sn lik anlık kopmalar oluyor. Dolayısı ile internet rezalet anlayacağınız. Örneğin google görsellerde bir şey aradınız diyelim, görsellerin hiçbiri yüklenmiyor hemen sayfayı yeniliyorsunuz hepsi bir anda geliyor. Aynı zamanda playstation kullanılıyor evde, playstation network'e bağlanamaz oldu alet. Netflix keza öyle. ZTE için hiçbir şikayet yazılmamış sanki burada ama ben yazıyorum. Yorumların aksine ben ZTE'den önceki modemim ile çok mutluydum. Bir kere bile kesinti yaşamadım 2 sene boyunca HG253 ile. Ama bu modem daha 6 ay olacak su koyuverdi. Superonline fiber kullanıp bu haftasonu internet kesintisi yaşayan var mı aranızda yoksa sorun tamamen benim modemimde mi kafayı yiyeceğim :)




  • Bu modemde, bir cihaza sabit ip ataması nasıl, nereden yapıyoruz)?

    Nas Cihazına bir ip vermek istiyorum,

    modem kapanıp açılınca değişiyor habire tüm cihaz ip leri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda HG255s den kurtulup ZTE modem taktırabildim.Wifideki problemlerim bu modem ile çözüldü inşallah tekrar problem yaşamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    Sonunda HG255s den kurtulup ZTE modem taktırabildim.Wifideki problemlerim bu modem ile çözüldü inşallah tekrar problem yaşamam.
    Ben çok uğraştım değiştirtmek için, değiştirmediler. En sonunda modemi komple değiştirdim. HG255S leşini de kutusuna koydum. Bi köşede duruyor. Nefes aldım.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Taahhütüm bitiyordu modemi değiştirirseniz sizle devam ederim yoksa başka ss geçerim diye tehdit ettim.Ellerinde bu modem yokmuş artık gelmiyormuş bir tane buldular ve taktılar dünya varmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    Taahhütüm bitiyordu modemi değiştirirseniz sizle devam ederim yoksa başka ss geçerim diye tehdit ettim.Ellerinde bu modem yokmuş artık gelmiyormuş bir tane buldular ve taktılar dünya varmış.
    Hayırlı olsun. Çok sevindim adınıza.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.