Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
55
Favori
301.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de yıllarca Superonline fiberi Huawei modemle kullandım, son zamanlarda wifi inanılmaz sıkıntılıydı. Sürekli kopmalar yaşıyorduk. Modemi kapatıp açınca bağlantı sorunu düzeliyor, çok zaman geçmeden sıkıntılar tekrar başlıyordu. Müşteri hizmetlerine sorunu bildirdim, akabinde modemi ZTE modem ile değiştirdiler. Wifi sorunum çözüldü. 17 günden beri wifi sorunu yaşamadım. Fakat belirtmek istediğim şöyle bir durum var. Küçük çocuklarım var ve Huawei modem arayüzünden ebeveyn denetimlerini aktif olarak kullanıyordum. Mesela Turkcell TV istediğim saatte internete bağlanabiliyor, istediğim saatte bağlantı kesiliyordu. Youtube vs. cihazlarda erişimi engeleyebiliyordum. Bana göre Huawei bu konuda gayet başarılıydı. ZTE modem arayüzünü gördükten sonra Huawei bu konuda çok çok başarılıymış, anladım. ZTE ebeveyn denetimini kullanmak çok meşakkatli ve Huawei gibi başarılı çalışmıyor.





  • Arkadaşlar bu modem ile vdsl ttnet internetimi kullanabilir miyim ?
  • qlidqyi Q kullanıcısına yanıt

    bu modemde sadece rj45 wan girişi var rj11 takılmaz. Sadece fiber hizmetlerde kullanıyorlar ama vdsl in ucuna rj45 takılabilir mi bilmiyorum belki o zaman çalışabilir ama emin değilim.

  • qlidqyi Q kullanıcısına yanıt

    Dayı oğlu 2 ay önce ttnet vdsl aldı Telekom bunun aynısı gözüken sadece bi kaç giriş yeri farklı olan modem getirmişler kullanıyor

  • Merhabalar. Bu modeme VPN kurabiliyor muyuz? İnternete çok aradım ama bir türlü bulamadım. Bu konuda forumu okuyayım dedim son 10-12 sayfada böyle bir olay göremedim. :) Çözümsüz kaldım yazdım. Bu tarz bir işlem mümkün mü acaba ?

  • 5ghz bağlantı da sürekli kopuyor adi modem .. Router alacağım. İllallah ettim.

  • Subat kullanıcısına yanıt

    iss verdi ise şikayet et cihazı, değiştirmelerini iste. o mıodelde kesinlikle bir değil bir kaç sorunu var ve yazılım güncellemesi istiyor. ama ilgilenen olması için sorunları listeleyip vermek lazım üreticiye diyecektim ama yazılımını kırpıp da kunta kinte'ye döndüren iss'e öncelikli vermek lazım.  

  • I am trying to extract firmware files from


    zxhnh298a_hv1120_fv1120_ros_t20_firmware



    but i am unable to do so using binwalk


    i want to figure out how to decrypt the config file


    Thanks in advance 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mooon_Fright -- 14 Kasım 2021; 0:39:33 >
  • bu zte modemi sıkıntılı. siteler açılmıyor. superonline dnslerinde uzun süredir problem var. adamların dnsinde packetloss ve timedout oluyor. dns değiştirince düzeliyor. fakat zte modemin kırpılmış firmwareinde 3 yerine 2 tanesini değiştirttiğinden leak olup arada düzgün çalışmayan superonline dns'i resolve ed(em)iyor. dnycrypt ile cihaz üzerinde değiştirince bu problem yaşanmıyor. rezalet. her şeyi engelleyip throttling yapıyorlar. netflix 240p açılıyor. githuba bile 500kbps throttling yapmışlar. engelsiz bir vpn bulup bağlanınca nasılsa hiçbir sorun yaşanmıyor. cs ping 80, vpn ile 40. interneti komple mahvetmişler. ubuntudan wan şifresini aldım. bu o2 firmwareine geçeyim mi? şu an trt27 versionu yüklü.

  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt

    Çözüm bulabildiniz mi ?

  • Bu modemi bir şekilde firmware ile bridge mode a almak mümkün mü? Custom firmwarelar da var mı bu özellik?

  • 100 mbps internet aboneliğim var . bu modemin wifi ile 20-25 mbps hız alabiliyorum , bu lanet modemle uğraşmıyım superonline ı aramıyım diye, tplink ax50 aldım ama bunu bağlayınca da 1 mbps hız alabiliyorum. modem arızalı mı acaba yoksa yaptığım ayarlarda mı sıkıntı var ? yardımcı olabilir misiniz?

  • epizod_pluss E kullanıcısına yanıt

    çözüm buldunuzmu?

  • Designer83 kullanıcısına yanıt

    Aynı modem ve aynı sorunları yaşıyorum tam 2 yıldır, üstüne üstlük whatsappta mesajlar da geç gidiyor sonra instagramda resimler vesaire çok çok geç yükleniyor. Türknet sitesinde hız testinde indirme ve yükleme hızlarım çok fazla dalgalı hatta bu dalgalanma hangi siteden bir şey indirirsem indireyim buraya yansıyor.


    Misal 12,5 hızla inmesi lazım 100Mbps hızım ile ya, 1,5-12 arası dolaşıyor herhangi bir şey indirirken. 12 ay taahhütüm kaldı bitince 10 yıllık sol fiber kullanıcılığımın sonuna gelmiş bulunup, bir daha sol fiber'in yüzüne bakmamak üzere aboneliğimi iptal ettireceğim.


    Türk telekom fiber aklımda, şuan binamızda VDSL var ama amacım TT fiber getirtmek inşallah.


    Modemsel bir sorun falanda değil tamamen sol fiber sorunlu, ben yeni modem aldım ASUS DSL AX82u ama bir şey farketmedi, kullanıcı adı şifreyi ele geçirip bu aldığım modem/router'a girdim gene aynı sorun.





  • modem içi vpn ayarı nasıl yapacağız bilen var mı

  • tosunkaya kullanıcısına yanıt

    Hocam bu router'a yeni geçtim Superonline'da. Önceki HG253S ve access point amacıyla aldığım ama son zamanlarda router olarakta kullandığım ucuz yollu Zyxel NBG-418n v2'ye göre şuana kadar daha stabil diyebilirim. Yeni getirdikleri bu cihaz üzerinde her hangi bir özel DNS yönlendirmesi yapmadım. Fakat bu router gelmeden önce kendi kullanımlarımda DNS sızıntısı dedikleri şey olmaması için bilgisayarda Chrome'un kendi bağlantı ayarlarından Cloudflare DNS'sini ayarlamıştım. Şuan dnsleaktest.com'da her hangi bir dns sızıntısı ile karşılaşmıyorum ( bilgisayardaki chrome içerisinde en azından )


    Youtube, Netflix platformlarının bağlantılarında da hiçbir sıkıntı yok. Fakat özel dns tanımlamadığım cihazlarda benzer WhatsApp, Instagram sıkıntıları ara ara tekrarlayabiliyor. Superonline'nın Avrupa'da CDN veya barındırma hizmeti olmayan ABD servisleri ile bir sorunu var gibi.

  • Bende türk telekomun verdiği H168A modeli var, forumda araştırdım da nasıl Qos yapılır yazan yok, daha doğrusu tüm interneti taradım bu modemde Qos ayarı nasıl yapılır bilen yok. Buradan bilen çıkarsa anlatabilirse çok sevinirim.

  • SO kullanıyorum. Bu cihazda DNS değiştirme yok mu? Kafayı yiyeceğim artık.

  • Gördüğüm en sıkıntısız modem en son ne zaman arayüze girdim hatırlamıyorum
  • Bu cihaza openwrt kuran oldu mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal1907 -- 22 Şubat 2022; 18:29:1 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.