Şimdi Ara

DOLANDIRICI TURKNET

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 01.06.2017 tarihinde başlayan turknet adsl aboneliğimin ilk 2 günü hariç normal bir İnternet kullanamadım. 2 günden sonra bana taahhüt ettiği hiçbirşeyi yerine getirmeyen samimiyetsiz, ilgisiz, Yalanlarla gün geçirmeye çalışan bir şirket profili ile karşılaştım.

    Bu Aboneliğim başladığı tarihden itibaren İlk 2 gün hariç Ayın 13 üne kadar 3-13 haziran arası Devamlı İnternette kopma yaşadım , nadirde olsa kopmadığı vakitler 2 mb. hız geliyordu, defalarca arıza kaydı bıraktım Teknik servis elemanları insanla dalga geçer gibi mazaretler üretip durdu yok oksitlenme olmuş benim kablolarımda,yok modem ayarlarından oluyomuş vs,vs.. Yalanın, Sahtekarlığın bini bin para.. Tabi bu sürede bu Yalancı herif yüzünden İç tesisatı değiştim tamamen ama tabi değişen birşey olmadı Ne hızda ne kopmada.

    İptal isteği bildirdim 2 gün önce bir bayan aradı Turknet den .. Neden iptal etmek istediğimi sordu bende internet kullanamadığımı internet olsada 2 mb. ile bağlantı yapabildiğimi söyledim sonra İptal ettirmeyin yeni bir arıza kaydı açıyım bu sefer düzelicek probleminiz dedi.. İyi tamam bari dedim Dün sabah arızanız giderildi diye mesaj geldi Tabii birşeyin düzeldiltiği falan yok.

    Sadece son 3 gündür Allah Razı Olsun! fazla kopmuyor netim 2 mb. ile internet kullanıyorum..

    Bu sürede nadir de olsa bazı geceleri saat 01.00 den sabaha kadar internet hızım 12 mb. normal olması gereken,daha önce Normal kullandığım gibi Bana vaad edilen gibi geliyor.

    Yani yoğunluk olmadığında geceleri bazen normal kullanıyorum onun dışında 14 gündür İnternetim ya koptu yada Genelde günün 17-18 saati şuanda olduğu gibi 3 mb. hız İle bağlantım oldu.

    Birde yapa sistemindeyim ben Normalde olan Akk sonrası hızlarla yapa kullanıyorum. Gerçekten mükemmel bir Altyapı Sistemiymiş bu..

    Ben böyle Devamlı yalan, dolan sıkan bir şirketin teknik elemanları görmemiştim, ben böyle Son defa iptal talebi vermişim İptal ettiricem artık, iptal ettirmeyin çözücez sorununuzu deyip Hala insanı salak yerine koyup Yalan sıkan bir şirket görmemiştim. Görmüş oldum valla bravo..

    Geçiş belgelerini gönderdiğim 1 aydan beri beni iyi oyaladılar, Bana verdikleri pardon veremedikleri ama Devamlı taahhüt ettikleti hizmetle de, Devamlı Sıktıkları yalanlarlada insan kandırmanın, Müşteriye söyledikleri yalanın, yaptıkları dolanın Oscarını alır bunlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam birazdan yöneticiler konunuzu kapatırlar zaten. İptal etmeyin çözeriz diyip çözdükleri problem yok bundan emin olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu İSS'ler Türk Telekom'un Altyapısını kullandıktan sonra bir çok soruna çözüm olmaz ilk önce kendi fiber altyapısını kurmaları lazım.
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Hocam, konuyu kapatırlarsa bende bundan sonra forumdonanımı kapatırım..



    15 gündür yaşadıklarımı yazdım buraya, sadece 1 tane turknet yetkiliside çıksın Bunlar yalan desin, Tüm kayıtlar, arızalar, konuşmalar ellerinde. Ben onlara taa geçiş işlemlerine başladığım gün söyledim, telde yetkilileriyle taa 1 ay önce görüştüm onay aldım..Her 2 günde bir aynı teraneyi okuyorlar..



    Sonuç : Ben iptal talebi vermesem , onca arıza kaydına rağmen aboneliğimi normal şekilde kullanıyomuş gibi sürdürecekler..



    2 günde 1 birileri arıyor Sorununuzu çözüyorum diyor gerisi yok.. Dalga geçmek için mi arıyosunuz arkadaş gerçekten nasıl bir kurumsunuz siz merak ediyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi altyapısı yok adamların ne bekliyordun ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    bişi beklediğimiz yok.. kullandığımızı verseler yeterdi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma dandik 100 kez söyledik başkasının altyapısıyla hizmet veren firmadan birşey beklemeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Turknet ' e geçtiğime, geçeceğime pişman oldum, böyle sabit internet kullanmasan daha iyi.. yok dersin boşa dert edinmezsin.. Koca Bi Hayalkırıklığı oldun Turknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.