Şimdi Ara

Futbolcular paragöz tamam da....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fatih Terim ve ekibi prim almadı mı turnuvada? Herkes futbolcuların primini konuşuyor ama teknik direktör ve yardımcılarının (büyük ihtimalle futbolculardan daha fazla) aldığı primi konuşmuyor. Çok acayip şekilde bütün oklar kasıtlı olarak oyunculara çevriliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Büyük resmi görmüşsün.
  • Kesinlikle öyle prim almıştır bir de yetmiyor.4 milyon euro senelik ücret alıyor.Hatırlatırım Şenol Güneş bu sene 60 maşa çıktı 1.5 alıyor.Fatih terim toplasan 10 maça çıkmıyor 4 milyon alıyor.
  • Şenol Güneş Milli Takımı dünya üçüncüsü yaparken mukavelesinde şu yazıyordu :

    Futbolcunun iki katı prim alır.

    Yanılmıyorsam bi ara haber çıkmıştı , yaklaşık 500 bin dolar prim almıştı Milli Takım o zaman.

    O zaman bu kadar konuşulmuyordu. Şimdi neden memleket meselesi oldu anlamadım.
  • Eskiden prim mi vardi? Üstün bir basari elde edilince, hediye olarak cumhurbaskaninin gönlünden ne koparsa o verilirdi. Bu prim sistemini getiren bu federasyon.

    "Prim" demek zaten tanim itibariyle "para ile motive etmek" demektir. Oyuncunun "para ile motive olmasi" üzerine sistem kuruyorsan, prim soran oyuncuya da en ufak bir tepki göstermeyeceksin. Bir yandan prim dagitiyorlar, bir yandan da milli takimda futbol oynamayi askerlik yapmak gibi "vatani görev" seviyesine yükseltmeye kalkiyorlar.

    Eger milli takim "vatani görevse" teknik direktör de onu vatani görev olarak yapsin. Astronomik maas yerine devlet memuru maasi alsin. Oyunculara da prim verilmesin. Haa eger milli takim bir "profosyonel görevse", kimse oyunculara "milli takimi satti, vatana ihanet etti" gibi duygusal muhabetler yapmasin. Islerine gelince profosyonel, isine gelmeyince amatör ruhlu oluyorlar. Bunun adi iki yüzlülüktür, cifte standarttir.

    Dünyanin her yerine basarisizlik yöneticinindir. Basari gelmiyorsa, önce yönetici sorumluluk alir. Bizde yillardir Türk futbolu can cekisiyor. TFF ve Fatih Terim en ufak bir sorumluluk almiyor. Bir kere de cikip biz hataliyiz demiyorlar. 30 tane futbolcunun 29'u sorumluluk almiyor. 1 tane Arda Turan'a 80 milyon kisi patliyor. Birak yöneticiligi, bunun neresi insanlik? Azicik elinizi vicdaniniza koyun..

    Futbolcularin sonuna kadar arkasindayim. Arda Turan'in sonuna kadar arkasindayim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.