Şimdi Ara

Lenovo- Vatan bilgisayar Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2016 ağustos ayında almış olduğum Lenovo yoga 710 dizüstü bilgisayarımı 2017 mayıs ayında Lenovo-bdh servisine bıraktım. Şikayetim ekrandaki ölü piksel sorunuydu. Ekranın değiştireleceğini belirttiler fakat yurtdışından sipariş ettikleri yedek parça 20. İş gününde gelmediği için değişim talep ettim.

    çağrı merkezinden aldığım bilgiye göre eğer bilgisayarımı aldığım satıcıda lenovo 710 yok ise ürünü aldığım bedeli geri iade yapıyorlarmış. Bu çok mantıksız geldi lenovo 2016 ağustostan bugüne sürekli laptop fiyatlarına zam yapıcak ama hizmet veremediği servis noktasında müşterisini mağdur edip ücretide eksik yatırcaklar.

    Ben şuan ne yapabilirim ? Tecrübeli arkadaşlar var mıdır? Vatanı aradım ellerinde yoga 710 bulunmamakta ve suan yoganın fiyatı 4800 tl ve ben 3300 tl ye almışım geçen sene.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İade durumunda o fiyata alternatif bir laptop yoksa, pcdende memnunsanız 1 piksel için uğraşmayın bence. Yada pcyi geri alın parça gelince haber versinler size.
    Birde elektronik cihazların %10-20 sinde ufak tefek ayıplar oluyor ısık sızması olu pıksel cızırtı gelmesi şahsen alışveriş süreci benim için stresli bir iş. Yeni aldıgın ürün eskisini aratabilir.
  • Ölü pikseller sizin pc kullanımınızı etkilemiyorsa fazla uğraşmayın bence bende bi aralar aynı sorunu yaşıyordum satın aldığım yerde aynı üründen kalmamıştı para iadesi aldım ve sonra yeni bir pc aldım şuan eskisini özlemeye başladım pişmanım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.