Şimdi Ara

TURKNETE BULAŞMAYIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sakın ama sakın turknete bulaşmayın. Buradaki övgülere aldandık reklamın tillahını yapmışlar ama helal olsun. Telefonla aradık telefondaki hanımefendi 3 iş günü içerisinde bağlanır en geç dedi. 12 gündeyiz ne gelen var ne giden . Vdsl kargolandı geldi bu adamlar hala gelemediler. 4 kere şikayet kaydı oluşturduk tık yok. Evde sürekli duran insan var sırf bunlar gelecek diye, gelmiyorlar gelmedikleri gibi bir de geldik yoktunuz diyorlar gerçekten ahlaksızlıkta ders verecek kıvama gelmişler.






    Başvuru yaparken ev adresine kapı numarasına kadar bakıp altyapınız var efendim hemen bağlanır efendim sorun yok efendim diyen firma şimdi ortada yok. Ama ben yapacağımı biliyorum bir değil birden çok müşteri kaybettiniz her platformda çektiğim rezilliği anlatacağım ki biraz insanlar bilinçlensin parasını ve zamanını çöpe atmasın.

    Ama salaklık bizde türk telekoma başvurup 3 günde bağlatmak varken bunlara ağız eğiyoruz. Ucız etin yahnisi tirit oluyor işte böyle. İnsanı telekomu övdürecek kıvama getiriyorsunuz helal olsun...



    Evet bugün kaçıncı gün bilmiyorum.Evet arkadaşlar. Cuma gününden beri internetimiz yok. 2 gin içinde gelinecek denildi bana 4. Gün beyefendiler zahmet esip geldiler.

    Türkneti aradığımda apartman kapı numarasına kadar bakıp bana sizin bulunduğunuz yer 75mbpsye kadar hız destekliyor, vdsl alın dediler. Vdsl almıştık. Bugün ise gelip dediler ki burası 24 mbpsden fazlasını alamıyor vdsl bağlarsanız sinyal kopuyor ondan internetiniz yok dediler.

    Adamları aradık yapacak bir şey yok adsl e geçeceksiniz dediler. Eee vdsl aldık? Yapacak bir şey yok.

    Demem o ki bizi 250 tl+15 gün zarara soktular, hala pişkin pişkin yapacak bir şey yok diyorlar. Burada gsm numarası isteyip sorun çözecekmiş gibi yapan arkadaş da hiçbir şeye fayda sağlamıyor.

    SAKIN SAKIN SAKIN BULAŞMAYIN BUNLARA. İşin cılkını çıkardılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 21 Haziran 2017; 18:42:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MALESEF TÜRK TELEKOM DA AYNISI, TURKCELL'İ DE AYNISI. TEK AMAÇLARI PARA SÖMÜRMEK.
  • Slm bende turknete başvuru yapmıştım evrakları gönderdim vdsl için başvuru yaptım ertesi gün telefonu bağladı turktelekom eki internet bağlanması port tahsisi ediliyor diye 5 gün oyalandim daha sonra telekom vdsl 50mbit 100gb akn 16 mbit hiz yalın vdsl herşey dahil 80tl başvuru yaptım akşam ertesi gün telekom ekipleri gelip İnterneti bağladı ve sinyali verdiler ben de turknete iptal için başvuru yaptım daha sonra aradılar yok port tahsis edildi yok bilmem ne bende iptal edin lutfen dedim sonra bana dilekce gönderdiler doldurup gönderdim iptal edildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik devam ediyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bıktım valla ya. Kullanmak zorunda kalmasaydım keşke. Uydunette 4 senede yaşamadığım problemleri burda 1 ayda yaşadım resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi ayni malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evim ile beraber 5 yere Turknet aboneliği başlattım en kısası ( evraklar onaylandıktan sonra) 1 gün en uzunu araya bayram girmesinden ötürü 14 günde bağlandı.



    - 2 yerde 50 mbit vdsl

    - 2 yerde 35 mbit vdsl

    1 yerde 16 mbit adsl bağlantıları yapıldı.

    Su anda hepsini sikintisiz kullanıyoruz.

    Özet gecmem gerekirse sizin baglantinizi Turknet yapmıyor sadece kaydını alıp Türk Telekom a bildiriyor. Türk Telekom da artık ne kadar yadar işi yokuşa sürerse Turknet in itibarı o kadar zedeleniyor.

    Bizim bulunduğumuz şehirde hiç öyle bir yavaşlatma olayına denk gelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim burada açılan onlarca olumsuz konudan çıkardığım tek ortak bir sonuç var:
    İlk kez hat bağlatıyorsanız Turknet bağlatmayın. TTnet veya diğer ISS'lerden hali hazırdaki
    hattınızla geçiş yapacaksanız mantıklı.
  • TürkNet'e SuperOnline'dan geçiş işlemi ile abone olanlardanım bende. Hat güncelleme işlemi gibi 1 dakikadan az bir süreyle modem resetlendi sonrasında geçişim tamamlandı modem değerlerimin değişmesiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 10 Haziran 2017; 22:44:27 >
  • bende aynı dertten yandım ama mecbur turktelekoma kazıklanmaktansa sabır ettim 20 günde anca nakil yaptılar 5 kilometre mesafeye sanki dersin brezilyaya nakil yapın dedik velasıl turknetin servis olayı sıfır elemanları yok mecbur beklemekten baska care yok...
  • Türknet in burada yapabilecek bir şeyi yok, Onlar Türk Telekoma bildiriyor gelen ekip TT ekibidir. Onlarda kendi müşterileri hariç diğer İSS lerle pek ilgilenmezler.

    Ankastreye baktınız mı? Adınıza bir kağıt bırakmışlar mı?
  • Türknete başvuru yaptım telefon hattı aktif edildi fakat internet red cevabı verilmiş neden böyle oldu nasıl bir yol izlemeliyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafabldk -- 11 Haziran 2017; 21:1:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çıkmaması için bu şekilde bağlatmalısınız arkadaşlar.
    https://forum.donanimhaber.com/telefon-veya-internet-aboneligi-olmayanlar-icin-turk-net-e-gecis-sekli-tavsiyesi-adsl-icin--125967495



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay75x -- 11 Haziran 2017; 21:14:11 >
  • farklı firmadan geçiş yapmadan türknete direk başvuru yapilmaz kendi ekipleri yok adamların telekom ekibi gelecekte bağlanti yapicak çok beklersiniz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turgay75x kullanıcısına yanıt
    Keşke forumda biraz gezinti yapsaydım ama aceleci davrandım port yok diyorlardı bi anlık port boş olunca direk türknet e başvuru yaptım telekom ekibi geldi kabloyu gösterdi fakat internet başvurusu reddedildi dedi türknet mh si şimdi iptal ettirip başka şirketten yada türk telekom interneti ne mi başvuru yapsam iyice sarpa sardı bu iş canımı sıktı alanyada yaşıyorum zaten bağlantı problemi var turistik bölge olduğu için bilemedim anlayacağınız nasıl yapsam (aboneliği iptal ettirsem ne kadar masraf çıkar )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafabldk -- 12 Haziran 2017; 0:33:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlaksız vs demeyeydiniz keşke

    Tam tersi suan sadece TurkNet de evraklar gelmeden tesis işlemlerine başlanıyor bunu turktelekom bile yapmıyor. Önce evrağı imzala ondan sonra kapına geliriz yada geldiğinde imzalatma gibi süreçleri

    Ancak TurkNet buradaki Tüm maaliyetlere katlanarak tesis başvurusunun imzasız yapıyor. Burada Müşteriye güven başta geliyor. Hal böyle olunca böyle bir firmanın işi boşlaması pek olası olmasa gerek.

    12 gün süren bir süreç olmamalı! kaldıki yukarıda bahsettiğim gibi tahsis ise ertesin gün TT ekiplerinin lokasyonda olması lazım. Kabaca TurkNet bu abonelik için port ve aktivasyon maaliyetlerine katlanmış durumda zaten. yapılmıyor olması firmaya da büyük zarar bu noktada.

    KAbaca TurkTelekom'a başvurman ile TurkNet e başvurman aynı süreçler.
  • Valla oturduğum yerde TTDE Vdsl ile 50 mbit alıyordum Türknet De adsl alıyorum port Yok diyorlar halbuki 35 mbit olarak gözüküyordu basvurdugumda. Mağdur ettiler beni bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan türknet türkiyedeki en güvenilir internet sağlayıcılardan diyebilirim. ve aldıkları kararlar sayesinde türktelekomun tekelinden kurutulacağız. bu tarz aksaklıklarlar olabilir. telekomun ekipleri yapıyor sonuçta bağlatıyı eğer turknetin alt yapısı olmayan yerdeysen. o yüzden telekom ekiplerini suçlaman daha mantıklı olur. ben başvuruyu yaptıktan sonra belgeleri yolladaman 3 iş günü içinde gelip bağlantıyı yaptı telekom ekipleri. port olmadığı için bir 5-10 gün beklemek zorunda kaldım onun dışında bir sıkıntım yok. almanayaya fiber olmadan 45 ms alabildiğin başka internet sağlayıcı varsa söyleyin ona geçeyim. (aynı alt yapı üzerinden evime 2 internet geliyor biri türknet biri ttnet. ttnet 60-65 ms veriyor almanyaya.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuestionMark

    Rezillik devam ediyor...

    İnanır mısın bilmiyorum 2 günde internetimi taşıdılar. (yeni aktivasyon değil)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usmcsas

    Valla oturduğum yerde TTDE Vdsl ile 50 mbit alıyordum Türknet De adsl alıyorum port Yok diyorlar halbuki 35 mbit olarak gözüküyordu basvurdugumda. Mağdur ettiler beni bu konuda

    Herhalde hattı taşımadan TT yi iptal edip yeni başvuru yaptın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.