Şimdi Ara

Ekran Parlaklığı Her Açılışta Kısılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 2 gün önce Monster Tulpar T7 V10.1.1 aldım orjinal dreamsparktan indirdiğim windows 10 1703 yüklü tüm driverlar güncel hiçbir sorun yok ancak bilgisayar her açılışta parlaklığı 1 saniye sonra kısıyor aşağıdan bakıyorum parlaklığı önerilenler moduna çekmiş normalde ben en parlakta bırakıyorum kapatmadan önce tüm ayarları değiştirdim ek güç ayarlarında uyarlamalı ekran parlaklığını falanda kapattım ama her açtığımda bu ayarlar kayıt edilmemiş oluyor yüksek performansta bırakıyorum mesela tüm parlaklıklar full ama yeniden başladığında pildeki parlaklığı kısmış oluyor prizde kullanıyorum ayrıca servislerden algılayıcı izleme hizmetini kapattım gene işe yaramadı ancak güvenli modda bilgisayarı başlattığımda sorun yok parlaklık kısılmıyor normal başladığında yapıyor bunu başka bi hizmet falanmı var acaba başlangıç uygulamalarındada sorun yok yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ayrıca intelin denetim panelindede herşey yüksek performansta görüntü enerji tasarrufu ayarıda yok







  • Aynı sorun bende de var. Dediğin çözümleri ben de uygulamıştım sorun devam ediyor. Aynen bende dreamsprk win10 education kullanıyorum çözüm bulamadım henüz. Sanırım güncelleme gelmesi gerekiyor windows a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyatlı lisans satan dükkanlar mevcut alışveriş sitelerinde. onlardan uygun yollu bir tane satın alıp temiz kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. bir de merak ettiğim bir konu var, nvidia driverını kendi sitesinden indirdiniz değil mi? grafik kartı sürücüsü bazen bu tarz sıkıntılar çıkartabiliyor. en kötü monster bilgisayara da konuyla alakalı danışabilirsiniz, ücretsiz destek sunacaklarını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.