Şimdi Ara

Yayın yapabileceğim mütevazi bir sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Çulsuz öğrenciyim şu an ve twitchte yayın yapabileceğim ısınmayla bottlneckle throttlela kafa ağrıtmayacak bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bütçem en fazla 3000 tlye kadar gidebilir. Ekran kartı olarak gtx 1050ti düşündüm. İşlemci olarak verimlilik ve fiyat bakımından ne seçmeliyim bilmiyorum. Ssd almanın bi acelesi yok ama yine de opsiyonel olarak önerdiğiniz sisteme hangisi gider tavsiye verirseniz güzel olur, ssdnin kendisi zaten lüks olduğu için 512 gb gibi canavar bir ssd düşünürüm. Onun haricinde 144 hz monitör düşünüyorum umarım bu ekran kartı 144 fps oyun oynatmada sıkıntı çıkarmaz. Sıklıkla oynadığım ve yayın yapmak istediğim oyun ise Rainbow Six Siege. Teşekkürler.

    Edit: Düzenle seçeneğinin nereye konduğunu keşfettim. 144 hertz 144 fps sanırım bu kartla zor. Ama 60 fps de yine benim gönlümün çiçeğidir. Bu durumda nasıl bir monitör seçmeliyim hiç bir fikrim yok. Ama 60 fps de sıkıntı çıkarmaz ona göre seçebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 7 Haziran 2017; 2:12:22 >







  • Değiştirme yapamadığım için burada ek olarak bir soru sorayım. Şu anda elimde 12 gb ramli asus x550jk laptop var. Bu laptopun varsayılan rami 4gb ben sonradan 8 gb daha ekledim. Bu laptoptan çıkarıp masaüstünde kullanabileceğim ve dolayısıyla toplamanın masrafından kısabileceğim parçalar var mıdır?
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    hdd ve dvd-rw'ı alabilirsin
  • Laptopundan sadece dvd rw ı alabilirsin. Notebook hdd leri notebooklara özel üretiliyor performans sorunu yaşarsın.. 3000'e ryzen kuralım sana monitör'de ikinci el alırsın. 3400'e felan kapatırız işini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuralım hocam yalnız amd'de sorun olursa genelde ısınmadan oluyormuş ryzen hayal kırıklığı uğratmaz inşallah?
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ısınma problemi AMDde 10 sene önceydi. Düşük bütçe ile yayıncılık için Ryzen dışı seçenek yok diyebiliriz zaten. Ryzen sistem önerisi yazacaaklardır size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 7 Haziran 2017; 3:9:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam bekliyorum teşekkürler.
  • Yukarı. Tavsiye verecek kimse yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.