Şimdi Ara

Yüklü miktarda bitcoin almak istiyorum endişelerim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bitcoinden belki senelerdir haberdarım ve uzaktan takip ediyordum. En sonunda ucundan girmeye karar verdim ve sistemi anlamak için 500 lira gibi bir parayı koinime ordan poloniex e aktardım. Stratis ve ethereum sayesinde al sat yaparak yaklaşık 1 haftada 500 liramı 850 liraya çıkardım bu kar oranı iştahımı kararttı ve mevcut olan yaklaşık 30 35 bin gibi paramı komple buraya aktarmak altcoinlerden al sat yaparak kar etmek istiyorum. Kar edebileceğime inanıyorum ama paramın güvenliği konusunda soru işaretleri var kafamda. Koinim günde 2500 liralık para yatırmayı kabul ediyor. Bunun güvenli başka bir alternatifi yokmu dur? Ayrıca diyelim ki parayı geri çekicem miktar fazla olduğundan sorun yaşarmıyım? Özellikle dolandırıcılık vs. Konusunda veya poloniex de olan coinimin çalınma ihtimali var mı? Parayı çekmek istersem yine 2500 2500 olarak mı çekmek zorundayım? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • koinimde vs hesap onaylatması yaparsan limitlerin artar bitcoinlerin veya altcoinlerin her zaman çalınabilir bunun garantisini kimse veremez. poloniex batabilir hacklenebilir coinleri çalıp kaçabilir bunları düşünüp yatırım yapmalısın.
  • koinim den bir haftadan sonra limit arttırımı iste arttırıyorlar. 25.000 şu an günlük limitim
  • btcturk bakabilirsin oranın para yatırma limiti 100.000tl
  • Poloniex in başına bisey gelmesi pek olası değil gibi bu ara bence. O miktardaki paralarla girecekseniz Koinim ile iletişime geçin. Limitinizi artırırlar. Ayrıca coinlerinizi harddisk ya da usb flash disk şeklindeki wallet/cüzdanlarda taşırsanız kimse sizden çalamaz. Telefonda da bitpay i kullanıp saklayabilirsiniz.( 12 kelimelik şifre verilir. Bunu karışık şekillerde size sorarak cüzdanınızı o.cihaza taşır.)



    Peki sizin bana çıkacak ve inecek coinleri tahmin etme konusunda verebileceğiniz tüyolar var mı ? :) site, yorumcu, twitter hesabı falan?



    Öyle büyük bi param yok. İki üç ihtiyacımi halledebilmek için uğraşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SosyalKardeslik S kullanıcısına yanıt
    coin çalınma olayı nasıl oluyor? :) benim poloniex'te coin var. paribu'da da btc. bunlara bir şey olmaz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.