Şimdi Ara

Dosya İndirirken veya Yüklerken Bağlantı Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar slm, Vodafone fiber net İnternetim var. Modemim Alcatel. İnternetten dosya İndirirken veya dosya yüklerken sürekli kopma yaşıyorum. Sadece nette gezindiğimde kopma yok. Sadece bilgisayar değil telefonlarda da aynı sorunu yaşıyorum. Problem ne olabilir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Download ve upload değerlerin çok dalgalı ise , anlık bir hat düşmesi bağlantının kopmasına neden oluyor olabilir . Download ve Upload işlemi ise kesintisiz bir şekilde yapılması gerektiğinden, 10 dakikalık bir download veya upload işleminde 1 saniyelik hatta ki düşme bağlantıyı koparır . Ping ,download ve upload değerleriniz nedir ?


    Edit : İnternette sörf yaparken , bu hatta ki düşmeşi yani anlık kopmayı hissetmeniz çok zor , çünkü internette gezinirken stabil bir internet bağlantısı gerekmez , sadece siteden siteye atlarken bir internet kullanımı yaşanır , ancak download ve upload öyle değil . stabil ve kesintisiz bir bağlantı gerektirir . Tabi bunlar benim şahsi düşüncelerim . Sorununuz daha farklı bir şeyden kaynaklanıyor olabilir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 30 Mayıs 2017; 1:7:26 >
  • http://www.speedtest.net/ Bu siteden test yapın bir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.