Şimdi Ara

Atopik dermatit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese methaba; arladaşlar bu rahatsızlığı 2 yıldır çekiyorum, hangi hastaneye gittiysem bu seninle yaşayacak deniliyor. Kullandığım kremler biri dermovate diğeri prednol ve bioderma ürünleri kullanıyorum nemlendirici vs. Bana önerebileceğiniz doktor varmı? Veya bu hastalığı yenebilen?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her gittiğimde tam kan veriyorum bi halt çıkmıyor en son alerji testi taptırdım ama yok fayda etmedi ):

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şebeke suyunuzda size kötü gelen bir şeyler olabilir. 1 ay boyunca içme suyuyla yıkanmayı deneyin, ya da gidip (hamam gibi) bir başka yerde yıkanın; geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73A8A7D1E -- 25 Ağustos 2017; 1:10:42 >
  • Alerji testinde tahıl grubuna vs alerjim çıktı 2 aydır ekmekte yemiyorum, eskişehirdeyim bir süre olmadı hamama gidip duş alayım bide onu deniyim belki iyi gelir. Bıktım her duştan sonra nemlendirici sürmekten ): bi dr tavsiye ettiker ankarada özel oda çare olmazsa zor deniyor ): artık gitmek istemiyorum bakalım çok teşekkürler ilginize beyler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne vermişti ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle nemlendiricilerlen yaşamak zorundasın. kullandığın prednol ve dermovate kortizonlu ilaçlarlardır uzun süre kullanılması tavsiye edilmez. nemlendirici olarak alttaki ürünü kesinlikle tavsiye ederim. banyodan sonra bu ürünü kullan
    http://www.papatyaski.com/excipial-lipo-yag-icinde-su-emulsiyon-krem-incelemesi.html

    ha bide sakın olaki hamama felan gitme, daha çok azdırırsın sıcak ortamlar kesinlikle iyi gelmez. banyo yaparkende fazla sıcak suda yapma.

    diğer önerilerim ise yeşil sebzeleri tüketmeye bak yeşil elmayı hayatına kesinlikle sok ve alışkanlık haline getir. çünkü karaciğeri temizlemede ve yağlanmayı önlemde yeşil elma çok faydalıdır. durabiloyasan şeker ve ekmekten uzak dur.

    kesinlikle ayakta su içme çünkü ayakta su içersen su direk bağırsaklara gider ve vucut suyu tam olarak alamaz. vucut uyku halindeyken kendini daha çok onarır bu yüzden uykunu kesinlikle kaliteli biçimde almaya bak (11 den sonra uyumuş ol)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.