Şimdi Ara

Bilgisayar saat ve tarihinde problem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    eski mesajları da arattım, kouyla ilgili birkaç mesaj bulmama rağmen sebebi ve çözümü konusunda halen bir bilgim yok.

    Arkadaşlar benim dizüstü bilgisayarın saati ve tarihi çalışmamaya başladı bir süre önce. Bilgisayarı açtığımda saati ayarlıyorum saat çalışıyor, 1-2 saat sonra kapatıp tekrar açtığımda ilk ayarladığım saat ile geliyor. Bilgisayar bekleme moduna geçtiğinde bile saat ilerlemiyor.

    Eski mesajlarda sorunun anakartta olabileceği yazılmış ki umarım değildir. Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan çözen oldu mu, eğer olduysa sorun nerede imiş?

    Teşekkürler.



  • gecen bi normal pc böyle yapıyor diye bi bak dediler bende baktım biosda tutarsızlık vardı ordan düzeltim sorun çözülmüştü yani biosdan tarih saat dk sn ayarladım oldu bilmem sana yardımı olurmu ama bi bak biosla tutarsızmı..........güncel tarih saat dk sn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 28 Şubat 2007; 17:51:04 >
  • Cevaplar için teşekkürler. Pilini değiştirdim, düzeldi. Daha alalı bir sene bile olmamış bilgisayarın pili de bitermiymiş, demek ki bitermiş. Daha bir enteresanı ise yerine taktığım pilin, 5 sene önce aldığım ve anakartı bozulan bilgisayarımın pili olması. Umarım anakartta pilin çabuk bitmesine sebep olan daha büyük bir arıza yoktur.
  • hak veriyorum ama pilden pilede fark var (mercedes ile Hacı murat gibi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.