Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31363137313831393140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mitrovic'in dünkü performansı yeni gelen her oyuncuyu eleştirmemek gerektiğini göstermiştir umarım. Hele genç yaşta Hırvatistan'dan gelen ve kamp görmeyen bir oyuncuyu. 1 yaz kampı gördü adam uçuyor resmen. Kötü oynadığı maç yok bu sezon. Milli takımda da 2 dünya kupası elemesinde ilk 11 başladı. 1 sene daha Pepe'yle çalışsın Marcelo kadar olur. Belki geçer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    Ben Mitroviç'i çok değişmiş gördüm. O kalas herif dönüşüme uğrayıp dinamik bir yapı kazanmış gibi.

    Aynen öyle. Eminim çok daha iyi olacaktır. Tosic e gelen teklif doğruysa mutlaka satılacaktır. Zaten vida geliyor. Vida ve tosic kadroda iken kesinlikle tosici tercih ederim. Adamda Beşiktaş ruhu var resmen. Taraftarın sahadaki vücut bulmuş hali. Helal olsun aldığı paraları sonuna kadar hakediyor. İnşallah vida da güzel oynar ondan da umudum var



    Medel in oyun tarzını atibadan daha çok beğeniyorum. Oğuzhan gibi tolgay gibi paslar atabiliyor. Atiba malesef yan paslar atıyor sadece. Hücumda eksik kalıyoruz Atiba olunca. Medel daha çok şans bulmalı tabiki yanında tolgay ile. İleride ise oğuzhan oynamalı bence. Arkasında sağlam orta saha varken ileride çok rahat oynuyor. Özlediğimiz pas oyununu görüyoruz oğuzhan varken.



    Orkan çok iyi yerlere gelecek bundan eminim. Bu şekilde 30-20 dk falan oynayıp özgüvenini artıracak. Önümüzdeki yaz da iyi bir kamp geçirirse ve Cenk abisini örnek alırsa seneye ligde en iyi futbolcu o olacak bu çok belli. Adamda çok büyük yetenek var özgüven var.



    Lens Quaresma dan daha çok süre almalı. Quaresma yorulduğu an çıkmalı. Gerçi bu maçlardaki performansı gören Quaresma kendine çeki düzen verecektir bundan eminim. GS maçında da çok iyiydi. Golü zaten atamıyor bu adam. Ona yapacak birşey yok bu saatten sonra ama takımı ateşledi o maçta.



    Uzun lafın kısası takıma ve hocaya sahip çıkalım arkadaşlar. Çok büyük yerlere geliyoruz. Avrupada herkes Beşiktaşı tanıyor, oyuncularımız sürekli ön planda, dünya devinde oynayan oyuncular Beşiktaş ı cümlelerinde kullanıyorlar, dünya devi dediğimiz kulüpler Beşiktaş için video paylaşıyor, önde gelen spor gazeteleri Beşiktaşı yazıyor.. Çok daha iyi yerlere gelecez bundan eminim. Sonuna kadar destek olalım, medyanın ve renklilerin oyununa gelmeyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhanın kaçıncı karşıdan çekipte atamadığı maç bu. Hiçmi şut çalışmıyor bu adam. Sert çekemiyor plase vuramıyor. Cenkteki azim olsaydı deli şut çekerdi şimdiye dek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Yalnız Aboubakarda 2 gol 1 asist yapmış Monaco maçında. Ne forvetti be Gomezden bile daha etkiliydi 2. yarı zaten dağıttı ortalığı gitti adam.

    Seneye bedava gelme ihtimali var mı Porto sözleşme yeniledi mi?

    yenilediler bide 50 milyon euro fesih bedeli koydular. aboubakar kararını vermiş o konuda yapacak bişey yok. uzatmasa seneye buradaki yeri garantiydi. uzatmasa, sene sonu boşa çıksa ve buraya gelmek istediğini belirtse başkandan, teknik direktörden taraftara kadar herkes dünden razı olurdu zaten ki o belirtmeden biz teklif dahi götürürdük. uzatmayı tercih etti, yapacak bişey yok.

    Seneye 10-15 gömüp alabilme ihtimalimiz yok değil mi?

    Daha büyük takımlar ilgilenmezse var tabi neden olmasın. Başkan da istiyor o da geçen açıklama yaptığında "bir gün Beşiktaşta oynayacağım" gibi bişey söyledi. 15 den çok fazla eder bence. Adam leblebi gibi gol atıp duruyor. Sene sonuna kadar bizim talisca gibi yatışa geçse alırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bi bırakalımda gözümüz gönlümüz şenlensin, dosta düşmana karşı

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Arkadaşlar 2 sorum var

    seneye katılırsak ŞL ye, 2. torbaya çıkma durumumuz var mı ?

    Olurda ön eleme oynarsak, şu anki galibiyetlerin gelecek takıma katkısı var mı ? ön elemelerde hep baba takımlar geliyoır çünkü. en son arsenal gelmişti :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setek01

    quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    HAYVANSIN BESIKTAS !!!!

    TR kupasi kadrosuyla sampiyonlar ligi macina cikip kadroyu gorup Allahim fark yemeyelim diye milyonlarin dusundugu takimla galibiyete ihtiyaci olan 250 milyon euro luk takimi deplasmanda yeniyosun mustafa pektemekle fln oyle mi ?

    Evliya misin lan sen ????


    Bu nasil bi hayvanliktir ? 14 puan namaglup lider, 11 gol ile turk tkaimlari gol rekoru.

    Bi daha asla hic bir turk takimi 14 puan alamayacak size garanti etmeyi birakin yemin ediyorum biz dahil.

    O sebeple keyfini cikarin.

    Bu rekorun kırılması için 15 puan lazım. 15 puan toplayabilmek için 6 maçın 5 tanesini kazanmak şart. Bu durumda yeni rekor 15 ya da 16 puan olacaktır. :)

    6 maçı da alan Türk takımı olur mu? 5 takım 18 yapmış, Milan Barcelona Real Psg ve Spartak Moskova (1996). Kısmet, onu da yaparız inşallah...

    Her acidan imkansiz bir turk takimi icin. Real vs bile tarihinde kac kere 14 puan toplamistir bu sefer yapamadi mesela.

    Cok sukur yine mutlu uyuyup uyanip ise mutlu geldik.

    Ofiste her milletten insan tebrik ediyor su anda. Besiktasi tanimayan yok.
  • Bazı Beşiktaşlılar vardı hani her puan kaybettiğimiz maçta ortaya çıkıp Şenol Hocaya sallayan. Sahi nerede onlar? Ben son 10 gündür göremiyorum bu tipleri.
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    2. torba şansı bu yıl yok. 3. torbada olacaz kesinlikle. Seneye de 2 yıllık performansı sergilersek (20 puan civarı) 1 yıl sonra düşük de olsa ihtimal var. (85 civarı puan olacak) 2 yıl bu performansı sergilersek (95 civarı olacak) kesin olarak 2. torbadayız.
    Ön elemede play offa kadar seri başı oluruz. Bunla ilgili konu açmıştım. Play off da son 4 takım birbirleriyle oynayacak. 2 takım gruba katılacak. Portekiz ikincisi, ukrayna ikincisi, Fransa üçüncüsü, rusya ikincisi'nden biriyle play off oynayacaz. Kazanan gruba girecek.
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam eline sağlık. Gayet açıklayıcı yazmışsın. Umarım bu başarıları uzun seneler devam ettiririz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aytac001

    Bazı Beşiktaşlılar vardı hani her puan kaybettiğimiz maçta ortaya çıkıp Şenol Hocaya sallayan. Sahi nerede onlar? Ben son 10 gündür göremiyorum bu tipleri.

    Kayseri maçında puan kaybedelim diye dua ediyorlardır buraya gelip sallayabilmek için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Mitrovic'in dünkü performansı yeni gelen her oyuncuyu eleştirmemek gerektiğini göstermiştir umarım. Hele genç yaşta Hırvatistan'dan gelen ve kamp görmeyen bir oyuncuyu. 1 yaz kampı gördü adam uçuyor resmen. Kötü oynadığı maç yok bu sezon. Milli takımda da 2 dünya kupası elemesinde ilk 11 başladı. 1 sene daha Pepe'yle çalışsın Marcelo kadar olur. Belki geçer.

    Marceloyu izlemeyi ozledim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman

    />


    içinden "tozunu attım la buranın" diyo triplere bak hayatının maçını oynadı adam şaka gibi
  • Bi gs li olarak tüm bjk camiasını kutluyor ve tebrik ediyorum inşallah kurada rakibimiz basel olur. ülke puanı olarak çok ihtiyacımız var belçika ligi bizi geçmek üzereymiş. inş güzel skorlar alıp bizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edecektir. keşke birbirimizi yemeyi bırakıp da avrupada nasıl daha başarılı olur hesabı yapsak bizi kimse tutamaz
  • Ali samiyen sokakta trend olan yazıyı paylaşıyorum. Gs li bir arkadaştan..

    " Başkan : cem uzan teknik direktör :fatih terim yardimci antrenör : hasan Şaş ne güzel olurdu be ! "

    Cem uzan yerine Kim Jong-Un daha gerçekçi olabilirdi

    Tinerci deyip duruyorlar ama bunlar doğuştan dumanlı
  • Önümüzdeki 2 sezon boyunca 0 çeksek bile 3. torbadayız. Ama 2. torba imkansız. Belki eski torba sistemiyle olabilirdi ama şu an cidden zor.
  • necip sakatlanmış beyler..klüpten açıklama geldi. kaç hafta uzak kalacağımı yazmamışlar
  • Sanki bir rüya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım geçenlerde tvde yarım yamalak bir şey duydum. Hani seneye büyük liglerin ilk dört temsilcisi direk katılacağı için ön elemelerde artık seri üstü takımlar olmayacak filan diye. ne kadar doğru duydum yorumladım bilmiyorum ama belki böyle bir durum varsa bu sene ligimizde ikinci olan takımın ön elemeden geçme şansı daha yüksek olur. Buda ülke puanı açısından bir miktar faydalı olur. (0 çekmezlerse tabi, yada ligi düşünüp yedek kadrolarla çıkmazlarsa)
  • Rotasyon Böyle Yapılır Abdullah Hoca...
  • 
Sayfa: önceki 31363137313831393140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.