Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29612962296329642965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocanın sezon sonu bırakacağını bende düşünüyorum ama herkes zirvede bırakmak ister keza şl neyin ne olacağı belli değil, kaleni bulan toplar gol olur fark yedikden sonra kimse grup aşaması vs bakmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Kasım 2017; 21:4:56 >
  • Taliscanin ilk macinda burda biri yorum yapmisti" Attigi goller disinda sahada yok " simdi golde atmayinca hic cekilmiyor .ozyi oraya koyun diyenler .ozy atibanin yaninda iyi. haraketli bir oss bir kiralanmali .yine forvetlerimiz cok yumusak sert kuvvetli orda kendini hissettircek bi forvet lazim .cenk cok hafif kaliyo. Tutan forvetler belli gomis .drogba .ba .eto.zamaninda clde ustduzey olmus .yasi geregi o seviyeden dusmus afrikali. Bunlarin bi turevini getirin iste devre arasi . Negroda ve lens banko oynuycaklari takima kiralanmali. Ozetle 2 adam kiralamak lazim yusuf erst etkisi yapicak ille genc olcak diye bisi yok. Fosilde olur .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 25 Kasım 2017; 21:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geride çift ön libero gibi oynatmaya gerek yok. Atiba'yı sal ön liberoda tam ortaya de ki ileriye hiç gelme.


    Hemen önünde de Tolgay Oğuzhan yan yana oynasın mesela forvetin arkasında. Bir şeyler denensin, rakip ceza sahası çevresinde bir şekilde kalabalık oluşsun. Talisca dediğin adam zaten sezon sonu gidecek, hala hayalet Talisca da inat edip duruyoruz.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    Çok mu zor ya hu kalıplardan kurtulmak? Çok mu zor tabuları yıkmak lig gidiyor elden! Allah aşkına biri şunu dürtsün!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona Dream -- 25 Kasım 2017; 21:20:17 >




  • Kimse bahsetmiyor ama ben söyleyeyim.
    Beşiktaş tarafına kendilerine yakıştıran bazı şeyleri gerçekten hak ediyor bugün net anladım.
    Malatyaspor maçlarında genelde stadyumda görevli oluyorum.
    Malatyasporlu futbolcular ne güzel beşiktaşı tebrik eden pankartla çıkıyor.
    Gayet centinmence karşılanıyorlar ama tribündeki taraftarlar
    Malatyalılara ve Malatyasporlulara küfürler yağdırıyorlar.
    Holiganlığa bu kadar düşkün taraftar topluluğu olamaz arkadaş.
    Yani niye illaki ortalığı karıştırma gereği duyuyor bu insanlar anlamıyorum.
    Allah'tan stadyumu şehir dışına yaptılar. Çarşı içi olsa
    yüzde yüz kavga çıkardı.
  • Ne kadar kötü hakemler var adamda omurga namına birşey yok.
  • Fark oldu yine 6, haftaya zaten yenemeyeceğiz, geçmiş olsun.
  • Sırf takımı veya Şenol Güneş'i savunmak için Malatya çok kapandı diyenler saçmalıyor. Türkiye'de futbol bu, beğenmiyorsan burada değil başka ülkede futbolcu veya td olacaksın. Önemli olan o oyunu açmak. Ama takım hem hoca hem de kadro açısından o kadar formsuz ki, çok gereksiz puan verdik. Son 2 hafta zayıf rakiplere karşı kazansak haftaya liderlik maçı oynayacaktık Gs ile. Haftaya kaybedersek lig tamamen biter. Zaten şu anda da %80 bitti.

    Maç seçen futbolcular, kenardan olanları sadece izleyen bir hoca, kadroya giremeyen transferler, hala "geldiğimizde klüp kayyuma gidiyordu, biz kurtardık" yorumunu dillendiren yönetim. En kötüsü de Şampiyonlar Ligi'nde kazanılan başarı şu an gözleri kör ediyor, bir üst turda fark yiyerek elenince takke düşecek kel görünecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Taş gibi kadroyu hiç ettiğin için teşekkürler Güneş.

    Hic oyle tas gibi falan degil kadromuz. Ayni geyik 15/16 fb icin de vardi. Onlarin da kadrosu iyi degildi. Bireysel olarak iyi oyunculara sahip olmak iyi takima sahip oldugun anlamina gelmez. Kadro muhendisligi olarak sinifta kaldi yonetim bu sene.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya'nın bizim maçtaki oyunuyla şu maçtaki oyunu arasında dağlar kadar fark var. Anadolu takımları ekstra motive çıkıyorlar bizim maçlara. Ha bu arada bu GS vallahi de tam çöp, orta saha defans diye bişey yok takımda daha çok puan kayıpları olacak. Bizim takım bi kendine gelse yine Başakla çekişir şampiyon oluruz ama Başakşehir pazartesi kazanırsa işler sarpa saracak. Başakla 6 puan çok fazla. Gsyi de napıp edip yenicez haftaya.
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bu moralle haftaya en iyi berabere kalırız. Sonra GS bir daha arkasına bakmaz. Başakşehir anca zorlar GS'yi. O da belki.
    Resmen bu sene hediye ettik şampiyonluğu. 1 transfere bakardı her şey. Belimizi bağladık elin çelimsiz kiralık Talisca'sına. Onun yüzünden bi 10 numara transferi yapmadık. Şimdi onun cefasını çekiyoruz.
    Yazıklar olsun
  • irfan s kullanıcısına yanıt
    Ben demiştim ama başkaları da yazmıstır elbet.İlk 6-7 maçından sonra bu daha da netleşmişti.



    Gecen sene bu oyuna donduk bu yuzden Olcay takımda sırıttı gönderıldı .Sorun bu oyunun oynanması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malatyada fena oynamamış hani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slord236

    Alanya'nın bizim maçtaki oyunuyla şu maçtaki oyunu arasında dağlar kadar fark var. Anadolu takımları ekstra motive çıkıyorlar bizim maçlara. Ha bu arada bu GS vallahi de tam çöp, orta saha defans diye bişey yok takımda daha çok puan kayıpları olacak. Bizim takım bi kendine gelse yine Başakla çekişir şampiyon oluruz ama Başakşehir pazartesi kazanırsa işler sarpa saracak. Başakla 6 puan çok fazla. Gsyi de napıp edip yenicez haftaya.

    Samama Gs büyük kritik maçlar dışında takılmaz zaten engel olacak birşeyde yok tek kulvar gidiyorlar bizim birde kura şansına bağlı olarak avrupa var ve a takım dışında yedeklerden verim alamıyorsun olası sakatlık kart cezasıda tuz biber oluyor biz birde ligde geriyiz yani ben havlu attık diyorum haftayada Tudor bir anadolu takımı gibi kapanır açamazsan berabere biter senin şansına kalmış.

    6 puan öndeler az çok tecrübesi olan adam doğal olarak kapanır 1 puana yata yani bizden de ne olur muamma.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Taş gibi kadroyu hiç ettiğin için teşekkürler Güneş.

    Hic oyle tas gibi falan degil kadromuz. Ayni geyik 15/16 fb icin de vardi. Onlarin da kadrosu iyi degildi. Bireysel olarak iyi oyunculara sahip olmak iyi takima sahip oldugun anlamina gelmez. Kadro muhendisligi olarak sinifta kaldi yonetim bu sene.

    Aynı kadro şl grubunu domine etti o nasıl oluyor? Şl'deki rakiplerimiz liginde ya 1. ya 2. sırada.
  • Oynanan futbolla ligin favorisi Başakşehir görünüyor. Adamların maç içinde a-b-c... bir sürü planı var. Biri olmazsa diğerini devreye sokuyorlar. Geçen sene yaklamışlardı ama bu sene kaçırmazlar şampiyonluğu. Avrupa için rotasyona girdiler Gençler'e Karabük'e kaybettiler. Baktılar olmayacak Avrupa'da yedek kadroyla maça çıkmaya başladılar. Lige verdikleri önem ortada.

    Bizimkiler ligi boş vermiş, 2. tura çıkınca gelecek yıl ŞL'ye otomatik katılacağımızı falan zannediyorlar sanırım.

    Hocanın maç sonu açıklamaları ise ligde orta sıralar için mücadele eden takımların antrenörüne benziyor.

    Devre arasına kadar daha çok puan kaybederiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taliscayı bir şut atar, bir frikik atar diye 90dk sahada tuttu.

    çok kötüyüz çok. böyle olacağı hazırlık döneminden belliydi.
  • Özet görüntülerini izledim az önce macin 16malatya 11 bjknin pozisyonu vardi malatya saha avantajiyla maçın kontrolü elinde tutmus beraberlik adeletli olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş 2 haftalık tökezlemenin ardından (Alanya ve Göztepe) yeniden fabrika ayarlarına döndü ve beraberlik serisine başladı.

    Haftaya bizi yenin biz de fabrika ayarlarımıza dönelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadromuz öyle über süper birşey değil maalesef başkanda kadronun çok iyi olduğunu düşünüyor 'devre arası takviye olmasada olur dedi' Bunların üstüne yanlış oyuncu seçimleri ve hocanın formsuzluğu eklenince bu durum kaçınılmazdı. Her zaman söylerim negredo, lens ve medel iyi oyuncular ama hoca 0 yararlandı.

    Yinede ligimiz çok kalitesiz biraz kendimizi versek geçen seneden farklı olmaz. Gs lider yapan istek ve arzu yoksa çekindiğim ekstra bir durumları yok ama bizim takımda %40 civarında top oynuyor.
  • Eskiden biz büyük maçları alamazdık. Küçük maçları kolay kazanırdık. Şimdi tam tersi oldu. Gerçi ligde büyük maçta kazanamadık. Gs küçük maçları kazanıp, büyük maçları kaybetse dahi şampiyon olur. Çünkü şampiyonluğun yolu anadolu takımlarını yenmekten geçiyor.



    Ofans hattında çeşitliliğimiz çok zayıf. Talisca iyi hoş ama gerçekten oyunu kurma ve takımı oynatma konusunda çok çok zayıf. 1 üst düzey forvet ve 1 tane takimi oynatan ve kilit açan cam lazım. Tevez ismi geçiyor. Eğer gelirse cam pozisyonunda oynayabilir. Devre arasına kadar bütün maçları kazanıp. 2 tane nokta atışı hücum oyuncusu alırsak tekrar şampiyonluğa aday olabiliriz. Yoksa bu şekilde şampiyon olmamız imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29612962296329642965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.