Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21982199220022012202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jurgenk

    feneri salla leipzig daha önemli. bu kadro ile çıkarsak leipzig maçına yorgun çıkarız.

    fener yense ne olur yenmese ne olur bu sene max 5-6. olurlar.
    dinlendirebileceğin kadar dinlendireceksin.

    fener 11i

    --------fabri
    necip----pepe----tosiç----caner
    -------tolgay----medel-----
    lens------talisca------orkan çınar
    ----------negredo-----

    porto 11i klasik

    -----fabri
    adriano---- pepe ---- medel(timo wernerle 1e1 oynayacak)----caner
    -------atiba---oğuzhan----------
    q7------talisca-----babel
    -------cenk





    tamam güzel kadro kurmuşsun da sağ bek olmamış. Fener maçında adriano oynar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iphigeneia


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bu derbide de bek eksigi yasarsak, necip forma sansi bulursa cildiririm. saka olmali bu yani yillardir donem donem 10 macta falan forma goremeyen necip, her derbide sahada. her derbide mutlaka bi yeriniz cok riskli bir devsirme oluyor; escude'nin sol bek oynayisini hala unutamiyorum.



    necip'i seviyorum. fakat adam hersey buyuk oranda yolundayken, yolunda kalmaya devam etmesi icin kendi mevkisinde yardimci olacak tipte bi adam. birden cart diye derbilerde stoper-sag bek oynamasi bunaltti artik.



    beck'i ffp icin sattik sanirim. kadro planlamasi acisindan hata oldugunu dusunsem de bisey diyemiyorum. gg ve adriano'nun katkilari cok buyuk fakat sık sakatlanan adamlar. gecen sene yaptigimiz tum oyuncu degisikliklerinin en onemli ortak nokta gg'nin son dakikalarda baldirini tutarak oyundan cikislariydi. simdi "ehe sakat adamdi zaten" demesin fenerbahceki arkadaslari, adam o haliyle bile cok yuksek katki yapti, beck olsaydi da sampiyon olabilirdik diyemeyecegim kadar fark yaratti. fakat durum boyleyken bek rotasyonunu 3'e indirmek sanildigindan buyyk risk. sahsen bu kadar rahat olunmasini anlamiyorum.

    Acaba sağ beke Atiba'yı mı koysak? Yerine Medel gibi bir adam var zaten. Bek bölgesi tempo olarak biraz farklı bir seviye ama eskiden alışkanlığı var Atiba'nın. Şenol hoca büyük ihtimal böyle köklü bir değişiklik yapmaz ama Valbuena-Necip eşleşmesi kalbimi sıkıştırıyor.

    Al benden de o kadar hocam. Pepe tosic stoper oynasa da medel sağ bekte mi oynasa acaba diyorum. Ya da Atiba sağ bekte medel de oğuzhan ın yanında?



    Çok karışık durum. Ama bu sene bizim takımda gördüğüm konu şu, kime hangi tempoyla oynanması gerekiyorsa öyle oynuyoruz. Porto maçında yıprandık ama harika bi oyun ortaya koyduk. Konya maçında çok rahat oynadık ama kazandık. Çünkü kazanacağımızı biliyor gibiydik. Gerçek büyük takım gibi oynadık



    İnşallah derbide de büyük takım olduğumuzu gösterir feneri deplasmanda yeneriz. İnanırsak bunu yaparız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şenol hoca yine aynı savunma ile çıkmalı, valbuena nın karşısında tosiç hiç bir şey yapamaz. kırmızı kart görebilir, penaltıya sebep olabilir. medel kesin oynamalı.
  • Önceki senelerde oyuna başlarken defanstan kısa pasla çıkıyorduk ve genellikle top kayıplarında defansımız tehlike yaşıyordu.Bu sene dikkat ederseniz daha az defanstan kısa paslarla çıkıyoruz.Genellikle ya beklerimiz oyunu kuruyor yada Pepe uzun oynuyor.Şenol hoca ''Hatalarımız daha az olmaya başladı'' derken bundan bassetti sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

    Medel dün akşam çok iyi oynadı. Pozisyon alma ve pas arası özelliği çok iyi. Tosic yedeğe çekilip Vida gelene kadar o bölgede Medel oynamalı. Tosic'e top geldiği zaman bende böyle eyvah yandık ifadesi oluşuyor. Ama Medel'de o yok. Tabiki hata yapabilir ama Tosic'den daha fazla güven verdiği kesin. Pas özelliklerinin de iyi olması daha rahat top çıkarmamızı sağlıyor.

    Bunun dışında Negredo olayına gelirsek adam istekli gol atmak istiyor artık bunu yaptığı preslerdende anlayabilirsiniz. Ama özellikle dikkat ettim adam hiç istediği pozisyonlarda pas alamıyor. Maç zaten 2-0 dün tolgay kaptığı topu kaleye vurmak yerine Negredo'ya atabilse daha iyi olurdu bence. Bunun gibi bir iki pozisyon daha oldu. Biraz takım arkadaşlarının da yardım etmesi gerekiyor. Gol attığı an kendine gelecektir. Her ne kadar gol atamasa da genel itibariyle oynadığı süre de güzel paslar atıp doğru koşular yaptı.



    Biri negredo ya git ceza sahasında 'dur demeli hücuma çıkıyoruz adam orta sahada tabi atamaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portoyu yen tamam leipzigi içerde yeneriz werner ve forsbergi kitle maç biter leipzig cidden kötü bunu anladım bu sezon resmen facia
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Aynen çok fazla orta alana geliyor. Ama dediğim gibi ceza sahasında durduğu pozisyonlarda da istediği topları alamadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Mirror -- 20 Eylül 2017; 1:01:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adri nin ne yapıp edip derbiye yetiştirilmesi lazım.Yoksa stoperde yine Tosic e kalırız
    Bence Adri oynayacak
  • Medel-Pepe-Tosic-Caner


    bence derbiye böyle çıkmalıyız.Adriano'ya CL maçında ihtiyacımız var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    Medel-Pepe-Tosic-Caner


    bence derbiye böyle çıkmalıyız.Adriano'ya CL maçında ihtiyacımız var

    aynen böyle cıkmamız lazım Tosic o kadarda kötü stoper değil. Medel sağ bekte Necipten 2 gömlek daha iyi oynar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

    Önceki senelerde oyuna başlarken defanstan kısa pasla çıkıyorduk ve genellikle top kayıplarında defansımız tehlike yaşıyordu.Bu sene dikkat ederseniz daha az defanstan kısa paslarla çıkıyoruz.Genellikle ya beklerimiz oyunu kuruyor yada Pepe uzun oynuyor.Şenol hoca ''Hatalarımız daha az olmaya başladı'' derken bundan bassetti sanırım.

    Pepe dışında uzun topla çıkan yok zaten Pepenin uyum sağlaması lazım bide Karabük maçında zemin rezaletti onunda uzun topta etkisi var. Pepe uyum sağladığı zaman bence bu sorun düzelecektir.
  • Liepzig de bence Porto gibi abartılıyor tamam tam bir sistem takımı ve geçen sezon Bundesligaya damga vurmuşlar ama bana biraz kısa süreli başarı gibi geliyor aldıkları skorlar da bunu gösteriyor ama Cl performansları farklı olabilir bence Beşiktaş evinde ya kazanır ya da berabere biter ama kazanma ihtimali daha fazla gruplara göre genel tahminim ise Beşiktaş Monaco ve Leipzig ile çıkma mücadelesi verir Porto maalesef ölmüş de ağlayanı yok
  • CL'de gruptan çıktığımızda, kim gelecek çok merak ediyorum ya.

    Barça, Bayern, Juventus maçı harika olur ama. Seyir zevki, olarak.
  • Şuanda dışarıda oranlar ms1 2.70 ms0 3.50 ms2 2.75 bjk oranlar düşüyor fenerin yükseliyor gittikçe
  • Fenerle oynadığımız son iki maç iyi oyunlar oynadık, birinde tosiç diğerinde fabri devreye girdi Şahsen bu maç eforlu oynamaktansa leipzig maçına adriano dahil fuul çıkmayı tercih ederim.
  • alakasız olucak ama paylaşmak istiyorum. sene sonu taslica'nın bonservisini alamamamız halinde, yaş ortalamasını yükseltir falan ama tutkumdan vazgeçemicem, şu adamı çok istiyorum;



    en son hangi oyuncuyu bu kadar istedim hatırlamıyorum gördüğüm en underrated oyunculardan birisi. bizim seviyemiz için mükemmele yakın bi oyuncu her yönüyle. bugün de joao mario yerine girdi bologna maçında, baya bi uğraştı kavga etti çabaladı penaltı aldı falan. ordan esti aklıma. default olarak hırslı doğanlardan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 20 Eylül 2017; 3:21:27 >
  • Fenerbahçe için bu maç hayat meselesi eğer kaybederlerse yarıştan koparlar hatta beraberlik bile kurtaramaz Beşiktaş ise gayet rahat şekilde oynar bu maçı farklı kaybetse bile Salı gününki maçı kazandığı takdirde bu maç unutulup gider
  • Futbolcuların kafaları CL maçında olmazsa derbi diye ciddiye alırlarsa rahat kazanırız.Eğer ki savunma hattı Adriano-Pepe-Medel-Caner olursa gol bile yemeyiz. FBnin tek avantajı ev sahibi olması. O da bizim futbolcuları pek etkilemez zaten Vodafone Parkta kat kat iyi atmosferlerde oynadılar. Geçen sene GS Bursa TS gibi deplasmanlardan rahat çıktık mesela. FByi gözümüzde büyütmemize gerek yok zaten yabancıların sadece bireysel olarak FBden daha çok avrupa maçına çıkmasından dolayı pek büyüteceklerini sanmıyorum. Benim için önemli olan yerli oyuncuların sakin kalması. İnşallah kalırlar. Normal şartlarda FByi çok rahat yenmeliyiz. Eğer bu kafayla çıkarsak zaten yeneriz. Yendiğimiz zaman da bu ligin bu ülkenin ağası kim anlarlar artık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracanna -- 20 Eylül 2017; 6:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba ;

    Herkese Günaydın Keyifler nasıl ?
  • Günaydın.

    Metroyla Okuka Gidiyorum. Güneşli Bir Gün Daha. Enerji Doldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21982199220022012202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.