Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 2 Haziran 2017; 2:21:1 >



  • O sistemi parça parça satmanız zor. Toplu satarsanız da ramler de gider. Ama bir şekilde ramleri güc kaynagını kasayı vs tutabilirseniz i5 4460 ve gtx 970 li bir sistem ideal olur. Daha güçlü olur ama ideal olur. Gönlümden rx 470 geçiyor ama amd ye karşı çok soğuduğunuz için gtx 970 diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Mayıs 2017; 4:5:50 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=8P4Std-tygA

    https://www.youtube.com/watch?v=pZMESDv6bGs

    FX 8320E , eğer linkteki testlerde bir yanlışlık yoksa oyunlar için gerçekten rezil bir işlemci.

    GTA V için , i5 3570K nın verdiğinin yarısı FPS verdiğini görüyoruz hem de GTX 1080Ti ile değil RX 470 ile bu bence ciddi bir sorun , problem sadece ekran kartı veya sürücüsü olsa güncel bir nvidia kartı 2.el al geç derim fakat işlemci sıkıntılı , resmen 3.nesil i5 80 90 fps lerde gezerken 8230E 40 larda fps vermiş.Bütçeni fazla zorlamadan ve ekstra ram masrafı da çıkmaması için 4.nesil intel i3 veya i5 işlemci + anakart upgrade i ile ciddi bir performans artışı görürsün , yine de sorununu derinlemesine Radeon yazılımında tekrardan ara sorun yazılımla ilgili gibi duruyor.

    Eğer denemediysen şunu denemeni tavsiye ediyorum, Display Driver Uninstaller (DDU) güncel sürümünü indirip var olan AMD sürücülerini komple kaldır(Windows un güvenli modunda) daha sonra Windows 10 64 Bit için "Radeon R9 200 Series Graphics Card" için olan en güncel sürücüyü indir ve kur.Rehber olarak da şu video linkini atayım istersen detaylı bakabilirsin.

    https://teknoseyir.com/ekran-karti-surucusunu-kalinti-birakmayacak-sekilde-silmek




  • @Provisioner Hocam test videoları ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.İşlemcimin bu kadar kötü bir performansa sahip olduğunu açıkcası tahmin etmiyordum.

    Problemin yazılımsal olduğunu düşünmüyorum artık çünkü yazılımsal olarak envai çeşit çözüm denedim fakat banamasın demedi.Ekran kartı driver kurulumlarını zaten DDU ile yapıyorum hatta belki eski sürücüler ile sorun yaşamam diye bir çok eski sürücüyü de indirip denedim sonuç yine aynı.Sisteme Nvidia ekran kartı takıp denedim ve yine değişen bir şey olmadı.

    @kaganiskowf42 Hocam ekran kartından ziyade öncelikle işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum zaten ben de.Yani bi anakart ve işlemci değişikliği ile elimdeki ekran kartını bi test edeyim diyorum çünkü ekran kartımın fiyat performans oranı gayet iyi deniliyor ki ben de memnun gibiyim ama yaşadığım sorunlar beni çok yıldırdı sistemden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 27 Mayıs 2017; 6:22:46 >




  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Yani ekran kartı da oyun açma açar da low ayarlara kadar düşmeniz gerekir bazı oyunlarda. İşlemci için elinizdeki rame uygun en iyi platform i5 4. nesil destekleyen 1150 soket. 4460 da giriş seviye i5 işlemcisi. Daha aşağısını bence düşünmeyin. Çünkü zaten berbat olmayan bir işlemciden terfi ediyorsunuz.
  • Juvixted kullanıcısına yanıt
    Bios update yaptınız mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bi ram ile denediniz mi ?
  • @SkyTech74 evet hocam bios update yapılı.

    @Muhafız- evet hocam onu da denedim.
  • işlemci anakart ram ve psu yu garantiye gönderin o şekilde satmanız etik olmaz.

    Son olarak harddisklerinize full badsector taraması yapın ve full (low level) format atın.
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Garantiye gönderdim zaten hocam bir sorun olmadığı söylendi.
  • Devir DDR4 devri sırf elindeki DDR3 RAM için DDR4'ten vazgeçmek bana pek mantıklı gelmiyor. Saydığın parçalara RAM'ide ekleyip G4560 B250 ikilisinden sistem değişikliği yapsan senin için daha iyi olur. Sonuçta DDR4 anakart sistemin temeli olduğundan i7 7700K'ya kadar yükseltme imkanına sahip olacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuSaReGeDo -- 28 Mayıs 2017; 20:51:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.