Şimdi Ara

Gezi bloğuna logo tasarım ihtiyacı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Bir seyahat bloğum olacak yakında. Şu an bakımda. Site ismi malesef veremeyeceğim. Kişisel bir site olacak. Sitenin üst logo kısmı için logo ihtiyacımız bulunmakta.

    Site sahibi logoda şu unsurların bulunmasını talep ediyor: Harita, pusula, bir kız karakter, şapkası ve güneş gözlükleri olan ve çevrede yazı, kumsalı, güneşi betimleyen objeler. Örneğin bir kız karakterin arka cebinden sarkan harita, elde pusula olabilir vs.

    Bu projeyle ilgili herkesten fiyat teklifi alınabilir. İlgili arkadaşlar çalışmalarını gösterirler ve beğenilirse fiyat üzerinde de anlaşılarak nakit ödeme yapılır.

    Site içeriği, özetle gezilen yerlere dair fotoğraf paylaşımları, nereye gidilir, nerede kalınır, nasıl gidilir, mekanlar vb paylaşımlar şeklinde olacak.



  • pm attım.
  • Gelen mesajlara tek tek cevap vermeye malesef her zaman zamanım olmuyor. Logo önerilerinizi beğenirsek, fiyat üzerinde uzlaşıya gideriz. Benim bütçem 400 TL ama bizim için kriter, fiyattan ziyade logo kısmı ile ilgileniyoruz. Gelen mesajlar, paraya odaklanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.