Şimdi Ara

Monitör Windows'a girince kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Samsung Syncmaster monitörüm bilgisayarı açtığımda Bios ekranını gösteriyor, daha sonra "Windows XP yükleniyor" ekranını da gösteriyor ama "Hoşgeldiniz" ekranı geldiğinde uyku moduna geçip kapanıyordu, bilgisayarın arkada normal bir şekilde açıldığı, masaüstünü yüklediğini duyabiliyorum ama görüntü yoktu.

    Bugün Philips 190S LCD monitör aldım ama sorun aynı şekilde devam etti, birebir aynı şeyler oluyor.

    Bilgisayar açılırken F8'e basarak "VGA modunda" açtım, bu sefer normal şekilde masaüstü açıldı ama 640x480 modda ve 8 bit renk derinliğinde çalışıyordu. Görüntü ayarlarına girip LCD monitörümü CD'si ile tanıttım. Ama çözünürlüğü ya da renk derinliğini arttırdığımda monitör uyku moduna geçiyor.

    Defalarca denedim ama hep bu şekilde oluyor. Bilgisayarı normal açarsam masaüstünü göstermeden önce monitör uyku moduna geçiyor, bilgisayarı düşük çözünürlükte açarsam masaüstü görünüyor ama çözünürlüğü yükselttiğim an monitör uyku moduna geçiyor.

    Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • sistem geri yüklemeyi dene
  • ekran kartının driverını kaldırıp pc yi yeniden başlat ve tekrar yükle .. olmuyorsa muhtemelen keran kartın zarar görmüş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkan_takur

    ekran kartının driverını kaldırıp pc yi yeniden başlat ve tekrar yükle .. olmuyorsa muhtemelen keran kartın zarar görmüş


    Evet, ekran kartının sürücüsünü kaldırdım ve Nvidia sitesinden yeni sürücüleri yükledim ve sorun düzeldi, yardımın için çok teşekkür ederim. Ama durduk yere sürücünün bozulması çok ilginç, bu konu da forum arşivinde kalarak belki ileride başka birinin de sorununu çözebilir.
  • sorununa çözüm bulduysak ne mutlu bize
  • aynısı geçen hafta bana oldu.. gerçi benimki durup dururken olmadı ben format attım. düzeldi. çünkü ekran kartı ayarlarını değiştirdiğim için olmuş. vga modunda yada güvenli modda bile açmıyodu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.