Şimdi Ara

Milli Bayram'ı Kutlayan Belediye'ye Soruşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonunda bu da oldu. Milli değerlerden arındırma projesi akp Türk milletiyle dalga geçmeye devam ediyor!

    Beşiktaş Belediyesi'nin 19 Mayıs etkinlikleri neticesinde toplumu tahrik edip, kamu düzenini bozduğu gerekçesiyle Beşiktaş belediyesine, İç İşleri Bakanlığı tarafından soruşturma açılmış. Şimdi soruyorum bu vatanı yönetenler Türk değil mi ? Bu valilik veya iç işleri bakanlığı Türk evlatlarından oluşmuyor mu? Bunların zoruna giden nedir? Bir dini bayramın kutlamasını engellemek ne kadar yersizse milli bayramlarımızın kutlanmasını engellemekte bir o kadar yersizdir. Akp, Türk düşmanı ümmetçi bir partidir. Gözümde hiç bir akpli milliyetçi değildir! Bunlar böyle yaptıkça sanmasınlar ki biz Türklüğü, Atatürkçülüğü unutacağız. Tam tersi beynimize kazıyacağız bu yüce değerleri.



  • Ne fetö Ne Akp ikiside Atatürk ü sevmez İkiside cumhuriyeti sevmez.İkiside Arapçıdır.Milliyetçilikten yoksundur hatta Kürtçüdür bu oluşumlar.

    Bunlar dini baskı yaparak milliyetçilği milli kavramları ırkçılık gibi göstererek halkın kafasından silmeye çalışır(Halıkn büyük çoğunluda meyyilli zaten buna)

    Ama ne zaman sıkışsalar Atatürk Atatürk derler.Sorsan fetöcülerin hepsi şimdi milliyetçi Atatürkçü.Eskiden küfür ederlerdi Atama

    Ne 23 Nisan kaldı Ne 19 Mayıs Ne Türklüğün değeri kaldı ne şerefi.Türk Ülküsü tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor
  • Herzaman derim, Allah Türklerin belasını akp ile veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde bunlarla aynı döneme denk gelmek yüzyılın şanssızlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 21 Mayıs 2017; 13:9:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurallar belli daha önceden kutlama ile ilgili açıklama yapmıştı. Kurallara uymazsan belediye de olsan gerekli cezayı alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan haini misin birader? Akp o kadar organizasyon yaptı hangi birisi kamu düzeni gerekçesiyle iptal edildi? Neden sürekli milli bayramlar iptal ediliyor? Ne alıp veremediğiniz var?
  • Milli Bayram'ı Kutlayan Belediye'ye Soruşturma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FFAKO_Bey



    Milli Bayram'ı Kutlayan Belediye'ye Soruşturma

    Dünyanın en mantıklı cümlesi ve bunu yapmaya çalışıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar daha iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad sen; Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Bayramı, 19 Mayıs Bayramı vs. bu tür bayramları Türk kültürü ile bağdaştırmakta ve manevi değerlerimizden saymaktasın ama ülkede öyle bir güruh var ki bu bayramları saymıyor. Bunlarda başımızda ayrıca %50 halk desteğiyle geliyorlar. Halkın bir bölümüde bu bayramlara sahip çıkmamakta. Bu tür bayramları kutlamayıp kendilerini yerli ve milli sanıp sözde özlerine geri dönüyorlar. Demem o ki bunlar Türk değil mi diyorsun ya? İşte bunlar senin baktığın pencereden bakmıyorlar hayata, bayramlara vs. Gel Fetih kutlayalım desen hepsi en önde dizilir. 15 Temmuz'da ölen şehitlerimizin arkasından her yıl 15 Temmuz'u coşkuyla da kutlayacaklar buna da emin ol.
  • bu vatanı yönetenlerin ne oldugu belli degilki türkten çok herşeye benziyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.