Şimdi Ara

Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
9.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Bahçe ve inşaat işlerinde kullanılmak üzere ucu ve tabanı çelik iş ayakkabısı arıyorum, Bir kaç model arasında kararsız kaldım, Çelik tabanlı her model ayakkabıda bulmak zor ama almışken çelik tabanlı olsun istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan, öneride bulunacak arkadaşlardan fikir rica ediyorum. Tercihimi Mekap iş ayakkabılarından yana kullanmak
    istiyorum ama genelde internette satışı var, İstanbul içi M.köy, Şişli taraflarında satan bulamadım, Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabılarıhttp://www.sebatis.com.tr/tr/mekap-navajo-atp-32-gray-black-s1-src

    SAYA
    Süet Deri

    ASTAR
    3D Hava geçirgen file

    İÇ TABAN
    Soft-Walk

    TABAN
    PU/PU Çift Densite SRC

    BURUN KORUMA
    Non Metalic Kompozit

    ARA TABAN
    Multi Protection Kewlar Taban (Opsiyonel)

    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabılarıhttp://www.sebatis.com.tr/tr/mekap-jeriko-234-r-black-barton-s1-src

    KALIP
    JERIKO

    SAYA
    Nefes alabilen baskılı deri

    ASTAR
    3D Hava geçirgen file

    İÇ TABAN
    Soft-Walk

    TABAN
    PU/PU Çift Densite SRC

    BURUN KORUMA
    Çelik Burun

    ARA TABAN
    Çelik Taban (Opsiyonel)


    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabılarıhttp://urun.n11.com/ayakkabi-ve-cizme/yds-gpp05-suet-is-ayakkabisi-celik-burunlu-P101689431
    YDS Gpp05 Süet İş Ayakkabısı - Çelik Burunlu



  • Yeşilinkiler güzel oluyor.
  • Yds al gitsin, s1p olacak çelik taban ve çelik burun. Normal s1 alma.
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Evet çelik taban ve çelik burun alacağım. Yalnız hep mekan görüyordum internette ama dün yds yi gördüm, yds dahamı iyidir bilginiz varmı kullanan biri olarak.
  • Öyle ahım şahım kalite farkı yok ama yds tercih ederdim ben.
  • 46 numara satabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    46 numara satabilirim

    42 Numara alacağım ve hediye olacak, Teşekkür ederim yinede :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    46 numara satabilirim

    Yarın gel kürek olarak işe başla
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Mekap ın bağcıksız cırtlı modelinde yazlık S1P modelini n11 de bir satıcıda buldum, YDS ninde aynı model ayakkabısından var, zaten orjinal model kime ayit anlayamadım aynı modelden bir sürü farklı marka adı altında satan var. Merak ettiğim YDS nin tabanı çelik değil ama yine de alt tabanları sağlamdır herhalde diye düşünüyorum, eğer çelik olması büyük avantaj ise Mekap ı seçeceğim,

    Mekap çelik burun ve taban 75 TL, YDS çelik burun 85 TL.



    YDS Çelik Burun



    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları



    Mekap Çelik burun ve tabanlı





    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları
  • İstanbuldaysanız n11'i boşverin bence, perpa benzeri yerlere uğrayın, çelik burun ve tabanlı yds 85 lira altında bulunabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 21 Mayıs 2017; 19:16:4 >
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    istanbuldayım perpa da araba ile 4-5 dk sürmez evime ama açık olduğu saatlerde bende çalışıyor oluyorum, resmini eklediğim yds nin çelik tabanlısını bulamadım, sanırım yok, Çelik tabanlı modelleri genelde kışlık ayakkabı gibi ve bağcıklı. Ama yinede uğramanın bir yolunu bulmaya çalışayım, teşekkür ederim bilgi için.
  • Yds'nin çelik tabanlısı var hocam Yds Gpp05 s1p olarak geçiyor istediğiz gibi süet ayakkabı. Zaten süet ayakkabılarda s1p olayını görürseniz o ayakkabı muhakak çelik burun, çelik tabanlıdır :)
  • S1p deki "p" harfi ayakkabidaki batmaya karşı dayanıklı malzemeyi simgeler "penetration" dan gelir. S1p lerin hepsi çelik ara tabanlı olmaz. Ayakkabıyı agirlastirdigindan dolayi çelik ara taban yerine kevlar kumaşta kullanılır. Yani her s1p veya s3 sınıfı is ayakkbisi çelik ara tabanlı olacak diye birşey yok. Gelelim çelik buruna , burada da kompozit denen burunlar var. Çelik ağır olduundan yada sulu işlerde calisanlarda paslanma vs yapacağından kompozit bombelere dogru bir kayış var. Neyse, sen fotoğraftaki gibi bir açık bir ayakkabi ariyorsan s1p olur, s2 veya s3 olamaz.



    Markaya gelince, yds, mekap, demirkundura, türk markalarından bunlardan alırsan çok da birşey farketmez. Aynı teknoloji ile üretim yapıyorlar, kullandıkları deriden tut da, kullandıkları çelik ara tabana kadar hemen hemen aynı markadir. Zaten bu ara ürünleri üreten çok farklı markada yok.

    Ben her zaman yds yi ayrı yere koyarım, diğerleri malzemeleri alır, sadece montaj yapar. Yds de aynı şeyleri yapar, ama araştırır, geliştirir, laboratuvarında kontrol testleri yapar vs vs



    Sonuç, yds seçeneklerden birisi ise o yds dir.
  • Bende kullanıyorum.



    Uzun zamandır teklemedi.



    Baya da eziyet ettim kendisine tık demedi.



    Maddi bir problem yok ise tavsiye ederim

    Ayakkabı , pantolon mont şort vs gözlük iş için bire bir harika malları var



    Engelbert strauss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 21 Mayıs 2017; 23:5:16 >
  • MCRB M kullanıcısına yanıt
    Mekap Navajo modelinde Kewlar taban ve kompozit burun var o yüzden o modele yönlendim biraz şimdi.

    YDS genel olarak önerilen ürün oldu, internet sitelerinden alışveriş yorumlarına baktığımda da en fazla açık ara yorum alan hatta memnuniyet oranı %100 e yakın bir marka, YDS GPP 05 de taban çelik yada Kewlar bulamadım ben. Daha önce bahsettiğim gibi tabanında çelik yada Kewlar olan modellerde hep kışlık gibi.



    Alttaki model için bir fikriniz varmıdır?



    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Dün ara ara baktım yds gpp 05 e ama çelik tabanlısını bir türlü bulamadım, bugün tekrar bakacağım daha detaylı.
  • Görünüşte farkları yok, ama s1p bükülmeye dirençli.

    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları

    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları

    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları

    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları
  • yyusa Y kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftaki ürün (mekap) tabanı cift yoğunluklu pu taban. Yani diğer türlere göre hafiftir o ayakkabi. Iş ayakkabısının hafif olması gerekir, ergonomi için , işçinin verimi için. Türkiyede her nalburda bulunan ucuz is ayakkbilarinin bir çoğu kauçuk tabandir ve ağırdır. Birde buna çelik ara tabanı ve çelik bombeyi ekleyince tank gibi bir ayakkabi olur cikar. Yani eğer sıcak bir yerde kullanacaksan (döküm atölyeleri gibi ) kauçuk taban idealdir ama normal işlerde ki sen bahçe vs demişsin pu taban candir. Hatta ben normalde klasik ayakkabi giyerim kosele veya neolit tabanlı onları bile pu tabanlı klasik ayakkabılarla değiştiriyorum zamanla. Neyse fotodaki ayakkabi tabanı en ideal taban diyebilirim. Zaten çelik ara taban yerine kevlar kumaş kullanmışlar, o da okey. Çelik bombe yerine de kompozit bombe kullanmışlar. O da okey. Bombe ctc marka, benim bildiğim kadarıyla çin menşeili ama kaliteli bir bombe. Hatta bombe üreticileri arasında söz sahibi bir marka. (Bu olay önemli çünkü o plastik ozel olması lazım, türk üreticileri plastik enjeksiyon yapan bir yere dandik bir plastikle bombe bastırıp ucuz olsun diye ayakkabıya bunları koyuyorlar.) Ctc benim bildigim kadarıyla bu konuda marka.



    Uzun lafın kısası, o ayakkabi ihtiyacını karşılar , teknik özellikleri ve malzemeleri cok ideal görünüyor , bütçe dahilindeyse alınır.



    Verdiğin fotoda tek yanlış, o ayakkabi esd değildir. Antisatiktir. Esd olması için en iso 20344 değil 61340 standardını beyan etmeleri gerekirdi. Yani bu çok detay , senin işini bence gorur.



    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCRB -- 22 Mayıs 2017; 17:45:13 >
  • MCRB M kullanıcısına yanıt
    Dün bakamadım buralara ve o arada S1P Mekap siparişi verdim perpa dan bir satıcıya ve bugün teslim ettiler, sağolsunlar çok ilgilendiler. Ayağım 41.5-42 ve 42 numara çok rahat oldu hatta 41.5 olsa tam olacakmış ama ayakkabı da esneme pek olmayacağını düşünürsek sanırım 42 iyi.

    Dün 4-5 kişinin ayağında YDS G005 gördüm, bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemişti ama bu işe soyununca hep gözümün önüne çıkıyor işçi ayakkabıları.

    Gerçekten de bu Mekap S1P tank gibi ve savaşa gidilir bu ayakkabı ile, ağırlığını bilmiyorum ama ayakta hissediliyor, umarım hediyeyi alacak kişi rahat eder.

    Yalnız şöyle bir durum var, bir işe girdinmi ve seçenekler son 2 ye indiğinde ben o 2 yede sahip olmak denemek kullanmak isterim, o yüzden aklım YDS G005 de ve yukarıda resmini paylaştığım sizinde güzel dediğiniz Mekap modelin de kaldı.

    İmkan olsa ayağımda deneyip test etsem ama maalesef yerlerinde gidip göremiyorum.

    Bahsetmiş olduğum bu iki model arasında bir seçip yapacak olsaydınız performans, rahatlık ve + özellikleri ekleyerek hangisini seçerdiniz kendiniz için, fiyatlarıda birbirlerine yakın, Mekap 90 TL civarı YDS ise 79 TL ye veririm dedim Mekap ı aldığım mağaza.

    Son olarak, iş ayakkabısı arayan çok insan olmasa da burada, ilerisi için bir çok kişiye faydalı olabilir diye düşünüyorum, şahsen ben güzel bilgiler alıyorum sizden ve Çağdaş arkadaşımızdan. Teşekkür ederim.





    Çelik Burun ve Taban Yazlık iş Ayakkabıları



    http://www.dvcismarket.com Satın aldığım satıcı. Fiyatı 69 TL + 5 TL Kargo ücreti. İmkanı olanlar Perpa dan gidip alabilirler ben N11 üzerinden satın aldım.
  • Ben ilk mesajımda da dediğim gibi, eğer seçeneklerden birisi yds ise yds yi tercih ederim. Zaten sizin durumunuzda yds ucuz olanmış, ydsnin de kalitesine söz edemem, onun için benim tercihim yds olur.



    Güzel bilgiler verdiysek ne mutlu bize, forumlari bu şekilde kullanmak lazım.



    Saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.