Şimdi Ara

usb cihazı sorunu usbyi denetleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Daah önce kullandığım usbyi lg televizyona taktığımda usb cihazı sorunu usbyi denetleyin diye bir hata alıyorum. Geçenlerde windowsa format atabilmek için rufus ile usbyi formatladım. Tahminimce ondan dolayı böyle bir hata almaya başladım. Usbyi ntfs ve fat32 olrak formatlayıp denedim sonuç değişmedi. Cmd ile formatlayıp kullanmayı denedim yine sorunum çözülmedi. Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım? Bu arada usb bilgisayarlarda çalışıyor.



  • Aynı sorun bende de yaşandı. Bende rufus kullandım. Flash belleği otg ile android telefona bağlayıp telefon üstünden biçimlendirdim. Televizyon hata vermeden açıyor artık usb belleği.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XSoldier000

    Aynı sorun bende de yaşandı. Bende rufus kullandım. Flash belleği otg ile android telefona bağlayıp telefon üstünden biçimlendirdim. Televizyon hata vermeden açıyor artık usb belleği.

    Teşekkürler dostum, doğru çözümü bulmuşsun ben de faydalandım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4-5 yıldır tv de kullandığım usb cihazım bu hatayı vermeye başladı.Bir okuldan güvenlik kamerası görüntüsü almak için kayıt cihazına bağlayıp görüntü almıştım ve cihazımda bütün dosyalarda aynı isimli exe dosyaları oluşmuştu trojan olarak.Diski formatladım,o gündür disk bilgisayarda görünmesine rağmen 2 farklı tv de okunmuyor.Lg tv de başlıktaki hatayı veriyor.Otg bağlantım yok.Başka bir yolu var mıdır acaba?

    Edit: Başka bir bilgisayar da biçimlendirdim sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 2 Haziran 2018; 7:16:25 >
  • https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-format-icin-kullanilan-usb-bellegi-tv-goermueyor.295772/#post-1724417

    USB bellek GPT olduğundan bu sorunu yaşıyorsunuz. Bellek her ne kadar formatlansa da bölümleme tablosu aynı kaldığı için işe yaramıyor. MBR'ye çevirmeniz gerekiyor. Burda kendisi güzel güzel açıklamış. Çalmak istemediğim için direk kaynak gösterdim. Sorunu rahatlıkla çözebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.