Şimdi Ara

1400 lira faturali gtx 780 kartima değişim kararı çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, baslikta belirttiğim gibi asus gtx 780 ekran karri vardi elimde. Garanttiye göndermiştim, bugun bir rapor verdiler servisten. iade veya degisim raporu adında. bu rapor ile vatanbilgisayara gidecekmişim.
    kartin garantisinin bitmesine 1 ay kalmıştı ve elimde halihazirda evga 1070 var.
    Sizce ne yapayim, para iadesi mi isteyeyim, değişim mi. degisim olursa 1ay garantisi olacak, ama belki 980 verirler onu forumda satarım diyorum. Aksi halde para iadesi alacagim, vatan çek vermeye çalışırsa kavga edebiliriz.
    konu hakkında fikirleriniz var ise dinliyorum. hayırlı akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yeni verilen ürünün garantisi 1 ay olmaz, olmamali. Satmak yerine para iadesi istemen daha mantıklı ancak vatan genelde çek verir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudan para iadesini seçin. İşi şansa bırakmayın.
  • Şimdi sen 1 ay garantisi kalmış ürünün para iadesini mi alacaksın? 980 vermiyorlarsa paranı al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan çek verir ve kullanman için bir süre..
  • vatanın verdiği çeki kabul etmeyeceğim, kanunen bu tercih bana kalıyor, ve yirtdisindan cok daha uyguna almak varken vatana o kadar para dökmek hoşuma gitmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    değişim olduğunda, eski kartın garanti süresi kada garanti veriyorlar. Ama çeki seçer de yeni kart alırsam o zaman sıfırdan başlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omryildirim

    vatanın verdiği çeki kabul etmeyeceğim, kanunen bu tercih bana kalıyor, ve yirtdisindan cok daha uyguna almak varken vatana o kadar para dökmek hoşuma gitmiyor.

    Yurtdışından aldigin kart bozulunca parasini geri alamazsin ama hocam elinde patlar.



    Brncede para iadesi almalisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 tl kadar çek verirler yada para iadesi.Sana kalmış artık.Çekin süreside 1 yıldır.
  • çek al onlada ucuzluk günü Ryzen 1700 alır satarsın :)
  • Para iadesi al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek teklif edecekler kesinlikle kabul etmeyin, ne şekilde ödeme yaptıysanız o şekilde geri para iadesi isteyin ben öyle yaptım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    O yüzden sadece Evga alıyorum. Mükemmel hizmet sunuyorlar. Satın aaldıktan sonra 20-30 avro(10 yıl için biraz daha fazla) daha ödeyip garantiyi 5 ya da 10 yıl uzatabiliyoruz.
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    eskilerden hatırlıyorum, kart garantiye gittiğinde değişim olur ise, güncel kartlardan o kartın dengi ne ise o veriliyordu. Forumda çokça konusu vardı. Ama şimdi bir rapor tutuşturdular elime. Satın aldığım yere gidip değişim ya da iade isteyecekmişim. Vatan'ın çekini asla kabul etmeyeceğim, şu değişimi nasıl yapacaklarını merak ediyorum.
  • Aman ha aman o dolandırıcılara paranı kaptırma, bana değişim değil ödeme yapmak istediler ben ısrarla değişim istememe rağmen.Gerekçe olarak ellerinde 650ti olmamasını söylediler.Kanunda açıkça aynısı yoksa daha düşüğü olmamak kaydıyla daha üstünü vermek zorunda olduğundan bahsettim; veremeyeceklerini söylediler.Benim faturam da 398 TL, dolar kuru olarak ta 2,02 TL gibi bir rakam vardı.Geri ödemenin dolar kuru üzerinden olması kaydıyla geri ödemeyi kabul edeceğimi belirttim, tamam dediler geri ödemeyi 3 gün içerisinde yaptılar banka hesabına bi baktım 398 TL.Vursan katilsin, vurmasan kuduza çare var ama bunlara değil!İnşallah bir savaş çıkar da, harp hali deyip böyle dolandırıcıları, topluma zararlıları aradan çıkarırız inşallah.Allah yardımcın olsun, ne olursa olsun bunlarla bu işlemlerini özellikle yazılı yapmak istediğini, telefonla bu konuları konuşmak istemediğini illa da telefon da yardımcı olabileceklerini belirtirlerse konuşmayı kayıt altına almak zorunda olduğunu, daha önceden insanları bu yolla dolandırdıklarını söyle.Beni dolandırdılar inşallah seni de dolandırmazlar.Allah yardımcın olsun.




  • Merhaba,

    Aynı kart için birkaç ay önce benzer durum olmuştu benim içinde. Servisten gelen kağıt ve özellikle para iadesi talebi üzerinde durduğunuz zaman sıkıntınız olmayacaktır. Çek muhabbeti etrafta çok dönüyor ama bu tarz durumlarda para iadesi hakkınızı direkt olarak kullanabiliyorsunuz. Vatan Bilgisayar'ın öyle bir şey diretmek gibi bir seçeneği yok.

    Dediğim gibi aynı kart için iade çıktı bana da. Topkapı Vatan Bilgisayar'da servis kağıdının onay işlemi sonrası fatura tutarını kasadan aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nativen

    Aman ha aman o dolandırıcılara paranı kaptırma, bana değişim değil ödeme yapmak istediler ben ısrarla değişim istememe rağmen.Gerekçe olarak ellerinde 650ti olmamasını söylediler.Kanunda açıkça aynısı yoksa daha düşüğü olmamak kaydıyla daha üstünü vermek zorunda olduğundan bahsettim; veremeyeceklerini söylediler.Benim faturam da 398 TL, dolar kuru olarak ta 2,02 TL gibi bir rakam vardı.Geri ödemenin dolar kuru üzerinden olması kaydıyla geri ödemeyi kabul edeceğimi belirttim, tamam dediler geri ödemeyi 3 gün içerisinde yaptılar banka hesabına bi baktım 398 TL.Vursan katilsin, vurmasan kuduza çare var ama bunlara değil!İnşallah bir savaş çıkar da, harp hali deyip böyle dolandırıcıları, topluma zararlıları aradan çıkarırız inşallah.Allah yardımcın olsun, ne olursa olsun bunlarla bu işlemlerini özellikle yazılı yapmak istediğini, telefonla bu konuları konuşmak istemediğini illa da telefon da yardımcı olabileceklerini belirtirlerse konuşmayı kayıt altına almak zorunda olduğunu, daha önceden insanları bu yolla dolandırdıklarını söyle.Beni dolandırdılar inşallah seni de dolandırmazlar.Allah yardımcın olsun.

    Üst model olayı konusunda hakkınız var. Lakin dolar kuru diye bir durum yok maalesef. Fatura tutarında ne ödediyseniz onu alabilirsiniz. Üst model durumundaki fiyat farkları ile aynı durum değil.

    Kur durumu için şöyle düşünün; iade sürecinde, sizin aldığınız tarihten daha düşük dolar kuru olsa ve ona göre fiyat belirlense, daha düşük ücret iadesi almış olacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Mayıs 2017; 0:47:23 >




  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim, bilgilendirme için de teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omryildirim

    Çok sevindim, bilgilendirme için de teşekkür ederim.

    Rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturaya baktım da, kart 06.06.2014 tarihinde alınmış,
    dolar 2,115 lira
    Avro 2,880 lira

    O zamanlarda kuru yüksek bulup, 1,60 a düşeceği günleri bekliyordum. Geçen süre boyunca hep ileri gitti tabi :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.