Şimdi Ara

Revit Eclipse Yazlık fileli mont

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yazlık fileli bir mont almayı planlıyorum bütçe 500- 600 civarı bir çok mont denedim. Revit eclipse yi hoşbuldum. Çok rahat ve korumaları iyi sadece sırt koruması yok ayrı satılıyormuş onun için de koruma var sıkıntı değil benim için. Bu mont hakkında pek yorum bulamadım internette kullanan arkadaşlar ya da araştırıp bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Fiyatı 650 TL civarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de yazlık mont arayışı içindeyken bu montla karşılaştım. Almak isteyen arkadaşlara fikir vermesi açısından yazıyorum.

    Bulunduğum şehirde satan bir motosiklet mağazası olduğu için önce bir deneyeyim diye kız arkadaşımla mağazaya gittim. Ceketle karşı karşıya gelince resmen aşık oldum, üzerime de giyince aha almadan çıkarsam olmaz hissiyatı kapladı içimi. Sanki bir daha aynı ceketi bulamayacakmışım gibi :D

    Neyse 165 boy 71 kilo olan vücudum için s bedenini denedim ve üzerime tam oturdu. Bayan modeli de olduğunu öğrenince bir tane de kız arkadaşıma aldık. Bana kahverengi kız arkadaşıma açık renk gri olan modeli aldık.

    En büyük dezavantaj sırt koruması içermiyor oluşu, ancak bunu da ayrı sırt koruması alarak çözebiliyorsunuz. Ceket gerçekten çok kaliteli. Antalya'nın 14 Haziran sıcağında denendi onaylandı. Çok güzel hava alıyor ceket. Rüzgar bedeninize çarpmıyor resmen süzülüp içeri giriyor, böylece rüzgar çarpması da yemiyorsunuz.

    İngilizce incelemesi için:

    https://www.youtube.com/watch?v=2pl9B4kmaro
  • Yaz için en fileli modeli tercih ederseniz sıcak havalarda rahat edersiniz. Bende arıyorum sadece yazlık model olarak Dainese yada Alpinestars tercih etmeyi düşünüyorum Dainese Veloster & Dainese G. Air-Frame & Alpinestars T-GP-R Air şu modeller vardı aklıma ama ne kadar fileli ne kadar rahat ettirir pek bir bilgi bulamadim.
  • Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu eclipse yi almaya gittim motomaxdan son anda revit airforce yi denedim ve onu aldım :) şuan memnunum gerçekten etkili bir ürün. Aklım eclipse de kalmadı değil ama kismet airforce muş. Yazlık montu tavsiye ederim. Rüzgar akışı muhtesem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakjanylmz

    Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu eclipse yi almaya gittim motomaxdan son anda revit airforce yi denedim ve onu aldım :) şuan memnunum gerçekten etkili bir ürün. Aklım eclipse de kalmadı değil ama kismet airforce muş. Yazlık montu tavsiye ederim. Rüzgar akışı muhtesem.

    Hayırlı olsun hocam ne kadara aldınız 900-1000 TL civarında Dainese ve Alpinestars da vardı onlarada baksaydınız keşke.
  • Eyvallah hocam teşekkur ettim. 985 TL ye aldım. Bu fiyat bandında alpin ve dainese nin modeline denk gelmedim. Açikcası bu fiyat bandında ürünleriolacagini dusunmedigim için araştirmadım onlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.