Şimdi Ara

Outland - Graveyard üye alımı yapılacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Guildimize 20+ yaş üstü,saygı çerçevesinde raid,mythic key ve koyu bir muhabbet yapacak arkadaşlar arıyoruz .Guildimizde eğlence ön plandadır ve oyuna yeni başlayacak ya da başlamayı düşünen arkadaşlar varsa da her türlü destek olacak şekilde yanınlarında oluyoruz.Guildimizde çok eski oyuncular ve yaş olarak büyüklerimiz vardır(Guildin isminin nereden geldiğini şimdi anlamışsınızdır).Teamspeak ortamında muhabbet ederek keyifli vakit geçirip, her türlü soruyu sorabilirsiniz.

    Bana forumdan ya da Battlenet hesabımdan ulaşabilirsiniz: LaHire#21446







  • Üye alımı devam etmektedir, özellikle Argus raidine hazırlık için ilgilenen herkesi bekliyoruz. Ulqiora#21289 Battlenet hesabından ulaşabilirsiniz.

    Edit: Alliance guildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 26 Eylül 2017; 17:25:5 >
  • Alliance mı ?
  • Alliance ise eğer katılmak isterim.

    Şuan işteyim eve geçtiğimde ekleyeceğim. İsim Gökhan, Yaş: 32 Guildden özel bir beklentim yok, muhabbet ve ortam ile yapılan etkinlikler için katılabilirim.
  • Bilgi eksik olmuş kusura bakmayın evet alliance.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni basladim Tzath #21330 gecen sene 1 ay kadar oynamıştım. Şimdi yeniden başlamak istiyorum yardım ederseniz teşekkür ederım
  • Bende önceden 3 ay kadar amatör olarak druid oynamıştım. Önceden Aion Online oynuyordum p2win yüzünden usanıp karakteri satıp bıraktım.
    Ben wow oynarken Catalysm gelmek üzereydi. O zamanlar bu paketlerin hepsini ayrı ayrı almak gerekiyordu. Yaklaşık yarım milyar civarı para vermek gerekiyordu paketler + 60 günlük cardla birlikte. Şuan oyuna başlamak istesem net rakam olarak ne kadar vermek gerekiyor? Oyunun boyutu ne kadar? Öteki oynadığım oyunda ping faktörüde baskındı pvp esnasında arena ortamında kapıştığım adamla aramda 100 pingden fazla vardı neredeyse wow'da damı böyle? Önceki hesabımı da hatırlamıyorum muhtemelen yeniden account açıp kasıcam.
  • Turkhes kullanıcısına yanıt
    -battle chest(legion öncesi tüm paketleri kapsıyor) 37 lira.
    -legion(son ek paket) 115 lira

    Yanılmıyorsam battlechest 1 aylık oyun süreside veriyor. Yani 115 + 37 liraya oyuna başlayabilirsin. Oyunun aylık ücreti şu sıralar dolarında artmasıyla birlikte 50 lira filan. Belki iki aylık keyler alıp biraz daha ucuza getirebilirsin. Ek olarak 20 level'a kadar ücretsiz indirip oynayabilirsin. Oyunun boyutu yüksek. Full download 50 gb vardır diye tahmin ediyorum ama yüzde yüz emin değilim. Diskte ne kadar yer kaplıyor bakmam lazım. Ping olayı senin bağlantınla alakalı. Genel olarak oyunda lag oluyor diyemem. Ben 16mbit internet ile 50ms-75ms arası oynuyorum.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Blizzard'ın serverlar fransa'da olduğu için daha sağlıklı stabil ping veriyor diye biliyorum overwatch aldım yakın zamanda beni şaşırtan istatistikler veriyor. F2P oyunların çoğunun serverları Almanya'da olduğu için trafik yoğunluğundan dolayı ping spike dediğimiz inip çıkma olayı çok oluyor. 50 mb var bende 65 falan verir o zaman.

    Eskiden arkadaşıyla başlayanlara oyuniçi özel binek falan veriyordu hala varmı öyle hediyeler.

    sağol bilgilendirme için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.