Şimdi Ara

Satıldı silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 114.000 km dedir, Araç 2011 yılından beri tek kişi tarafından hususi kullanılmış olup tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır. Araç en dolu paket olup en ufak masrafı yoktur.
    Hem evde hem iş yerimde kapalı garajda muhafaza edilmektedir.
    6 airbag, Abs+Ebd, Blue&Me (Microsoft Bluetooth sistemi), USB girişi, Elektrokrom oromatik kararan dikiz aynası, dijital iklim kontrollü klima, yağmur sensörü, karanlıkta kendiliğinden yanan farlar, elektrikli sürücü koltuğu bel desteği vb. tüm özellikler faaldir ve çalışmaktadır. Döşemeler bej rengi kadifedir ve hatasızdır.
    Enjektörler, turbo, ön düzen fabrika kondisyonundadır, en ufak duman atma, üfleme vs. yoktur. Araç bulunabilecek en temiz ve bakımlı araçlardandır, istenen ustaya servise expertize sokulabilinir.

    En son Nisan ayında 112bin km de Kartal ASF'de periyodik bakımı yapılmıştır. 4 lastiği sıfır Falken Ze914 serisi yeni alınmış olup 1.500km yapmıştır; ft.sı vardır iki sene garantilidir.
    Yine Nisan ayında çizilmez Amerikan cam filmi uygulanmıştır, UV korumalıdır.
    Detay iç temizliği yapılmıştır, döşemelerinde tavanında tabanında en ufak iz toz leke yanık yırtık yoktur içerisinde sigara hiç içilmemiştir.
    Far ampulleri Bosch Plus 90 H7 ile değiştirilmiştir, silecekler yine Bosch markadır; hepsi garantili ftlıdır. Araç ile birlikte Evergreen marka kışlık lastikleri de verilecektir.

    Araçta sigorta ile anlaşma sonucu rakamsız hasar kaydı olmasına rağmen değişen yoktur, açılan airbag yoktur; şasede ön takımda altta darbe yoktur. Aracın sağ önen çarpmasından ötürü kaputun sağ ucunda, sağ ön çamurluk ve kapıda boya vardır. Arka bagaj kapağının da sağ tarafı lokal boyalıdır. Tavanda direklerde, aracın sol tarafında sağ arka kapıda boya yoktur. Boyalı parçalarda yüzeysel boyadır.

    Araç başında pazarlık mümkündür, telefonda mesajda son ne olur diye lütfen ısrar etmeyin.

    Model yükselteceğimden satılıktır, takas yoktur.

    Aatışa hazırdır borcu harcı yoktur.

    Fiyat 32.000TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyphros -- 19 Haziran 2017; 18:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Rakamsız kayıt "Ağır Hasar" kaydı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.