Şimdi Ara

Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelli Memur Atamaları İptalleri[Siz de destek olun]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Biz 82 kişi olarak ÖSYM'nin hazırlamış olduğu Engelli kpss(EKPSS 2016/1) ile Ankara Büyükşehir Belediyesine Ağustos ayında atandık.

    3 Mart 2017 gününden sonra güvenlik soruşturmamız başladı,biz göreve başlamak için beklerken Nisan ayında atamalarımızın iptali için dava açılmış.

    "Belediye Tarafından 2016 yılı EKPSS sonucunda Ankara Büyükşehir Belediyesine yapılan yerleştirme işleminin aranan şartlar ve ususi gerekliliklere uygun olmadan tesis edildiği yerleştirmelerde engellilerin eğitim durumları,engel durumları,engel grupları ile çalışma yerleri ve eklentilerinin erişebilirliği dikkate alınmadan gerçekleştiği ileri sürülerek iptali ve yürütmenin durdurulması istenilmektedir."

    Donanımhaber'de uzun yıllardır üyeliğim var,ilk kez sizden ciddi anlamda yardım istiyorum.Melih Gökçek bizi almamak için ciddi bir gayret içinde,bundan önce de gereksiz gerekçelerle devlet personel başkanlığına atama iptalleri için dilekçe gönderdi.Bütçe yetmiyor sebebi bile ortaya atıldı.

    Kampanyaya bir imza da siz atabilir misiniz? Sesimizi duyurmak istiyoruz.
    https://www.change.org/p/i%C3%A7-i%C5%9Fleri-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-ankara-b%C3%BCy%C3%BCk%C5%9Fehir-belediyesi-engelli-memurlar-g%C3%B6reve-ba%C5%9Flat%C4%B1ls%C4%B1n



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 14 Mayıs 2017; 14:26:15 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.