Şimdi Ara

Halo 6 (Xbox)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halo 6 (Xbox)




    Halo 6, Master Chief'e Odaklanacak



    343 Industries stüdyosunun başı Kiki Wolfkill ile Halo serisinin yönetmeni Frank O'Connor, hayranların Halo 5: Guardians'a olan tepkisi hakkında ve Halo 6 planları hakkında konuştu.

    Halo 5: Guardians 2015'te çıkış yaptığında inceleme editörleri tarafından olumlu eleştiriler aldı ancak hayranların bir kısmı hikaye modunda Master Chief'in nispeten eksik olması sebebiyle oyundan pek tatmin olmamışlardı. O'Connor, GamesTM dergisi ile yaptığı röportajda bu konu hakkında yorum yaptı.

    Frank O'Connor,

    "İnsanların Halo 5'te Master Chief'in hikayesini istediğini fark ettik. Oyunu kesinlikle şaşkınlık getireceğini umduğumuz bir yolla pazarladık, ancak bazı hayranlar daha fazla Master Chief istedikleri için büyük bir hayal kırıklığına uğradı."

    O'Connor açıklamasının devamında serinin odağının artık yeni karakterler getirmek veya oynanabilir karakter sayısını arttırmak olmadığını belirtti, bunun yerine amaçlarının "oyunun dünyasını biraz daha gerçekçi ve cazip hale getirmek" olacağını da ekledi.

    Bu da bir sonraki Halo oyununun Master Chief'e odaklanacağını ve sadece onunla oynayacağımızı işaret ediyor.

    Halo 6 henüz resmi olarak tanıtılmadı.


    Bsc


    Halo 6 E3'te Olmayacak



    Microsoft'un önemli markalarından Halo'nun yeni oyunu E3'te olmayacak.

    Halo serisinin geliştiricisi 343 Industries'in topluluk yöneticisi Brian Jarrard Reddit üzerinden yaptığı yorumda Halo serisinin bir sonraki oyununun E3'te olmayacağına ilişkin bir açıklamada bulundu. Ancak Brian Jarrard 343 Industries'in E3 için "küçük bir şeyi" olacağını da belirtti.

    Halo 6 şu anda geliştirilme aşamasında ancak oyun hakkında pek bir bilgimiz yok. Geçtiğimiz ay yapılan bir açıklamada Halo serisinin yönetmeni Frank O'Connor, Halo 5: Guardians'ın aksine Halo 6'da Master Chief'e odaklanılacağını belirtmişti. O haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

    Microsoft E3 2017 basın konferansı 12 Haziran 00:00'da başlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 14 Mayıs 2017; 1:22:47 >



  • E3'de olsalar güzel olurdu. Scorpio lansmanında cihazın gücünü gösteren bir Halo oyunu baya ilgi çekerdi ama anladığım kadarıyla ufak bir ara verip iyice bir toparlama yapmak istiyorlar.



    2018'in başlarında duyuru gelir;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.