Şimdi Ara

forumun acayip ölü ve bayık olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silmeyin konumu



  • silinmesini istemiyorsan raf arkadaşı arıyorum yada şu serverda Türk guildi var mı konularından birini seçmelisin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thrashbringer

    silinmesini istemiyorsan raf arkadaşı arıyorum yada şu serverda Türk guildi var mı konularından birini seçmelisin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim kapattiriyor konulari ya, iki bir sey bakalim diyoruz, ortadan kaybolmuslar..
  • Oyun bayık dogal olarak onunla ilgili forum da bayık. 13 senedir oynadıgım hesabım 2 aydır kapalı aklıma bile gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bayık kardeşim
  • Oyun düzelsin de geri döneyim diyorum ama yok.Kaç aydır takip ediyorum yenilikleri hala akıllanmamış Blizzard.

    Kaç kere söyledim , istedikleri yenilikleri getirsinler temelden sağlam olmayınca düzelmez bu oyun.
  • Bu expansion tek karakterden/specden bakinca bence gayet guzel olmus gameplay acisindan, daily questleri saymazsak. Ancak benim gibi onlarca max level alt karakteri olan birisi icin gercekten cok kotu cunku birden fazla karakteri max performansla oynamanin mumkun olmadigi tek expansion, en azindan benim gorduklerim arasinda... Onu gectim spec degistirseniz bile weapon ilvl direkt expansion basina donuyor tekrardan artifact power kazanmak zorundasiniz. Neredeyse her seyi, rated pvp mountlari dahil, accound-bound yaptiktan sonra blizzard nasil boyle birden fazla karakteri olan oyuncuyu cezalandiran bir sistemi uygun gormus akil alir gibi degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindyAdmiral -- 15 Mayıs 2017; 1:43:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hergün 30 tane world quest yapmaktan bıkmadınız mı :D
  • sadece rbg inv geldiğinde girmeye zahmet ediyorum oyuna. hota alıp bırakıcam
  • Cidden world quest'ler bir yerden sonra kusturuyor.
  • tomb gelene kadar raid gelince yine zevkli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: King Admiral

    Bu expansion tek karakterden/specden bakinca bence gayet guzel olmus gameplay acisindan, daily questleri saymazsak. Ancak benim gibi onlarca max level alt karakteri olan birisi icin gercekten cok kotu cunku birden fazla karakteri max performansla oynamanin mumkun olmadigi tek expansion, en azindan benim gorduklerim arasinda... Onu gectim spec degistirseniz bile weapon ilvl direkt expansion basina donuyor tekrardan artifact power kazanmak zorundasiniz. Neredeyse her seyi, rated pvp mountlari dahil, accound-bound yaptiktan sonra blizzard nasil boyle birden fazla karakteri olan oyuncuyu cezalandiran bir sistemi uygun gormus akil alir gibi degil.

    çok haklısın aynı nedenden dolayı bende bıraktım işte ne yapacaksın herkesin zevki farklı Amerika v.s bakıyorum aşırı sosyal takılan tipler cidden sadece wq quest v.s yapıyor raid-pvp bile yapmayan tonla adam var sadece mount v.s topluyor. akşam 2-3 saat bitti..
    ama kimisi var saatlerini harcıyor günde 10 12 14 saat oynuyor hani eskiden bu saat ortalamasında yine altları v.s birşeyler yapabilirdik de şimdi hakikatten oda yetmiyor. neredeyse oyundan hiç çıkmamak lazım wq yapmak zorunda kalıyosun ap kasmak zorundasın v.s v.s broken shore açmak orada wq yapmak.....
    yani işte herkesin derdi farklı o herkesin sevmediği illet olduğu garrisonu cidden daha çok özledim. ben wod u sevdim. legion beni çok çok yordu günde 12+ saat bile bu karmaşayı çözemedi.
    o nedenle uzun zaman sonra en iyi çözümü uzaklaşmakta buldum ileride bu sistem değişirse dönerim.

    yani şimdi burada yazdıklarıma bile onlarca muhalefet çıkacaktır dolayısı ile kimse bir şeyi beğenmiyor yada işine gelmiyor kısacası.. önceden hc raidimi yapar gear dizer oyunda iyi olduğumu hissederdim. şimdi herkesde 5-10 çeşit legendary raid hiç yapmadan daha yüksek ilvl gear, lfr den 895 910 ivl warforge düşmesi ama hc de sadece 5 ilvl fazla olan item ında adı warforge olması sadece +5 ilvl ile aynı item'dan tonla olması gibi gibi bak şimdiden baydım neyse herkes mutlu olduğu şeyi yapsın..
    uzun zamandır ertelediğim onlarca güzel oyunların tadını çıkarıyorum şimdi. :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hydralisk

    Cidden world quest'ler bir yerden sonra kusturuyor.

    10 milyar artifact puan kasıp sonra mainini bırakıp alt karakter kasanlar bile var

    artık nasıl bir sabır varsa adamlarda yılmadan tüm gün world quest yapıyorlar ciddi sabır işi

    ben 7.2 gelmeden önce bıraktım world questleri şuan sadece mythic dungeon ve raid yapıyorum. en azından aksiyon oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Mayıs 2017; 14:27:29 >
  • Bence oyun gayet zevkli ya, niye beğenmiyorsunuz anlamadım ki. Battle petler var, transmog kovalamacalar var, akabinde alt karakterleri daha rahat kasma imkanı da geldi. Efendim ne diyeyim başka; twink takılabilirsiniz yada RP guildinde yeni yeni ortamlar yapabilirsiniz. Zaten haftada 1-2 gün raid ve m+ dungeon için yeterli bir gün. Önümüzde de 3-4 ay bir süre zarfı var. Alt ve main karakterin AP farmlarını bu süreye yayıp, 2-3 haftada yeni raidden yediğiniz taktirde gayet güzel ap kasılıyor bence. Yeni raid gelir gelmez gear olarak zaten hc'sinden iteme ihtiyacınız çok olmayacak. Haliyle mythic progress'e daha erken başlanabilecek vs. vs.

    Bence yaptığınız şeyleri 3-4 aya yayın yani. Bakın göreceksiniz kafa olarak rahatlayacaksınız
  • Forum gerçekten de çok bayik, hatta söyle bir özet yapsam yeridir. Gece şarkisinin pvp konulari, icytealemon'un rehber içerikleri, raf araniyor ilanlari, guild reklamlari ve guild ile ilgili dedikodular, yeni başladim class ve realm önerinciler, her expansion 'paket başi hype son duraklama devri' konulari. Forumu renklendiren saydigim isimlerden ve birkaç isim daha var tabi başka insan yok.. Benim için en fail ve mantiksizca olan konu her expansion olan ağlama duvari. WoW'u kendini tekrarlama politikasinin bilinçli yapildiğini anlayamiyor hala bazilari. Grind'in artmasinin Blizzard için açiklanabilir kismi bana göre Legion tehdidinin en yüksek seviyeye gelmesinin bizlere yani Azeroth'un neredeyse en güçlü karakterlerine

    büyük işler ve sorumluluk yüklemesindendir. Eskiden forumda çeşit çeşit konu olurdu şimdi bi konu açiliyor en az 5 gün en yukarda kaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apakk

    Forum gerçekten de çok bayik, hatta söyle bir özet yapsam yeridir. Gece şarkisinin pvp konulari, icytealemon'un rehber içerikleri, raf araniyor ilanlari, guild reklamlari ve guild ile ilgili dedikodular, yeni başladim class ve realm önerinciler, her expansion 'paket başi hype son duraklama devri' konulari. Forumu renklendiren saydigim isimlerden ve birkaç isim daha var tabi başka insan yok.. Benim için en fail ve mantiksizca olan konu her expansion olan ağlama duvari. WoW'u kendini tekrarlama politikasinin bilinçli yapildiğini anlayamiyor hala bazilari. Grind'in artmasinin Blizzard için açiklanabilir kismi bana göre Legion tehdidinin en yüksek seviyeye gelmesinin bizlere yani Azeroth'un neredeyse en güçlü karakterlerine

    büyük işler ve sorumluluk yüklemesindendir. Eskiden forumda çeşit çeşit konu olurdu şimdi bi konu açiliyor en az 5 gün en yukarda kaliyor.

    yani hocam olayı o kadar ciddi almışsın ki neredeyse kiljaden i gerçek sandım... grind in yüksek olması çok olması v.s legion yada güçlü düşmanlar değil para politikasıdır. ve her exp bir şekilde birbirine daha yakındı ama bu sefer cidden bu hiçbirine benzemiyor.. işte bırakamıyosun eğer oyunun şu anki tasarımında bırakırsan ara verirsen öylece kalırsın ya kısaca raid yapardık biraz dg dönerdik az,, en önemli gear kaynağı raid olurdu seviyeler daha düzgün ayarlıydı normal hc mythic gear ın olurdu ona göre gücün belli olurdu, şimdi? 835 840 845 850 855 860 865 870 875 880 885 890 895 890 895 900 905 910 915..... ya yazarken yoruldum bu mantık nedir ya şans ortalamasına bak? hepsi warforge hepsi titanforge.. keşke 835.5 836 836.5 837 hani yani... legendaryler desen 5-10 tane çeşit çeşit hala düşüremediğim dolu legion başından beri oynadım ama bis olan hala yok mesela ? neye göre?

    ağlama duvarı diye bir mantığıda anlamıyorum eleştirme,,, sus,,, konuşma,,,, o zaman işte insanlar da kaçıyorlar konuşturan yok herkes oyunu sevecek herkes susacak.. e napalım yani olumsuzluklara susalım mı? saçma gelen şeylere? insanlar buralarda bunları da dile getiricek. 195k gold token fiyatı sabit oldu! 60 lardan nerelere geldik? aylık bari dedik token alırsın hatta token ı ben aylık süre için değil bnet balance alıp karakter servisi, pet mount v.s gibi şeylere harcarım aylık süreyi para ile alırım diyordum ama nerde yani işçi gibi oyunda çalışıcam mı birde? olay neye döndü parası olanın düdüğü çaldığı sistem şu an istediğin raidi gear ı herşeyi tiko alıyosun achiyi de herşeyi de.. bitti. yazık oldu

    ha vallahi billahi mist of pandaria da aldığım o zevki daha sonra hiç alamadım... cata sonunda başlamıştım wod da yine garrison raid mantığı loot mantığı hoşuma gitmişti ama hani insanlar garrison
    sevemedi gitti neyse dedik.. e şimdi resmen bulamaç oldu. lfr giriyor adam 900 ilvl warforge düşürüyor? nasıl mantık bu? yani oyun diyor ki sana sen mythic raid de alamıyosun bu itemi ama gir lfr ye belki oradan wf si sana denk gelir.. oyna diyor işte yapış.. işte diyorum yukarıda da yazdım bunu da seven var sevmeyen var. ama ben o eski tadı alamıyorum. ne yapsam daha çok yapmaya itiyor sanki wq lar bitmiyor ap ler bitmiyor yani sistemli oynardım ama o kadar da ölümüne oynayamıyorum maalesef bu nedenle de bıraktım zaten. cidden keyif alan oynasın ama eleştriye tahammül edemeyen gördüğüm zaman bende bunu kabul edemiyorum.




  • forumun ölü ve bayık olmasının sebepleri:
    1) zahmet edip yazdığımız rehberlerin ilgi görmemesi.
    2) forumda araştırma yapmadan defalarca cevaplandırılmış soruların tekrar sorulması.
    3) sanki burası müşteri hizmetleriymiş gibi sorduğu soruya cevap alamayanların başlıklarında acil cevap bekleyen tavırları
    4) kafayı kullanmadan önce klavyeye saldıran arkadaşlara cevap yetiştirmeye çalışmaktan baymamız.

    örnek başlık:
    https://forum.donanimhaber.com/raf-ile-ilgili-soru--126296116
  • Norrec_ kullanıcısına yanıt
    Ben olayin Blizzard tarafindan yorumlamasini tahminen yazdim. Yani biri çikip Blizzard'a Legion'da grind neden bu kadar çok var diye sorduğunda yeaaa pazarlama işte bizde ekmek yiyoz gibi yanit almazsin. Işin pazarlama ve satiş olduğunun emin ol 7 senedir farkindayim zaten :)) Bu ağlama duvari olan durum eleştriden daha çok hiçbir şey beğenmeyen ekşici team'e dönüyor. Bir de her expansion yapilan muhabbetin benzerliğinden bahsediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda tartışmalara atışmalara izin verilse millet çingenelik yapabilse çok keyifli olur aslında. En ufak tartışma direk siliniyor. Kardeşim küfür etmediğimiz sürece bırakın millet istediği gibi yerden yere vursun birbirini burada uygulanan katı yönetim başka hangi forumda var allah aşkına? Yerli yabancı ben bu kadar sıkı yönetilen forum görmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 17 Mayıs 2017; 15:3:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.