Şimdi Ara

antalya bölgesi merkezi küçük otel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • antalya bölgesini bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. merkezi küçük bir otelde kalsak farklı plajları görmek için nasıl olur? halk plajlarınımı kullanabiliriz sadece ve buralar çok kalabalık ve üst üste olurmu yoksa otellerin plajlarından da ücret karşılığı faydalanabilirmiyiz?



  • Araba kiralarsin, heryere gidersin rahat rahat.

    Guzel bi planla 1 haftada biteremeyebilirsin bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Merak ettiğim şu . Plajlar hep oteller ile dolu. Buraları dışarıdan otel müşterisi olmadan kullanabilirmiyiz? Yoksa halk plajı diye ayrılan bölümler var ve oraları mı kullanmak zorundayız? Örneğin kafamda kemer tarafı var gibi. Burda google haritadan bakıyorum sahiller dip dibe otel. Halk nerde yüzüyo. Kendine ayrılan küçük bir alanda üst üste şeklinndemi yoksa bu oteller plajlarına dışarıdan müşteri kabul ediyorlarmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemerde otellerin plajinda girdirmezler. Ama bana sorarsan kemer merkezin en guzel plaji ayisigi plajidir. Orda da 10 liraya sejlong kiralayip girebilirsin. Kemere gelmeye karar verirseniz daha detayli bilgi verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman tek bir yere mi mecburuz yani? O zaman beğendiğin bir otelden almak daha iyi gibi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüğüm kadarıyla amacınız tarihi turistik yerleri gezmek değil, deniz tatili yapmak
    Komşu iki il olan Antalya ile Mersin merkezleri arası 488km, Antalya sahilleri neredeyse Fethiye'den başlıyor ve Gazipaşa bile il sınırları içerisinde. Belek, Lara, Kemer gibi mekanlarda, tesislerden plaja ulaşamak zor, Konya altı plajına talim etmen gerekebilir. Kaş, çıralı ya da side tarafına gidersen bu konuda pek sıkıntı yaşamazsın ama onlara da günübirlik gitmek çok yorucu olabilir (ayrıca o taraflarda deniz daha kayalık, taşlıktır, tercihinize uymayabilir).
    Önerim konaklama ve tahmini yeme-içme giderlerini düşünmeniz, tercih ettiğiniz sahile sahip bir tesiste herşey dahil konaklamak daha ucuza bile gelebilir.
  • aslında amacımız merkezde kalıp bi gün tekirova bir gün beldibi kemerin farklı plajlarını görelim istiyorduk. hatta eşim antaya merkezde kalıp her gün farklı bir ilçeye gidelim falan istiyor..neyse galiba en mantıklısı sabit bir yer seçmek...tekirovayı beğendik gibi oraya bakalım..
  • Tek bir yere mecbur degilsiniz. Asagi yukarda her yerde de denize girersiniz. Kemer taraflarinda konyaalti gibi ustuste de olmazsiniz. Ama arkadasin da dedigi gibi gunubirlik yolculuk yorucu olur.



    Tekirova guzel bir yerlesim yeridir ama kucuk bir yerdir. Kendi sahilleri disinda Phaselise 5 dk, Olympos - Cirali 30 dk mesafededir. Farklilik isterseniz 15 dakikada teleferige gidebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaleiçinde bir pansiyonda kalın heryere yakın zaten denıze felan ulasım kolay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess

    kaleiçinde bir pansiyonda kalın heryere yakın zaten denıze felan ulasım kolay

    merkezde yer buluruz bir şekilde. benim kafama takılan plaj kullanımı. oteller her yeri kaplamış gibi. buraları kullanabilirmiyiz yoksa geriye kalan küçük kısımlardamı idare edicez. genelde yorumlardan anladığım kadarıyla pek öyle halka açık yer yok gibi,çok az.... otellerde kendi alanlarını ücret karşılığı bile olsa kullandırtmıyorlarsa o zaman pek anlamı kalmıyo bizim düşüncemizin...mesela beldibine gittik size şurada sadece yüzbilirsin derlerse yada sahilde şöyle yürüyüş yapamazsak(işte burdan geçemezsin burası özel falan) çok anlamı yok gibi.
  • almost A kullanıcısına yanıt
    Oteller denizi-plajı burası benim deyip halkın kullanımına kapatamaz.Elbette onların plajdaki tesisini gölgeliğini şezlongunu kullanamazsınız ama uygun bir yerine havlunuzu serip denize girebilirsiniz buna karışamazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.