Şimdi Ara

3 KG AFYON DANA SUCUK SADECE 90 TL (ÜSTELİK ÜCRETSİZ KARGO VE KAPIDA NAKİT ÖDEME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
11.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [simage]https://store.donanimhaber.com/4f/ce/53/4fce530ff73a7f8f7ef8b91f68f23691.jpg [/simage]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 14 Eylül 2017; 15:13:41 >



  • Afyonda öğrenciyim bu markadan sucuk almanızı önermem. Afyon sucuğu kalitesi artık yok bazı markalar haricinde. Migros kampanyalarını bekleyin daha iyi
  • fermante olaydı iyiydi. ısıl işlem görmüş için değmez...
  • Olmamış bu kampanya malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesuralemdaroglu C kullanıcısına yanıt
    Markamızdan daha önce alışveriş yaptınız mı acaba?
  • Merhaba yorumunuz için teşekkürler. Kampanya hakkında hoşnut olmama sebebini bize özel mesaj olarak bildirirseniz emin olun ileriki kampanyalarımız için değerlendirilecektir.
  • Neden 3 kg
  • 3 kg sucuğu 1 senede yiyemeyiz hocam naptın :)
  • Afyon sucuğu deyince aklıma artık tavuk sucuğu geliyor. Bursa da çoğu markette 12-16.TL arası satılıyor. Ama hakikaten dana sucuguna benzetiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyrocu kullanıcısına yanıt
    Merhaba geçen kampanyada 1 kg kampanyası yaptım, herkes 3-5 kilo alınca 3 kg oldu. Bu arada emin olun 1 ayda bitiyor.
    Teşekkür ederim.
  • Bu arkadaştan sanalpazar zamanı 2 kg almıştım. İçinden baya bir kemik çıkmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Egetürk'ten şaşmayınız.Dünyanın en iyi sucuğu.Bulamayanlar var ise Egetürk'e tat olarak en yakın Erşan ve Azizoğlu markaları da olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 12 Mayıs 2017; 23:41:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hesapligida.com

    Merhaba geçen kampanyada 1 kg kampanyası yaptım, herkes 3-5 kilo alınca 3 kg oldu. Bu arada emin olun 1 ayda bitiyor.
    Teşekkür ederim.

    tavukları sindirmesi daha kolay ondandır.
  • kayseri sucuğunu her zaman tek geçerim afyondaki sucuklar salam-sosis arası bir şey sucukla alakası yok bu marka için değil ahmet ipek-cumhuriyet-kocaşaban-ikbal-merve-itimat hepsi aynı sucuğu macun kıvamında doldurup sosis gibi bir şey yapıyorlar. arkadaştan bende sucuk aldım her ne kadar kendisi olmadığını söylese de sakatat karışımı olduğunu düşünüyorum hala.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 12 Mayıs 2017; 23:48:54 >
  • Daha önce toplamda 10kg belkı daha fazla alışverişim olmuştur
    şuan ihtiyaç yok olsa alırdım bı 3kg daha.
    Tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    kayseri sucuğunu her zaman tek geçerim afyondaki sucuklar salam-sosis arası bir şey sucukla alakası yok bu marka için değil ahmet ipek-cumhuriyet-kocaşaban-ikbal-merve-itimat hepsi aynı sucuğu macun kıvamında doldurup sosis gibi bir şey yapıyorlar. arkadaştan bende sucuk aldım her ne kadar kendisi olmadığını söylese de sakatat karışımı olduğunu düşünüyorum hala.

    +1

    Bende de parçalar çıkmıştı hatta küflenme de oldu kısa sürede dış kabında,vakumlu yazmasına rağmen vakumsuz gelmişti küflenme sebebi o muhtemelen..kendisi özür dileyip bir dahaki alışverişte telafi ederiz demişti,hatta o dönem forumda yoğun şikayetler olunca forumdan satışı bıraktı..Ben de tekrar alacaktım 1 kilo en azından telafiyi alıyım diye ama afyonlu arkadaşıma sordum bu marka nasıldır bu fiyata veriyor dedim,soruşturdum iyi diyen olmadı dedi..mümkün değil dedi biz kendi hayvanımızdan yaptırıyoruz aynı paraya geliyor dedi,bide içinden çıkan parçalar aklıma gelince,ben de almaktan vazgeçtim.




  • Bazı mesaj yazanlar sanki rakip firma elemanı gibi mesaj yazmışlar. Bu işi para karşılığı yapıyorlarsa sorun yok da, tanımadığı insanlar hakkında karalamada bulunarak ne kazanacaklarını zannediyorlar?!
    Ben ilk defa geçenki kampanyadan arkadaşın sucuklarından 2kg aldım. Çok süper bir tat bırakmadı ağzımda ama en azından kötü değildi. Marketlerde satılan sucuklardan daha kötü değil. Herkesin damak tadı bir değil ama bu fiyata alınmayacak bir sucuk değil. Bir arkadaş daha önce aldığı sucukta kemik kırıntıları çıktığını yazmış. Açıkçası alırken benim de bu yönde endişelerim vardı. Ancak forumda çok olumlu yorumlar da vardı. O yüzden denemek istedim. Aldım. Tekrar alır mıyım? Benzer kampanyalar olursa neden olmasın?
  • Arkadaşlar, anlamsız bir şekilde saldırıya geçmişsiniz. Sizin gibiler böyle yaptığı sürece burada aktif satıcı bulamayız. birkere bilip bilmeden saldırıyorsunuz. LÜTFEN 15-16 YAŞINDA BEBELER GİBİ YAPMAYIN.(Yapanlar için diyorum).ben bu arkadaştan abartmıyorum en az 50kilo almışımdır toplamda. (g.o.p yıldıztabya ve masko diyim hatırlar kendide)forumdanda birçok arkadaşım almıştır. Sanal pazar kombo zamanları çok guzel rakamlara denkledigimiz oldu. Sanal pazar patlayincada yine telefonla arayıp siparis verdim. Kapiya kadarda getirdi sağolsun. Bir partide o zaman içinden minik kıkırdak kemik çıktığını söyledi forumdan. Satıcıda fabrikaya bildirdi ve bir daha o sorun olmadı. o partiden ben almamıştım. bu sebepten bana hiç denk gelmedi. ben 3 kardeş aldık hep. Hepimiz evliyiz ve 2'şer cocuk var. bizim içimizde beğenmeyen olmadı. Severek yedik her seferinde. Yazın mangalda 4-5kiloyu bir kerede yediğimizde oldu. kim yediyse beğenirdi. Hee şuda var, o dönemde beğenmeyenler vardı. damak tadı. kimine baharatı çok kimine az kimine acı. Ama satıcı güvenilir bir arkadaştır. Her noktada yardımcı olmaya çalışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende sanalpazar zamanında almıştım . Fena değildi .hatta hava sıcak olduğu için üzerine buz kaseti bile koymuşlardı. Ama çabuk sertleşiyor. Islak gelen sucuk 15 20 günde odun gibi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeden yorum yapmak doğru degil. Bende sanalpazar zamaninda arkadaştan sucuk almıştım. Fiyatina göre iyi ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.