Şimdi Ara

Tutqn Valizlerde Kampanya Sepette İndirim + Superdry Havlu Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Tutqn valizleri 2-3 yıldır kullanıyorum gayet kullanışlı ürünler fiyatına göre kaliteside yerinde yerli üretim sanırım ürünler.

    epttavm.com'da suanda kampanyaya girmişler Ürünlerin fiyatları sepette düşüyor ayrıca 2'li ve 3'lü setlerde Superdry havlu hediyesi var. Eğer havlu orjinal ise neredeyse valizlerden pahalı havlu :)

    Değerlendirecekler olur belki

    Tutqn Valiz Kampanyası



  • 145 den 139 liraya düştü
  • Ben de yaklaşık 1 buçuk yıl önce aldım kabin boy olanından. Uçuşlarda heba olan bir kaç bavulum olmuştu, şu an için hala çok sağlam duruyor. Kaplaması kırılmaz materyal sanırım, 4 tekerlekli olması da büyük avantaj. Uçuş için de oldukça uygun, ağırlığı aynı fiyat bandındaki bavullara göre daha düşük.
  • Bu markayla tecrübemi anlatayım.

    Geçen yaz evlendim. Düğünden önce bir kabin ve bir orta boy valizlerini aldım. Sağlam güzel bavul, hoşuma gitti ama tekerlerindeki vidalar pek güven vermedi. Velhasılı kelam balayına giderken uçağa bindim, indiğimiz yerde bavullar biraz kirli ama sapasağlam çıktı bagajdan. Otele giderken odaya girdiğimde kabin boy olanın tekerlerinden biri yerinde yoktu. Tüm balayı sinirlendim gördükçe.

    Dönüşte garantiye veririm dedim ama çok yoğun olduğum için vakit bulamadım. Bir gün facebookta sayfalarını gördüm ve bu durumu yazdım. Cevap gelmedi. Bu sorun değil ama sonra farkettim ki yorumu silmişler. Haliyle sinirlendim. Atarlı bir yorum yazdım. O silinmedi, cevap da gelmedi.

    1 ay sonrasında firma sahiplerinden biri fb üzerinden mesaj atarak özür diledi. Fb sayfasına bakan eleman haber vermemiş, zaten işten de çıkarmışlar. Durumu anlattım. İsterseniz yenisini gönderelim, isterseniz tekerlek dedi. Teker takılan kısım sürüklemeden eridiği için yenisi makuldur dedim. Ötekini de iade alırız dediler tamam dedim. Yeni bavulu istediğim renkte gönderdiler, diğerini hala almadılar. Gelecek bir gün, alacak ama ne zaman bilmiyorum.



    Uzun oldu kusura bakmayın ama özeti; Firma malının arkasında duruyor. Faturayı kaybetmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gittigidiyorda n11 de kaç aydır 95 lira zaten ?? nerde sıcak fırsat
  • Beyler sakın almayın napıyorsunuz siz nasıl ölücüsünüz.

    Tutqn valiz sahibini tanıyorum zamanında alıp satmıştım Tahtakale malıdır şu an herhangi bir ucuzluk Pazarından en fazla 80-100-120 lira küçük-orta -büyük şeklinde alabilirsiniz. Beyler bilgisayarı bırakın biraz gezin caddelerde atlamayın böyle yemlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NETMAR kullanıcısına yanıt
    Hocam 95 Lira + Kargo dediğin sitelerde bende bakmıştım oralara. Burada hem kargo bedava hemde 94 TL ye geliyor kabin boy. Hafta sonu 2'li setten sipariş verdim bugün gelirse fotoları paylaşırım.
  • Geçen sene büyük boyunu kargo dahil 110 a almıştım.

    Pek sıcak bi durum göremedim.

    Ama bavul güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockko kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kargo geldi mi acaba? Ürünleri merak ettim de:)
  • Bana seyahat çantası önerir misiniz?

    Uygun fiyatlı

    Tutqn Valizlerde Kampanya Sepette İndirim + Superdry Havlu Hediye


    Şöyle bir şey.
  • Yaz tatili için bi orta bi büyük lazım bu sert yüzeyli bavullardan. Itluggage vs markalı bişey olsun dedim tek büyük 350 den başlıyor, hiç içimden gelmedi almak. Bu markayı geçen sene de övmüşlerdi. Alalım mı arkadaşlar önerir misiniz? Görerek alma şansım yok ama şu firma sahiplerinin FB üzerinden ilgisini çok takdir ettim.

    Yalnız biraz araştırdımda, büyük boy dediği valizin iç hacmi 96 lt. Bu rakam markalı ürünlerde 130 lt civarında. Büyük bir fark var arada. Bu hacim rakamıyla büyüğü markalı valizlerin orta boyuna denk geliyor. 110-120 olsa yine alayım da çocuklu aile için tek valize sığılabilecek bir boyut değil, 2. valiz gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 16 Mayıs 2017; 17:18:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gg den 188liraya buyuk ve orta boy aldım henüz kullanmadım ama esneklik olarak iyi kirilmaz yani begendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler geldi arkadaşlar malzeme kalitesi olarak gayet iyi iç hacimleri geniş. Kesinlikle tavsiye ederim kargo gayet hızlı ulaştı elime. Foto atabilecek vaktim oldugunda atacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockko -- 16 Mayıs 2017; 19:31:15 >
  • Bu arada Havlu'da gayet başarılı orjinal ürün çin malı bir havlu bekliyordum ama öyle çıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.