Şimdi Ara

Değişim Raporu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Cihazımı asus'a gönderdim değişim raporu çıkmış, satın aldığım yer de hepsiburada. Ancak cihazı alalı çok olduğu için hepsiburada'ya baktım ürünü göremedim sanırım artık satmıyorlar. Sorum şu ki şimdi bana para iadesi mi yapacaklar? Bana para iadesi yapsalar, bildiğiniz üzere şu son 2 senede elektronik fiyatları acayip şekilde uçtu, benim zamanında aldığım fiyat şu anki sıfır fiyatın neredeyse yarısı. Nasıl bir yol izlenebilir böyle bir durumda? şimdiden teşekkürler



  • Aynı marka denk donanımda bir ürün verlir, başka marka isteyemezsiniz. Veya fatura bedeli neyse onu iade olarak alırsınız. Size bağlı, değişim istemezseniz bedel iadesi alırsınız. Değişim istediğinizde denk bir urun vermek zorundalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdmGdk

    Aynı marka denk donanımda bir ürün verlir, başka marka isteyemezsiniz. Veya fatura bedeli neyse onu iade olarak alırsınız. Size bağlı, değişim istemezseniz bedel iadesi alırsınız. Değişim istediğinizde denk bir urun vermek zorundalar.



    Dediğim gibi hocam iade bedeli 2 sene önceki fiyat olduğu için çok saçma oluyor sanki. Hani ikinci el fiyatı kadar, ben o para iade edilirse şu an başka yerden alamam o fiyata.



    Değişim istersem de cihaz yok ellerinde siteden gördüğüm kadarıyla, denk ürün konusunda kararı onlar mı verecek? O süreç nasıl işliyor yani bakın değişim isterseniz bu ürünün dengi budur diye mi soruluyor?



    Cevap için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    İşlemci ram bellek depolama ekran boyutu gibi şeyler kıyaslanır. i5 li bilgisayara denk diye i3 vermezler. tam dengi yoksa bir ustu verilir.

    Onlar belirleyecek. Ama verdikleri urun denk değilse tekrar tuketici haklarına gidersiniz onların başı ağrır. O yuden daha aşağı bir şey vermezler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 10 Mayıs 2017; 22:41:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam tamamdır bekleyelim bakalım rapor gelsin süreci göreceğim. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslarin dedigi dogru cihaziniza uygun bir model varsa onu verirler eger yoksa ucret iadesi verirler eger siz cihazin ust modeline razi gelip ucret istemezseniz size bir cihaz sunarlar ve sizin paraniz uzerinden fark bedeli isterler eger hic bir sekilde 2 tarafta anlasamaz ise tuketici hakem heyetine cikip kendinizi savunabilirsiniz ki unutmayin karsinizdakide kendini savuncak ama merak etmeyem genelde bu heyette hakli kullanicilar hep kazaniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLFLyCris12 -- 10 Mayıs 2017; 23:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoLFLyCris12

    Arkadaslarin dedigi dogru cihaziniza uygun bir model varsa onu verirler eger yoksa ucret iadesi verirler eger siz cihazin ust modeline razi gelip ucret istemezseniz size bir cihaz sunarlar ve sizin paraniz uzerinden fark bedeli isterler eger hic bir sekilde 2 tarafta anlasamaz ise tuketici hakem heyetine cikip kendinizi savunabilirsiniz ki unutmayin karsinizdakide kendini savuncak ama merak etmeyem genelde bu heyette hakli kullanicilar hep kazaniyor

    Faturanın üzerinde yazan paranın üzerine mi para ekleyeceğim güncel satış fiyatının üzerine mi? Eğer faturadaki bedelse zaten kendim alıp üstüne eklerim Dolar uçtuğu için maalesef fatura fiyatı şu ankinin neredeyse yarısı ediyor
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    ne kadar önce aldın
    2 sene önce aldığın ürünü nasıl iade ediyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 11 Mayıs 2017; 3:1:31 >
  • easygamee kullanıcısına yanıt
    4 kereden fazla tamir olduysa eger mumkun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iade etmiyorum servis değişim kararı çıkarttı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Cihaziniz eski bir modelse eger parcasi gelmiyordur parcasi gelmedigi icinde degisim onayi gelmis olabilir. Bu durum garanti haricindede olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoLFLyCris12 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.