Şimdi Ara

Daikin Shira Seasonal FTXS35K Bakım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    07/07/15 yaklaşık 2 yıl oldu klimayı alalı henüz hiç bakım yaptırmadım, daikin servis/bakım fiyatlarını bilenler var mıdır? Bakım için en iyi vakit hangi aylardır?

    Aydınlatırsanız sevinirim.



  • Normalde bu işte kesinleşmiş tarih belirlemek bence doğru değildir zira kullanım koşulları ile ortam koşulları bu konuyu çok değişken bir hale sokar.

    Kuaförde klima kullanıyorsanız her ay bakım yaptırmanız bile gerekir duruma göre.

    Neyse biz ev kullanıcıları olarak EN AZINDAN her sezon değişikliğinde 1 hafif bakım. Her 3 yılda 1 ağır bakım yaptırmak gerekir.

    Hafif bakım, klimaya yerinde yapılan temizlik işlemidir.
    Ağır bakım ise klimanın sökülerek parçalara ayırılması ve kimyasal havuza yatırılıp sonra temizlenip durulanıp toplanıp eve geri takılması işlemidir.

    Yerinde bakımlar hiç bir zaman sökümlü bakım kadar etkili ve hijyenik olmaz.

    hangi teknolojik kimyasalı kullanırsanız kullanın bazı çamurlaşmış unsurları halk tabiri ile sürtmeden çıkartmanız mümkün olmamaktadır. Bu nedenle sizlere görebileceğiniz yerleri parlatıp ''Bak abi 10 numara oldu'' diyen paracı bakımcı arkadaşlar yerine bu işi hakkı ile yapanları ve mümkünse hangi marka ise o markanın yetkili servisini tercih etmenizi tavsiye ederim.

    Firmalar genellikle sezon girişlerinde tüketicilerini sms ile bilgilendirerek klima bakım günleri düzenler, bu uygulamalar kampanya kapsamında olduğu için 25-35TL aralıklarında olur lakin 2 tıs tıs 1 fıs fıs tan ibarettir bu bakım bilginiz olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.