Şimdi Ara

iPhone Earpods'a alternatif kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bugüne kadar en rahat kullandığım kulaklıklardan biri olmuştur hep iphone un kendi kulaklığı. Lakin bu 3. kulaklığım, artık benim hor kullanmamdan mı bilmem bozuluyor, kendi kendisine müziği durdurup başlatmaya başladı ve soldan çok az ses geliyor.

    Velhasıl kelam yine kulak içi kulaklık olmak koşuluyla bu kulaklıktan daha uygun fiyatlı (malum direk apple dan almak dışında 50 ye satan %70 çakma satıyodur) kaliteli, kulağa giren kısmı yine bu şekilde, yani lastik olmayan bir kulaklık arıyorum.

    PHILIPS SHE3205BK/00 MİKROFONLU KULAKİÇİ KULAKLIK(http://www.vatanbilgisayar.com/philips-she3205bk-00-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-siyah.html) bu kriterlere uyuyor, denedim ve beğenmedim desem yalan olur, güzel bir kulaklık. Ne dersiniz philips mi yoksa bitane daha earpods alıp devam mı edeyim?

    Not: Eğer kalite açısından gerçekten iyiyse 200tl ye kadar para verebilirim. Lakin benim problemim genelde kulaklığın kablosunun kolay bozulması. 3-4 sene bana müzik dinletecekse 200tl ye güzel bir kulaklık alırım yani tavsiyelerinizde bunu göz önüne alabilirsiniz







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.