Şimdi Ara

Otomatik şanzıman yağ değişim için tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
22.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 ay kadar önce otomatik 1999 toyotamızın yağını değiştirdim normal motor yağı gibi tapayı açınca aktı üstten yenisini koyduk. Kitapçığında da 120 binde değişmesi öneriliyordu. Vites geçişinde vs bi değişiklik hissetmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yarı otomatik robotize şanzımanların yağı kilometresi gelmese bile 4-5 yılı geçtikten sonra yine de değişmeli mi? Yağın özelliği bozuluyor mu araç az kullanılınca? Ötmeyen şanzıman seyrek kullanım ve yıllanmış yağdan dolayı ötme yapar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim, nasılsınız? Arkadaşlar bey şöyle bir sorunum var sizinle paylaşmak istediğim ve fikrinizi gerçekten çok önemsediğim;
    Hali hazırda yeni bir araç aldım, modeli 1999 model Range Rover Vogue 4.6 V8 motor araç, aracım 4 ileri otomatik vites, aracın şanzıman yağını değiştireceğim, öğrendiğim kadarıyla en az 5 yıldır hiç değişmemiş, vuruntu vs. hiçbirşey yok tıkır tıkır çalışmakta ancak ben yenileme ihtiyacı duyuyorum, size bu konu hakkında bir kaç sorum olacak müsait olur ve cavap yazabilirseniz gerçekten çok memnun olacağım. :) Şöyle ki;

    1- Araçta Atf 220 mi Atf 320 mi kullanmam gerekiyor acaba, ustam ısrarlar Atf 220 koymamız gerektiğini söylüyor kafamı karıştırıyor Atf 320 veya farklı birşey ise dexron 3g herhangi bir marka ürün koymamız gerekmez mi acaba?

    2-Şanzıman yağını yeniledikten sonra Würth Otomatik Şanzıman Yağı Performans İyileştirici gibi veya Liqui Moly ATF Additive ATF Katkısı L5135 gibi ürünlerin eklenmesi gerçekten iyileştirme sağlar mı yoksa zararı mı olur aracıma? Yaşında kaynaklı ve bakımı zamanında eksik yapıldığından yaptırmayı düşünüyorum şu an?

    3-Bu aracım içinhttps://www.humaoto.com/urun/otomatik-sanziman-bakim-onarim-kiti-da4500 linkte gördüğünüz Otomatik Şanzıman Bakım Onarım Kiti satılmakta, şu an için bir sorun olmamakla birlikte şanzıman yağı değişimi söz konusu olursa bu ürünü de alıp yenilemem gerekir mi yoksa gereksiz bir işlem mi olur acaba?

    4- Son olarak aracım için hangi marka ve model ürünü kullanmamı önerirsiniz? Aynı şekilde ön ve arka diferansiyel yağı için de bana tavsiye edeceğiniz bir marka ve model yağ var mıdır?

    Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.