Şimdi Ara

TURKNET YAPA DAN YARARLANANLAR HIZ DURUMLARI NE ALEMDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler biliyorsunuz ki yaklaşık 1 aydan fazla süredir turknet kendi cihazlarının bağlı olduğu bazı saha dolaplarından hizmet alan kullanıcılarına aynı paraya AKKsiz internet vermeye başladı.
    kullanan arkadaşlar hız durumlarını detaylı olarak açıklarsa çok sevinirim.
    çünkü turknet kullananlar bilir,özellikle akşam saatlerinde ortalama yarı yarına hız kısıtlaması yaşıyoruz.
    yapa dan faydalananlar bu kısıtlama devam ediyormu acaba bi açıklarsa bütün merakım son bulacak



  • ben de vae kullanıcısıyım ve merak ettim açıkçası
  • @ULTILIX
    vea kullanıcıları olarak bizler,hatta bütün turknet kullananlar akşamları çok ciddi hız düşümlerine uğruyoruz.
    bunu hangi turnknet yetkilisine ya da bu işten çok iyi anlayan kime sorsak tekel firma kısıtlama yapıyor,turknetin bir alakası yok.portlar onların olduğu için diledikleri gibi yönetiyorlar tarzında açıklama duyuyoruz.

    bikaç gün önceki turknet genel müdürünün canlı yayınını izlemişsindir.mesut reis özellikle bu konuyu sordu.oda inkar etti.biz yapmıyoruz dedi..
    yapanın açılımını da şu şekilde özetledi: ev-pano arası bakır kablo telekomun.o kabloya kira ödüyorlar,panodan itibaren bütün kontrol-dağıtım-hız ayarı ve bütün teknik detaylar turknettedir dedi..
    eğer bu topic içine 1 kişi çıkıp ben yapadan int.alıyorum ve akşamları hızım kısıtlanıyor yazarsa turknetin 3 kağıtçı olduğu tescillenecek
  • bende türknet vea kullanıcısıyım ne hikmetse 7/24 aynı hızı alıyorum yoğun saatmiş akşammış farketmiyor hızım düşmüyor düşsede en fazla 2-3 mb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1nteacome20

    bende türknet vea kullanıcısıyım ne hikmetse 7/24 aynı hızı alıyorum yoğun saatmiş akşammış farketmiyor hızım düşmüyor düşsede en fazla 2-3 mb

    77 deyim sürekli 50 60 civarlarinda speedtest cikiyor sürekli ama hic 30 gelmez. indirirkende bir sorunum yok ister gece ister gündüz YAPA Bölgesinde olsaydim keske onu dener sonuclari kesin paylasirdim

    VAE
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    bende aynı şeyi söylüyorum hocam benim hızımdada bi düşüş olmuyor
  • Antalya Konyaaltı Vae bölgesindeyim 77mbit kullanıyorum. Akşamları 19.00 00.00 arası ve haftasonlari 17den itibaren hızım 10 mbit seviyesine düşüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-aksam-yogunlu-yetkili-ilgilenebilirmi--123798605 burada yazdıklarıma bakabilirsiniz.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    İşin komiği beni ne mahallemde ki altyapı ilgilendiriyor ne de yoğunluk.Beni en fazla ev içerisinde ki tesisat,bilgisayarım,modem gibi şeyler ilgilendirir.MH çıkmış diyor "mahalleniz o saatlerde çok kullanım yaptığındandır" diye.Ulan banane ?.Niye bu tür şeyler tüketici ilgilendiriyor ki...
  • Santralim YAPA ama altyapı ADSL. O yüzden 16Mbps alıyorum ama sınırsız işte.
  • Iyi de yoğun TürkNet kullanımı olan bölgelerde hız düşmesi kaçınılmaz. Yuksek bandwidthlere çıkması durumunda ttnet tecavüz edecektir bu durumun oluşmaması için de belli bir hizi bölgesel olarak paylastiriyorlardir. Başka açıklaması zor gibi bunun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @ezimuse
    hocam haklısınız,muhakkak ki yoğun olan bölgelerde bütün ISS lerde hız düşümü olacaktır.
    fakat 2 saat önce net 20 mbit alaln ben,2 saat sonra 8-9 mbit alıyorsam,ve yaşadığım yer bodrumun 1500 kişilik nufusu ise ve kış ayı ise bu anormal..
    iddia ediyorum yaşadığım yerde turknet kullanıcı sayısı 50 kişi yoktur
  • malesef türknetin böyle bir sorunu var çözümde bulmuyorlar okadar şikayet ediyor millet
    suçlu bizim modemler hatlar oluyor kendileri akkaşık
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Bu duruma göre de siz de haklısınız hocam. Peki düzelme hiç mi olmuyor yoksa belli saatler için mi geçerli? Önceden ne kullanıyordunuz çevredeki komşularda durum nasıl? Belli saatlerde oluyorsa muğla'da yer alan toplama noktası darboğaz yapıyor da olabilir. Ayrıca türk telekom kullanıcılarında da aynı sorun var mı bu çok önemli bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.