Şimdi Ara

Turknet her yerde yokmudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • D-smart taahhüdüm bitiyor bu ay. Kablonete geçecektim ama malum Kota aşımında ek ücret alınca vazgeçtim. Turknet sitesinden kontrol edeyim dedim. sabit telefon numaramı girince aşağıdaki teklifi sundu ama sağda altyapımız yok yazısı kafamı karıştırdı. Altyapı olunca AKN kalkacak heralde doğrumudur?
    Bu şekilde yeterince işimi görüyor. 59.9 haricinde ödeme yapmıyorum galiba. Turknet kullananlar bilgilendirebilirmi rica etsem.

    Turknet her yerde yokmudur?







  • Türk Telekom altyapısı ile hizmet alacaksınız. Kafanızı karıştıran bölüm ise YAPA ile ilgili. 2017 planları içerisinde sizin bölge de mevcut AKN'siz hizmet için, güzel bir şey bu. 60 TL dışında ödeme yapmazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kron0S

    Türk Telekom altyapısı ile hizmet alacaksınız. Kafanızı karıştıran bölüm ise YAPA ile ilgili. 2017 planları içerisinde sizin bölge de mevcut AKN'siz hizmet için, güzel bir şey bu. 60 TL dışında ödeme yapmazsınız.

    150 AKN fazlasıyla yeter bana. Tam aradığım tarife. İnşallah hızlarla ilgili aşırı bir fark olmaz. 75 diyip 16 vermek falan. Eyvallah bilgilendirme için.
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    75 mbps ise 60 mbps gelir kesinti ile. Bu da tatmin edecektir sizi. 16 mbps gibi hızların söz konusu olacağını sanmıyorum, olursa da işin içerisinde Türk Telekom vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.