Şimdi Ara

LG G2 Sürekli kapanma ve açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2.5 senedir LG G2 kullanıcısıyım. Bugüne kadar kendi hatamla ekran kırılması ve değişimi dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Fakat son 2, 3 aydır ciddi bir şarj sıkıntısı yaşıyorum. Telefonumdan memnunum hızı, kullanımı, alışılmışlığından ötürü değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama maalesef bugün bir sıkıntı yaşıyorum; telefon sürekli kapanıyor ve açılıyor, siyah ekranda kalıyor. Hard reset attım ve ardından telefonu 1 saat kadar kullandım o sürede hala 4.4.2 kullandığım için kitkatı artık yükseltmenin zamanı geldi diye düşündüm ve lollipopa yükselttim telefon açıldı fakat hala sıkıntım devam ediyor. Diğer sitelere baktığımda pil ile ilgili bir sıkıntı olacağını düşünüyorlar. Şu anda da sürekli açılıp kapanıyor. Tamire vermeyi düşünmüyorum. Acaba batarya alsam internetten bu sıkıntıyı çözebilir miyim? İlla servis mi görmesi gerekir? Bataryayı değiştirsem sanki düzelecek gibi çünkü %25 in altına düştüğünde ara ara kapanmalar yaşıyordum..
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • Aynı sorun bende de var telefon şarjı çabuk bitiyor %25-%30 larda kapanıyor bazen açılacağı zamanda 10 dk da anca açılyor Lg logosu geliyor tekrar reset atiyor bu işlem 10 dk filan sürüyor o zaman açılıyor.Benim de ekranım kırılmıştı 200 liraya değişmiştim sonra bu sorun çıktı bataryayi değiştim 100 liraya bilseydim sıfır alırdım lg g2 zaten 450 lira halen daha problem düzelmedi.
  • Bu sorun bataryadanmı acaba benim telefonda da var benzer sorun.Peki sorun bataryada ise telefon açıldığında şarjı baya uzun gidiyor.Yüzdesinde de herhangi bir anlık değişim olmuyor.Bu durumda bataryadan olduğunu düşünmek bana pek mantıklı gelmiyor.Ama telefonda 4 yıllık.
  • Bende LG G2 4yıldır kullanıyorumhiç bir problem yaşamadım, kullananlar bilir g2 bence özel bi telefon sınıfının en iyisi bozulmadığı sürece değiştirmeyi hiç düşünmedim.fakat son bir aydır canı isterse açılıyor bi kaç gün güzellik uykusuna yatıyor:)) sonra biraz çalışıyor yine kapanıyor. Servise verme vakti geldi heralde dedim gönderdim. bataryası değişti. yazılım ve format atılmamasını özellikle istedim herşeyim telefondaydı çünkü, neyse açıldı çok şükür düzeldi heralde dedim ilk işim pc ye bağlayıp içindekileri yedekledim. yazılımı yükselttim 44.2 idi hala :) sonra birde format attım sıfırladım. telefonum ilk günkü gibi olmuştu kiiii bir kaç gün sonra yine kapanmaya başladı sürekli reset atıyor kapanıp açılıyor kapanıyor açılmıyor:(((
    sorun ne olabi,ilir tekrar servise vereyimmi varmı önerisi olan.? yoksa veda zamanı geldimi :( :))




  • Batarya degistirmek cok zor degil. Youtube'da videolarini izleyin. N11, HB gibi sitelerde 25 TL gibi batarya satiliyor zaten. Orjinal degil tabii ama yine de 7-8 saat video izleniyor. O kadar dusunmek yerine alip degistiriverin. Cok buyuk ihtimalle ariza bundandir.
  • bataryadan degil bence. sifir batarya aldim.ayni hatayi yapiyor.batarya tam dolu oldugu halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.