Şimdi Ara

logitech g920 veya thrustmaster tx458 mi? yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar xbox one da kullanmak üzere forza motorsport oynamak için direksiyon seti almak istiyorum.
    manuel vites le oynamak istiyorum.sizce hangi seti almam lazım?teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilek_2062 -- 4 Mayıs 2017; 19:34:43 >



  • Thrustmaster TX Leather Edition
    TH8A Shifter
    T3PA Pro pedal seti

    muhteşem 3'lü bunlar Logitech den uzak dur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech'ten uzak dur. Thrustmaster'dan şaşma
  • ikinci el bakıyorum da tek tek olarak.sızce sıfırmı alayım nerden alayım sıfır olarak sızce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıklarınızdan hiçbiri parasına değmicek de yine de tavsiye vereyim. Üstte birisi çok güzel söylemiş yalnız o sete vereceğiniz para nerden baksanız 2500 3000 arasıdır. O da yurtdışından falan alsanız yani en iyi ihtimalle. Xbox icin G920 alırdım ben olsam. Amazon.de'yi takip edin 200€ oluyor ama vergi fazla cıkıp 240€ ya satıyorlar buraya. 40 euro da H shifter deseniz 280€ maksimum. Fazla alınan vergi hesabınıza geri de yatabilir yatarsa zaten ekstra ucuz olacak.

    H shifter istiyosanız TX'in shifterı çok güzel olsa da ikinci el G27 parasına. Hadi onu aldınız diyelim kendi çöp pedallarıyla H shifterın anlamı yok, 3lu pedal setini de alacaksınız o da hiç yoksa 100€ (Pro olmayan T3PA). Üstelik TX'in malzeme kalitesi de çok kötü, direksiyon hiç pahalı bir direksiyonmuş gibi değil. Üstte de muhtemelen o yüzden Leather Edition'ı tavsiye etmişlerdir zaten.

    He ben olsam napardım. Eğer halihazırda bir pcniz varsa ikinci el bi G27 alın 700 civarına. Herşey dahil H shifter, mis gibi pedallar da. Forza 6 Apex de oynarsınız, Horizon 3 de, Assetto Corsa da, Project Cars da, Dirt Rally de.



    Pcniz yoksa illa xbox diyorsanız. Ben H shiftera önem verdiğim için G920 alırdım, ama Tx yerine Thrustmaster TMX de alabilirsiniz, belki de yarı fiyatı falandır.



    Tx'in üstün olduğu tek konu kayış sistemi evet çok daha pürüzsüz feedback veriyor ama "bence" aşırı abartılan bir fark. G27 bile gayet yeterli, şayet tamamen beklentilerle alakalı. Onun haricinde Logitech neymiş Thrustmaster reyiiss diyenler bence tam tersini söylemeli. Çünkü Logitech'in direksiyon setleri Thrustmaster'ınkilerden teknolojik olarak geri olabilir ama sağlamlık konusunda taş gibidir. Almadan önce Thrustmaster direksiyonlarının sorunlarını iyi araştırın. Bu ülkede muhattap da bulamazsınız kolay kolay.

    Hangisini alırsanız keyfini çıkarın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • .VincentVega. kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim cevabınız için.xbox one da oynayacagım direksiyon setleri olayına tamamen yabancıyım o yüzden sizin fikirleriniz benim için çok önemli.g920 mi diyorsunuz siz hocam?ve nerden alayım sizce hangisini diyorsanız?2500 bandını çok geçmeyelim fiyat olarak
  • cilek_2062 C kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ben olsaydım G920 alırdım, yukarda saydığım sebeplerden. Sizin bütçenize bakar iş. G920 + H shifter'ı toplam 280€'ya bulabilirsiniz. Amazon.de sitesini incelemenizi öneririm. Acil değilse bekleyin indirime girmesini mutlaka giriyor. Forumda amazon konusu var. Alisveris vs sorularınıza cevap olur. Veya sahibinden'de Amazon'dan indirim zamanı alıp üstüne 100 lira koyup satmaya calışanlar da var 0 açmadan. Acilse onlardan alabilirsiniz. Ki size maliyeti 1200 civarı olur. Amazon.de'den TMX veya TX modellerini de değerlendirebilirsiniz isterseniz, ama dediğim gibi pedaldı, H vitesti derken 2 katından fazla para harcıcaksınız. Tekrar söylüyorum şahsi fikrim "bence" değmez. Logitech bile cok pahalı ama yapacak bişey yok. Bütçenize bakar ve zevk meselesidir.

    Türkiye'de Teknosa, Mediamarkt falan gibi yerlerden 2000 liraya G920 alıp sizi sömürmelerine izin vermeyin de, bütçeniz ve zevkiniz neyi istiyorsa alın, güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.