Şimdi Ara

Win 7 ve Win 8 yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam

    Bende ki sorun Imac'te bootcamp ile windows yükleme problemi. Bir kaç sene önce gayet düzgün bir şekilde kuralan windows şimdi kuralamaz oldu. Win 7 kurmaya çalıştığım zaman her şey güzel ilerliyor daha sonra yükleme tamamlanıca yeniden başlıyor ve siyah ekrandan başka bir şey gelmiyor ne kadar beklesemde. Araştırdım Amd gpu dbP sanırım o teknolojiden dolayımıymış neymiş tam hatırlamıyorum ondan dolayı olduğunu söylüyor microsoft. Öyleyse daha önce nasıl düzgün şekilde kuruldu. ? Şu da var öncesinde DVD ile kurmuştum şimdi DVD yeri arızalandığı için USB ile boot edip kurmaya çalışıyorum. Bu win'7 de yaşadığım problem.

    Win 8.1 de ise yükleme sorunsuz gerçekleşiyor, pc açılıyor ama driver kurmaya kalktığım zaman ''İntel HD Graphics driver'i'' ''bu windows sürümü ile uyumlu değil'' hatası alıyorum Bootcamp'tan güncel driverleri yüklememe rağmen ve sitede Windows 8.1 ile uyumlu diyor. Daha sonra internetten araştırıp güncel sürümü bulup indiriyorum açılıyor ve kurulum gerçekleşmeye yakın yani yarısında bu sefer mavi ekran da igdkmd64.sys hatası alıp pc yeniden başlıyor. Bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açıldığı zaman aygıt yöneticisinden güncelleme yapmaya çalışana kadar pc donuyor ve aynı hatayı verip kapanıyor yani zaman yok güncelleme yapmaya... Kaldı ki driver'in son sürümünü indirdim güncellenecek durum var mı bilmiyorum. Driver yüklemeye kalkmazsam Pc de sıkıntı yok kapanma durumu olmuyor ama bu seferde Windows bi şeye yaramıyor.

    1 haftadır illallah ettirdi. Sırf onun için gittim DVD yerine HDD taktım harici hdd ile uğraşmıyım diye para bayıldık sonuç nafile Varsa yardım edecek baba yiğit buyursun. Hatta gelsin kursun neyse vereyim ücreti ben sıkıldım 50 sefer aynı şeyi denemekten..

    Birde hiç bir driver yüklemeden aygıt yönetisinde görüntü kısmına girdiğim zaman intel hd graphic yazmıyor onuda denedim. Yazsa güncellemeyi denerdim. Tam hatırlamıyorum şuan ne yazdığını microsoft bilmem ne görüntü bağdaştırıcısı olabilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.