Şimdi Ara

Egzoz manifold hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Egzoz manifoldumda kaçak varmış. Bazen şıkırtı sesi de yapıyor zaten. 10 bin kmdir aracın sesi gürültülü çalışıyor yani 10 bin kilometredir bu sıkıntı var ama bugüne kadar ne yakıtta problem yaşadım ne de başka bir şeyde.

    Aracım 98 Accent bu araçların egzoz manifold onarımı ne kadar tutabilir ve parça mı değiştirmem lazım ne yapmalıyım?



  • Egzos manifolttami problem katalizor demi , katalizorse tahminen 700 800 e euro4 takilir ama idare etsin vize zamani dusunur dersen 70 80e susturucuda olur , manifoltta kacak varsa o da tahminen 500 600 civari bisey olmasi lazim onarimi olmaz buyuk ihtimal onlarin icinde ozel madde oluyor .. 2 side motora zarar verir onuda soyliyim katalizor tikanirsa motoru yakar ayrica ordan kopan parcalar arkadaki susturucuyuda bozar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum şöyle. Aracımın gecen yaz baskı balatası komple değişti ve o günden beri sesi de değişik gürül gürül. Ama bu şekilde 10 bin kilometre yol yaptık bu güne kadar ne çok yaktı ne başka sıkıntı yaptı. Sadece manifold mu değişecek şuan egzozla ilgili bir değişim söz konusu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUG10 -- 2 Mayıs 2017; 17:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TUG10

    Durum şöyle. Aracımın gecen yaz baskı balatası komple değişti ve o günden beri sesi de değişik gürül gürül. Ama bu şekilde 10 bin kilometre yol yaptık bu güne kadar ne çok yaktı ne başka sıkıntı yaptı. Sadece manifold mu değişecek şuan egzozla ilgili bir değişim söz konusu mu?

    Manifoltta kacak olsa cok fazla ses yapar lif e kaldirildiginda araba calisiyormuydu ? Size tam olarak nereyi gosterdi egzoscu? Ayrica egzosun yakita veya performansa bi etkisi olmaz olsada hissedilir derecede olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam life falan kaldırmadık aracımı satıcam alıcı geldi ustayla o dedi manifoldda kaöak var diye çok fazla bir ses yok ama normal de değil yani ben zaten şüpheleniyordum ama çok önemsemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.