Şimdi Ara

Turkcell Yildiz Paket Kampanyasi Gecerlilik Bitti Mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Turkcellin geçen yıl yaptığı yıldız 2,4,6 gb paketleri vardı.Benim paketim yıldız 4gb.Ama bugün bir mesaj geldi kampanyanizin gecerlilik süresi bitmiştir,yeni tarifeler için sayfamiza bakın diye.Var mı benimle aynı durumda olan?Kampanyaya geçiş zaten geçen yıl bitmişti ama gecerliligin bitmesi ne ola ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de geçen yıl bu paketi seçtim ve hala kullanıyorum. Ama bahsettiğin şekilde bir mesaj gelmedi , umarım da gelmez. şu anki durumda en iyi paketi kullannıyoruum. Geçenlerde müşteri hizmetleri ürünlerini tanıtmak için aramıştılar ben de yıldız 6 gb paketine devam ettiğimi ve bundan memnun olduğumu söyledim. o da nasıl olur bu paket bitmiştir artık kullanamazsınız diyordu ama hala kullanıyordum. Uyanırlar diye kestirip atmıştım. Düşünüyorum da acaba sisitemde öyle bi açıkları mı var yoksa farkındalar da benimle konuşan temsilci mi bilmiyordu? bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen.
  • Dostum seninle irtibat geçerlerse mümkünse benden bahsetme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerkaraman04

    Dostum seninle irtibat geçerlerse mümkünse benden bahsetme

    Olabilir kardeşim.Merak etme benden laf çıkmaz.:)Yalnız benim anlamadığım haber vermeden bir anda böyle şak diye nasıl sonlandirabiliyorlar?Önceden bir bilgilendirme vs.yapsalar ona göre kendime bir tarife seçerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmaya devam ediyorsan belki bozulmaz sistemleri bazen karişabiliyor. sesini cikarmadan Oyle devam da edersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı mesaj eşimin hattına bugün yani tarifenin yenilenmesi gereken anda geldi.Böylesi bir şerefsizliği Vodafone dahi yapmaz.Ansızın paketsiz kaldık.Sinirimden hattı Vodafone A101'e özel Altın Maksi tarifesine taşıma başvurusu yaptım.Birkaç gün önceden mesaj gönderip haber vermeleri gerekiyor.Bu şekilde vatandaşı mağdur eden firmalara LANET OLSUN!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkceln her paketi 12 aylıktır

    12 doldugunda sessiz sedasız bitirirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recebim59

    Aynı mesaj eşimin hattına bugün yani tarifenin yenilenmesi gereken anda geldi.Böylesi bir şerefsizliği Vodafone dahi yapmaz.Ansızın paketsiz kaldık.Sinirimden hattı Vodafone A101'e özel Altın Maksi tarifesine taşıma başvurusu yaptım.Birkaç gün önceden mesaj gönderip haber vermeleri gerekiyor.Bu şekilde vatandaşı mağdur eden firmalara LANET OLSUN!

    Ben de Allah'tan diğer paket bittiğinde sadakat paketinden almıştım.Yoksa bir anda ortada kalırdık.Turkcellin yaptığı iş değil gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.