Şimdi Ara

Edius 6 hakkında bir sorum var lütfen yardım edin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bir video yaptım ve onu mpeg olarak kaydettim ama bilgisayar dışında biryerde açmıyor ben onu telefonumdada açmak istiyorum aynı zamanda bir kaç arakadaşımada göndereceğim. Benim telefonum iphone bazıların ki android ve işin export kısmına gelince çok sıkıntı yaşıyorum ne şekilde exportlayabilirim ve iphone'a nasıl taşıyabilirim. Gmailden taslağa kaydetip iphone indirsem falan olur mu ? Her hangi bir fikri olan varsa lütfen yardım etsin. İnternette mp4 olarak exportlarsan iphoneda açabilirsin yazıyor umarım doğrudur şuan exportluyor. ama videonun boyutu baya yüksek oluyor bi telefona göre 1.6gb falan onu iphone'a nasıl aktarabilirim, kafamda deli sorular

    Konuyu bugün açmıştım fakat yanlış yere açmışım bir öncekini, şuan doğru yere açtım sanırım...







  • Telefonda MPEG görüntü biçimini desteklemez. Sen mp4 formatına çevireceksin. Bunun en hızlı ve kayıpsız yolu da ücretsiz olan Video to Video Converter (Türkçe'dir) ile Pc'nde 10-15 dakikada olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video işlerken çıktı olarak H.264 video codecki ile işlenmiş MP4 dosya formatı almalısınız.Bu format tüm cihazlarda desteklenen ve çoğu cihazım donanımsal olarak çözebildiği formattır.Boyut olarak da en verimlilerden birisidir.

    Günümüzdeki alternatifi H.265 olup mkv dosya uzantısı olmasına karşın hala tüm cihazların donanımsal çözme desteği vermemesinden tam olarak yayılmamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.