Şimdi Ara

Böcek Fobisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu fobiye sahip olup da herhangi bir psikolojik destek görmüş biri bana yardımcı olabilir mi acaba?

    Hazır yaz yaklaşıp havalar ısınmaya başlayınca böcekler de ortaya çıkmaya başladı. Böcekler her yere girebildiklerinden beni sürekli sıkıntıya sokuyorlar. Kafamda bir mantığa oturtamadığımdan korkunun üstüne de gidemiyorum. Böceğin beni ısırma ihtimalinden korkmuyorum, hareket etmeleri, etrafımda gezmeleri bile beni kasıyor, bazen bağırıp kaçmama sebep oluyor. Ben de bıktım açıkçası.

    Daha önce hiç psikoloğa gitmedim, durumum da pek iyi sayılmaz, klasik öğrenci bütçesi. İnternette konuyu araştırdığımda EFT diye bir teknik var, tek seansta psikolog korkuyu yok ediyor falan diyen olmuş. Kimse de ayrıntı vermemiş, spesifik bir psikoloğa yönlendiren de yok. Bu olay gerçekse, kesinse tek seans ücreti verebilirim, o yüzden denemiş biri varsa yardımına ihtiyacım var.

    Her neyse işte, daha uzun yazılır da durum bu yani. Lütfen troll mesajlar atmayın, ciddi diye açtım. Fotolardan falan iğrenmiyorum, belgesellerde görmek kötü etki yapmıyor, bunlardan kendini alıştır demenin de bir anlamı yok.







  • Psikolog tedavisi, terapi eft gibi teknikler olmasa da faydali olacaktir hocam.. Var mi maddi imkanini psijologa gitmek için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trustem.111

    Psikolog tedavisi, terapi eft gibi teknikler olmasa da faydali olacaktir hocam.. Var mi maddi imkanini psijologa gitmek için?

    Şimdi şöyle bir şey, uzun vadeli sürdürülebilir şekilde psikoloğa gidemem. Ama bilsem mesela 2-3 seansa bu iş bitecek, hayatımın sonuna kadar bu fobi geçecek, para biriktirir giderim sorun değil. Sıkıntı tedavinin ne kadar süreceğini bilememek. Seans başı en az 150 lira gibi ücretler söz konusu, buna düzenli devam edecek gelirim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.