Şimdi Ara

TURKNET 02-08 ARASI KOTADAN YEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dakika bir gol bir deneme amaçlı olarak saat gece 3 civarı dosya indirdim kotama yansımaması gerekirken kotamdan yemiş



  • Bu işin hemen düzgün işlemeyeceği aşikar. O yüzden kimsenin abanmasını tavsiye etmem...
  • Ben bu gece akk yi geçmiş oldum. Türknet online işlemlerde akk yi geçtiğim gözüküyor. Fakat halen hız düşmedi. Tabi modemi resetlemedim o da var
  • Merhaba herkese, TURKNET'ten bildiriyorum , şimdi haberler

    16mbit adsl müşterisiyim, yeni abaoneyim. 150 gb kotam henüz dolmamıştı. (133gb kadar kullanmıştım) Gece tam 02 de downloada başladım, sabah saat tam 08de downloadu utorrent otomatikman durdurdu. Toplamda netlimiter yazılımına göre tam 33gb veri indirdim. Gecede bakmıştım , sabahta baktım, turknet OIM deki verilere göre gece indirdiğim veriler, kotama eklenmiş ve kotamı doldurduğu için şuanda kotamı aşmış durumdayım (168gb civarı).

    Fakat şuanda hem speedteste hemde download yaparak kontrol ettiğimde hızımın 5mbite düşürülmediğini, aynı hızında yani 16mbit hızında verildiğini görüyorum. Destek hattını arayıp hakkımı arıyayım diyorum ama kıyamıyorum hahahaha

    Herkese iyi günler

    EK: Alarm alarm, son dakika haberleri akıyor
    Arkadaşlar şuanda kota aşım bilgisi hem sms olarak hemde mail olarak bana iletildi. Ve hızım 5mbite çekildi !!
    Bekle beni destek hattı uçan tekme ile geliyorum hahahaha

    EK 2 : Pc kapatıp açtım, (modemi değil) turknet oim e göre kotam dün geceki aşılmamış seviyeye dönmüş yani 130gb dolaylarına. iyi güzel eyvallah ama 5mbit 16mbite yükselmemeiş :) Canlı destek hattı seçeneği ekranda gözükmüyor, henüz yeniyim o saat 09 da devreye girecek olabilir. Bu sabah çok zor geçecek onlar için :)

    EK 3: Turknet OIM kapat aç yaptım yine farklı değer verdi, kafayı yemiş bu sistem bakmaktan vazgeçtim :)

    SON EKLENTİ: Destek hattıyla yazıştım, kayıt aldılar dönüş yapacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 1 Mayıs 2017; 9:17:45 >
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde düşüş oldu. Daha herhangi bir şey yapmadım.
  • sabah saat 07.00 deneme amaçlı 1.4gb lık bi download yaptım ve modemi saat 07.30da kapattım ve 2 saat sonra açtığımda indirdiğim oldugu gibi kotaya eklenmiş hani 02-08 arası akk eklenmeyecekti bu gidişle herşeyin içine ettiler galiba :)

    Edit: Saat 12.55 te kontrol ettiğimde indirmiş olduğum verinin düzeltildiğini gördüm kısacası 1.4gb lık veri akk dan silinmiş :) umarım bu sistem en kısa sürede düzene girerde bizim anlık sinir katsayımız yükselmez :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakko_76 -- 1 Mayıs 2017; 12:58:19 >
  • 02 - 08 i iyi ayarlayın
    02:05 ile 07:55 diyin ona. Aksi halde bütün indirmeler birden yazılabilir. Superonline gecekuşunda öyle oluyordu mesela.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Aynen o şekilde yaptım. Acaba bunu modemden yapmanın yöntemi var mıdır?
  • gençler modem yöntemi vs yok gece 2.30da aradım ben turk telekom çalışmasını sürdürüyor dediler akk sonrası hızınızdan kullanabilirsiniz dediler bu haftaiçi geçilmiş olur acele etmeyin.
  • beklemesine bekleriz de şu an hepsi bir görünüyor 4 aydır bunun hazırlığını yapmamışlar anlaşılan kotayı doldurmamış olan için işi zor ne kadar kotası var göremiyor
  • Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdin mi ? Btk kararından bahset , aynısı olursa Btk' şikayet edeceğini söyle , bu senin yasal hakkın
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    kayıt oluşturuldu 1 gün içinde bana dönmelerini bekleyeceğim aksi durumda sizin dediğiniz gibi yapacağım siz de de durum aynı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    kayıt oluşturuldu 1 gün içinde bana dönmelerini bekleyeceğim aksi durumda sizin dediğiniz gibi yapacağım siz de de durum aynı mı?

    Ben şu an evde değilim cuma evde olurum ve kontrol edeceğim. Btk çok etkili bu konuda. Ayın 13.den 13.üne akk sıfırlanıyor bende. Son üç aydır ayın 13.de hızım 3 megabitti. ( 76 megabite kadar 150 gb akk ) defalarca aradım haftalarca bir şey değişmedi.

    Btk'ya şikayet ettim o ay düzeldi. Hakkımı aramamız şart
  • Suan kontrol ettim hala kotadan yiyor. 15 20 dklik kullanima baktim 300 mb yi yemis gösteriyo.
  • Bunlar kasıtlı yapıyorlar herkes turknet diyordu bence turknet te aynı btk ya şikayet ettim oradanda ses seda yok ki zaten pisliğin başı btk çok da bir şey beklememek lazım
  • 02:30 da modemi kapatıp birkaç dakika bekleyip açtıktan sonra indirme yaptıp 05:00 a kadar download yapıp modemi kapadım sabah baktım eklenmiş ama 6 aylık detaylı kullanımda hangi saatler ne kadar download yapıldığı görülüyor bir turknet çalışanıda ekleniyor ama sayılmıyor demişti sanırım ayrı bir ekran çıkacak 2-8 arası indirilen diye deneyip neticeyi gören var mı? :)
  • adam olun kullanıcısına yanıt
    ekleniyor ama sayılmıyor da yeni kılf bulma kullanıcı olarak kota bilgimizi görebiliyormuyuz? hayır o iki ekran çıkma olayını 1 mayıstan önce yapacaklardı kotayı aştığın dakika hızını düşürebilen firma yazılımcısı kotayı takip edeceğin yazılımı mı yapamayacak tam 4 aydır? şimdi güz göre göre hukuksuzluk yapıyorlar btk da yine göz göre göre buna seyirci kalıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

    Bu işin hemen düzgün işlemeyeceği aşikar. O yüzden kimsenin abanmasını tavsiye etmem...

    ne alakası var gb larımız ayın 1ınden öcne modemi açıp kapamasak diğer ay yansıyodu 3seendir sence bu çözülmüşmüydü cevap.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    benim denememde 01:40 civarı değişim oluyordu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    Bunlar kasıtlı yapıyorlar herkes turknet diyordu bence turknet te aynı btk ya şikayet ettim oradanda ses seda yok ki zaten pisliğin başı btk çok da bir şey beklememek lazım

    Senin gibiler yuzunden turknet para cezasi alsin ondan sonrada kotali internete gecsin. Bi sorunun varsa once firmayla coz. Gidip firmalara ceza yazmak icin kurulmus kuruma niye sikayet edersin yahu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.