Şimdi Ara

02:00-08:00 Kota Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline sitesinde şöyle bir yazı var:

    quote:

    Limitli Fiber ve ADSL kullanan müşterilerimizde data kullanımlarında, ilk ay tarife ücreti ve kota limiti abone olunan gün üzerinden hesaplanır. Tarife değişikliği ve ürün iptalinde de aynı şekilde hesap yapılmaktadır.
    Farklı programlarla yaptığınız kota kullanım ölçümleri ile sistemimizde kayıtlı bulunan kota kullanım miktarınız arasında farklı ölçümleme metotlarından kaynaklanan farklılıklar bulunabilir. 12 saatten uzun internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 12 saatte bir hesaplanır ve hesaplandıktan sonra yaklaşık olarak 4 saat içinde kullanım hesabınıza yansıtılır. 12 saatten kısa internet bağlantısı oturumlarınız için internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota/data kullanım miktarınız, bağlantı kesildikten sonra yaklaşık olarak 4 saat içinde kullanım hesabınıza yansıtılır.
    ADSL kotalı paketlerde faturalanacak aylık toplam ücret, aynı hızda ki limitsiz paket ücretinin (sadece internet data hizmetinin ) 1,25 katını geçemez.
    Fiber kotalı paketlerde faturalanacak aylık toplam ücret aynı hızda limitsiz aboneliklerdeki aylık ücretin 2 katını geçemez. (Sadece data hizmetinin ses, vas vb ürün tutarları bu hesaba dahil değildir)
    Limitli paketlerde limit aşım birim fiyatı 0,015 TL‘dir.


    Bu yazıya göre saat 8'te modemi resetlemek oldukça önemli, ancak saat 2'de resetleme konusunda emin değilim çünkü gece 2'den önceki kullanımları da 02-08 arasına yazdırma imkanı var.

    Bu durumda sabah 8'de modemi resetlersek bir sonraki kota hesaplama saati akşam 8 olur, belki akşam 8 - gece 2 kullanımlarını bile AKK'den kurtarabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ayni durum ttnete tede var ondada bir care dusunmek lazim hergun belirli saatlerde mode reset atmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı etmeyin yada en azından bu gece download çok yapmayın...ertesi gün web den sol hesabım üzerinden detaylı kullanım sorgulama yapın bakalım..sol istisnasiz saniyesi saniyesine her 12 saatte bir kotayı yazıyor ve bunu yaparken interneti de kesmiyor ve reset atmıyor...güncel sistemi eğer yaptılarsa saat 2 de bi günceller saat 8 de bir günceller...bunu görmek için ertesi günü bekleyin derim


    örnek ss yi koydum...hem görebilirsiniz hemde eklenip eklemediğini kontrol edebilirsiniz

    02:00-08:00 Kota Kullanımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 1 Mayıs 2017; 2:30:52 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.