Şimdi Ara

KeyfiMobil dolandırıcılığı(paybyme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün telefona böyle bir mesaj geldi;

    Keyifmobil servisi aboneliginiz baslamistir. wap-tr.keyifmobil.com dan portala giris yapabilirsiniz. Iptal etmediginiz takdirde aboneliginiz 28 TL/Aylik olarak otomatik yenilenecektir. Iptali icin IPTAL 310 yazip 6662 ye gonder. MH:0850 622 6060 B002

    Bende iptal ettim,sonra da mobil ödemeyi kapattım.ancak 28 tl eklenmiş faturama Turkcell i aradım herhangi bir şey yapamıyorlar . Paybyme tarafından klon olarak yapılmış. 0 (850) 532 50 40‬ Bu numarayı verdi iade alabilirseniz buradan alırsınız dedi ancak aradığım da bekledim ve herhangi birine bağlanamadım.bu konuyla ilgili neler yapabiliriz daha önce yaşayan oldu mu bunu ? Herhangi bir yere şikayet edebilir miyiz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camsil -- 29 Nisan 2017; 17:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • KeyfiMobil dolandırıcılığı(paybyme)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer olay 2 kere başıma geldi. Sahadan.com uygulamasına girdiğimde onediozone aboneliğiniz başlamıştır diye mesaj geldi. 5 er tl faturama tutar yansıdı. Hem btk hem de turkcell şikayet bölümünden şikayet oluşturdum. Onayım dışında abonelik yapıldığı ve paramın iade edilmesi için. 1 hafta içinde iade işlemi gerçekleşti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonic -- 1 Mayıs 2017; 18:14:26 >
  • Operatörlerin alayı bu dolandırıcılarla işbirliği yapıyor kardeşim.Benzer durum dün benimde başıma geldi internette gezinirken daha ne olduğunu​ anlamadan SMS geldi bilmem ne aboneliğiniz başlamıştır 20₺ diye.Hemen T.Telekomu aradım durumu anlattım tamam inceleyeceğiz diye ayak yaptılar bugün SMS geldi bir sorun bulamadık diye.Bu işlerde dikkatliyim bu para tuzaklarının farkında biriyim kesinlikle onaylıyorum diye bir yere basmadım.Ona rağmen 20₺ kestiler yarın Btk şikayet edeceğim o da olmazsa kesinlikle Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil odemeyi kapatmak cok önemli. Benim de basima benzer bir sey gelmişti. 1 ay 15₺ fazladan para vermiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell; aradım 5 dk içinde geri iade ettiler
  • Geçen ay yaşadım bu durumu.28 tl faturama yansır yansımaz 1dk içinde aradım müşteri hizmetlerini bişey yapamayız dediler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.