Şimdi Ara

25mbit Sınırsız 99TL Kullananlar Bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim gibi bu paketi kullanan arkadaşlar superonline'ın sızdırılan paket ve fiyatlandırmaları sonrası,
    online işlemlerde görünen 100mbit 175gb 99TL'lik pakete geçme konusunda neler düşünüyorsunuz ?
    Bir yanım geç o pakete diyor bir yanım da bir hinlik yapıp son bir iki günde geçenleri bir şekilde mağdur ederler diye düşünüyor.

    Ben paketten memnunum zaten daha 3yıla yakın sözleşmem de var daha önce de bu paketi kullanıyordum, bir de sizin neler düşündüğünüzü merak ediyorum.



  • O paketi sonradan 175gb akk yerine 175gb kotalıya da çevirebilirler gibi geliyor. Sözleşmeye göre yapabilirler mi incelemek lazım.
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    sonradan mağdur ederler dememin sebebi işte o tarz bir şeydi. o yüzden en iyisi oturduğumuz yerde oturmak gibi duruyor en azından bununla oynayamazlar
  • designr kullanıcısına yanıt
    Şimdilik öyle gözüküyor.
  • Şuan ortalığı bulandıran bazı söylentiler var. Konuları takip edenler biliyordur.

    Şayet bu söylentiler asılsız çıkarsa 25Mbps Akk'siz pakette kalmanın bir avantajı olmayacak.

    Düzenleme sonrası 25 Mbps akk'siz 89 TL'ye çekilmiş. 10 TL bir fark için bu pakette kalmaya değer mi orası kullanıcının bileceği iş.

    Fakat 1 Mayısa kadar bekleyeyim. Ortalığı bulandıran söylemler asılsız çıkarsa bende 99 TL 100Mbps - 175 GB kotalı pakete geçeceğim.
  • ben de 2 yıldır 25mbit aknsiz paket kullanıyordum. apple tv kampanyasıyla aynı paketi 3 sene daha uzattım. upload konusunda kararsızlıklarım olduğu için 100mbite geçmedim. ama şu anda 100mbit 175gblık pakete geçip geçmemekte kararsızım. torrentte upload'u kısıp kotadan yememesini sağlayabilirim seedbox kullanıyorum zaten.

    onun dışında 175lik kotayı her halükarda 2-3 günde doldurup normal saatlerde 24le devam edebilirim sanırım. 02-08 arası 100mbit kullanmak için genel kullanımda 1 mbitlik kayıp çok da mantıksız değil. ama dediğiniz gibi issler her şeyi yapabilirler. sözleşmeyi iyi okumak lazım hareket etmeden önce.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    1 mayıstan sonra o paket kalkacaktır.
  • designr kullanıcısına yanıt
    http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/fiberle-apple-tv-kampanyasi

    Kampanya 01 Haziran 2017 tarihine kadar geçerlidir.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    kusura bakma araştırmadan atlamışım. o zaman biraz bekleyip karar verebiliriz.
  • designr kullanıcısına yanıt
    En iyisi.
  • Benimde yaptığım incelemeler neticesinde kanaatim;

    100mbs-175gb lik tarife kotalı olacak ve 175gb den sonra +para yazacak.



    Çünkü enayilermi ki 25mbps akn siz 89TL - 100mbps akn siz 99TL



    Unutmayın biz kuzu onlar kurt.😱😨😰😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekremmert44

    Benimde yaptığım incelemeler neticesinde kanaatim;

    100mbs-175gb lik tarife kotalı olacak ve 175gb den sonra +para yazacak.



    Çünkü enayilermi ki 25mbps akn siz 89TL - 100mbps akn siz 99TL



    Unutmayın biz kuzu onlar kurt.😱😨😰😊

    sözleşmeyi değiştirebilirler mi?
  • Kardeşim cahilce konuşanlara yazıyorum. Superonline duyurusunu bir okuyun. 100MBPS 175GB AKK şeklinde bir kampanya limitsiz olarak gözükür. Lütfen okumadan anlamadan hurra hazır şeyler yazmayın. Ben 3 aydır 25MBPS kullanırken apple tv ile bu pakete geçtim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK den Kotaya çeviremezler. 175GB AKK sonrası 24 MBPS hıza düşecek zaten, kaç kişi kaç defa gece torrent vs indirecek sürekli. 2 ay sonra yorulacaz bunada dikkat çekmek isterim. Ki apple tv kampanyası +1 yıl, adamlar kar ediyorki kampanya yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srsy

    AKK den Kotaya çeviremezler. 175GB AKK sonrası 24 MBPS hıza düşecek zaten, kaç kişi kaç defa gece torrent vs indirecek sürekli. 2 ay sonra yorulacaz bunada dikkat çekmek isterim. Ki apple tv kampanyası +1 yıl, adamlar kar ediyorki kampanya yapıyor.

    Hocam anladığım kadarıyla düşmicek kota 24 mbps falan her 1 gb 1 tl ödicez sanırım
  • ISS ler yeni sistemle şunu söylüyor;

    İnternette gezinenler chat yapanlar vs. gelin limitsiz AKN siz paket almayın bakın daha az para ödeyerek kotalı sisteme gelin. zaten sizlere sınırsız AKN siz paket lazım değil...

    Burada bizler bu noktayı kaçırıyoruz.herkesin full limitsiz AKN siz pakete ihtiyacı yok.zannediyoruz ki herkes AKN siz full limitsiz istiyor.bu böyle değil işte. biz burada hergün yazan takip edenler ve benzerlerimiz bu şekilde AKN siz istiyoruz. inanın büyük bir kısım internet kullanıcısı 1 mayıs olayını bilmiyor ve ilgilenmiyor.
    yine kanaatim ISS ler bunu biliyor ve görüyor ve kotalı akıllı vs.icat ediyor.bu şu an farkında değilsiniz biz AKN siz ve limitsiz kullanıcılar için faydalı bir uygulama olacaktır. diğer AKN siz istemeyenler için de yeni getirdikleri kotalı-akıllı vs.uygun fiyatlı olacaktır.çünkü sınırsız hız ve internete ihtiyaç duymuyorlar.

    Bize ne faydası olacak; ya herkes full limitsiz-AKN siz olursa ne olur? en basitinden kalabalık olur,trafik yoğunluğu olur.birde bu pencereden bakın yeni gelişmelere...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremmert44 -- 29 Nisan 2017; 22:20:0 >




  • Hayır sizde yanlış anlamışsınız. Eski fiber ve akk bazında paketi olanlar öyle kullanacak. 1 mayıs itibariyle akk sonrası hızla btk ya göre düşecek. Tabloda ve açıklama da açıkca belirtilmiş. Kotalı yazan ve gb cinsinden kotası olan paketler, paket aşımı sonrası her 1 gb başına 1₺ ile ücretlendirilir. Limitsiz ve akk olan paketler de ya tam limitsiz Yüksek fiyat yada akıllı diyerek daha düşük hızlarda, belirli saatlerde hız düşümü olacak şekilde ayarlanmış. Ortalık galeyana geldi, herkes böyle anladı diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srsy

    Hayır sizde yanlış anlamışsınız. Eski fiber ve akk bazında paketi olanlar öyle kullanacak. 1 mayıs itibariyle akk sonrası hızla btk ya göre düşecek. Tabloda ve açıklama da açıkca belirtilmiş. Kotalı yazan ve gb cinsinden kotası olan paketler, paket aşımı sonrası her 1 gb başına 1₺ ile ücretlendirilir. Limitsiz ve akk olan paketler de ya tam limitsiz Yüksek fiyat yada akıllı diyerek daha düşük hızlarda, belirli saatlerde hız düşümü olacak şekilde ayarlanmış. Ortalık galeyana geldi, herkes böyle anladı diye.

    Hee hocam bizim ki kotayı aşınca 3 mb düşüyordu şimdi 3 e değil 16 mb düşecek sadece di mi?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Firma istediği zaman kampanyayı değiştirme hakkına sahip değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz 25 kullanıyorsunuz sanırım ikinci düzenleme ile 25 yerine 8 kullanacaksınız diye biliyorum. Ama 25-50 arası 16 sanırım. O netleşmedi heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsy -- 29 Nisan 2017; 22:34:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.