Şimdi Ara

Talisca Manchester United a mi transfer olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'ın Benfica'dan 1+1 yıllığına kiraladığı Brezilyalı yıldızı Talisca, performansıyla Avrupa devlerinin transfer listesinde üst sıralarında yer alırken, transfer iddiaları da ardı ardına geliyor. İngiliz basını bu kez Talisca'nın Manchester United'a transfer olacağını yazdı.


    23 yaşındaki Brezilyalı yıldız Talisca'nın performansı Avrupa devlerinin iştahı kabarırken, transfer sezonun yaklaşmasıyla birlikte iddialar da artmaya başladı.

    Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Monaco takımıyla ismi anılan ve 25 milyon euroluk transferin imza aşamasına geldiği konuşulurken, Talisca'ya bir talip de Premier Lig'den çıktı.

    İngiliz Daily Star gazetesi, Beşiktaş ile 1+1 yıllık kiralık sözleşmesi olan futbolcunun sezon sonunda Benfica'ya dönmek istemediğini, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United'a transfer olacağını yazdı.

    Talisca'nın menaceri Jorge Mendes'in aynı zamanda Mourinho'nun da menaceri olduğuna dikkat çekilirken, Talisca'nın 21 milyon pound bonservis karşılığında gelecek sezon Old Trafford'da oynayabileceği belirtildi.

    Beşiktaş formasıyla çıktığı 29 maçta 14 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Talisca'nın sözleşmesine göre 25 milyon euro bonservis bedelini Benfica'nın hesabına yatıran kulüp Brezilyalı yıldızı transfer edebilecek.

    Kaynak :ntv spor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam statüye takılıyor İngiltere'ye transfer olamaz.
  • Tam Man U'ya yakışacak boş transfer hamlesi
  • Kimseyi çok büyütmeyin oyuncuları yeteneklerinden çok Beşiktaş sistemi oynatıyor.manchester transfer olursa maksimum beş maç ilk onbir oynar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber baştan yalan İngiltere'ye gidemez futbol federasyonunun milli takım engeline takılıyor
  • Giderse büyük hata yapabilir. Fizik olarak henüz yeterli değil. 1 sene daha burda kalırsa ama seneye kendi istediği kulübe transfer yapabilecek kadar olabilir. Bu sene gitse ezilebilir EPL de.
  • Top rakipteyken oldukça pasif bi görüntü çizdiği için hiç ihtimal vermiyorum dev takımlardan birine gitmesine.

    BJK, 10 kişi kaldığında ya da takım savunmasına geçtiğinde Şenol Güneş'in ilk çıkarmayı düşündüğü isim Talisca oluyorsa zaten yukarıda yazdığımı destekliyor, sonra alıntı yapıp da sallamayın.
  • Bizim için çok iyi ama o seviyeye çıkabilir mi emin değilim. Mou'nun takım savunması için hiç yeterli değil, 1 sene daha kalır inşallah.
  • Oynayamaz orda daha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mourinho hocam yeri geldiği zaman kalenin önüne otobüs çekiyor. Talisca gibi maç içinde kaybolan bi adamı kadrosunda düşüneceğini zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takim 10 kisi kaldiginda veya ondeyse ve savunma sertligini arttirmak istiyorsa dunyanin her yerinde ilk olarak 10 numara oyundan cikar. Bir ihtimal belki santrafor cikar. Bundan talisca nin defansinin yeterli olmadigi anlami cikarmak ilginc cidden. Talisca benfica da 8 numara da oynamis bir oyuncu. Sakatliktan ciktiktan sonra bir sure fizik gucunde dusus yasadi ama sen sadece o donemi gormek istemissin anlasilan. Talisca bir cok farkli ozelligi olan bir oyuncu ve dunya ustundeki bir cok takimda oynayabilecek kapasitesi var. Onun icin de zaten 25 milyon euro opsiyonu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Ya yapmayın ya nasıl defansı iyi yanlış maç mı izliyoruz anlamıyorum ki.En kritik yerlerde top kaptırır.Lyon maçında resmen topu dizinde adama yumuşattı al da at dedi.Şimdi ben Talisca leş demiyorum çok etkili bir silah ama abarttığınız kadar değil.Takım oyununu bozuyor takımı her zaman dengesiz bir pas atışıyla dengesiz yakalattırıyor.Tamam muazzam bir şut frikik yeteneği var buna lafım yok ama gelip de defansı yeterli derseniz işte buna katılmak mümkün değil.Zaten Benfica neden Türkiye'ye yollasın.31 yaşındaki Sosa'yı Milan alıyor 23 yaşındaki Talisca'yı neden bize kiralasınlar
  • Talisca kariyeri boyunca büyük takımın büyük topçusu olamaz .
  • Talisca maceradır, devlerin macera arayacağını sanmıyorum, belki 1-2 yıl sonra her yönüyle yıldız oyuncu izlenimi bırakırsa gidebilir tabi, ama şuanda yakışmaz.
  • Yan topta adamin dizine carpan top mu defansini kotu yapiyor. Milan sosa yi alsa ne olur ki milan zaten dogru durust transfer yapabilse italya da altincilik mucadelesi yapmaz. Sosayi 7.5 milyona milana itelemek tarihimizin en buyuk transfer basarisi bence. Talisca 23 yasinda adam 3 yildir sampiyonluk yasiyor. 10 numara oynayan oyuncu tabiki pas hatasi yapacak. On libero gibi saga sola oynamiyor ki adam. Defans arkasina ince paslar atiyor. Kaldi ki 10 numaranin defansif sorumlulugu alan parselizasyonunu iyi yapmasi oncelikli olarak. Talisca da bunu yasina gore iyi yapiyor. 2 yil sonra daha da iyi yapar. Talisca buyuk takimlarda oymayamaz diyen rakip takim taraftarlarina da allah sabir versin..cekememezlik zor is

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Dizine çarpan top değil orada klasik bir kalas hücumcu gibi davrandı ve sadece bu da değil maçları iyi izleyin.Defansı yeterli falan değil.Talisca'nın müthiş firikik kullandığı süper şut çektiğini herkes söylüyor bunu kabul etmeyen yok senin inatla anlamak istemediğin maçın sadece bazı anlarında olması evet Talisca her an her saniye gol atabilir ama her an her saniyede takımı yakabilir.Maçları iyi izleyin görürsünüz inanılmaz yerlerde öyle pas hatası yapıyor ki karşımızdaki takım kalas olmasa 10 tane daha asist yazılırdı hanesine o derece.Her futbolcunun zayıf olduğu noktalar vardır Talisca geldiğinden bu güne daha takım oyunun içinde ama yine de yetersiz belki 2 sene sonra bu özelliği daha da gelişecek ama bugünü konuşuyorsak.Sosa ondan çok daha takımın oyununu değiştiriyordu.Talisca evet maç kazandırıyor ama geçen seneki Beşiktaş çok daha güzel çok daha olgun oynuyor o berbat defans kurgusuna rağmen bunun sebebi de Sosa'dır.Atiba Oğuzhan Sosa 3lüsünü Atiba Oğuzhan Talisca 3lüsü kuramadı.Talisca evet şuanki haliyle bizim gibi kötü bir ligte bizim gibi en pahalı oyuncusu Oğuzhan olan takımda elbette 11 de oynar ama Manchster'da takım oyununu bozar saçma sapan yerde sürekli top kaptırırsan kimse seni sahada frikik ve şut için 90 dakika sahada tutmaz.Talisca yetenekli mi bugünkü oyununu elbette çok geliştirecektir ama şuanı konuşuyorsak komple bir futbolcu olamamıştır
  • Ben maclari gayet iyi izliyorum. Taliscanin takimi bozdugunu falan gormedim. Her oyuncu pas hatasi yapabilir. Talisca 1 macta top kaptirdi o da pozisyon oldu diye aklina kazindi galiba. Sosayla daha iyi oynadigimizi nerden cikariyorsun. Sosa hangi buyuk macta hangi avrupa macinda ne yapmis. Talisca sam liginde mac kazandirmis puan almis oyuncu. Ufak tefek eksiklerini buyutmek istiyorsun anlasilan da kusura bakma da burasi turkiye . o eksikleri var diye bizde. O eksikler de top class takimlar icin eksikler bizim icin degil. O eksikleri var diye baska oyuncu tercih edecek halimiz yok. Sosa 32 yasindaydi onun da eksikleri vardi. Eksigi olmayan realde barcada oynuyor zaten. Talisca 1 yil daha kalsin. Futbolu cag atlar. Sosanin hayal edip kiyisina kadar gelebildigi seviyelere gelir ve kalici olur. Biz bunu goruyoruz sen farkli olmak icin eksik uyduruyorsun. Talisca seneye de 10 en yuksek duzey takimdan sonraki tum takimlar icin yeterli bir oyuncu. 3 yil sonra o 10 top class takimda bile olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monaco olur da manuya milli takim engeli nedeniyle olamaz.
  • Manchester çoktan anlaştı zaten. Geçen dçnem izin çıksa manchesterdaydı izin çıkmadı. Benfica da 1 sene boş durmasın diye beşiktaşa gönderdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl milli takımda oynaması gerekiyor diye biliyorum,İngiltere'de oynaması için.Ha gitse de hiç sorun değil,biz sistem takımıyız sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.